KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.21 19:43
@maflik píše:
Ahoj kočky…mám skromný dotaz…podstupovala některá z Vás ivf jako samoplátce? Zajímala by mě nějaká cena, i když vím, že samozřejmě záleží na centru… :think:

Já.
1. Ivf Gennet. Cena vcetne leku a genetiky embryii (na pojistovnu). Cena 61 tisic. Žádné embryo nebylo zdravé, takže jsme pak neplatili poslední část za KET. V ceně PK, ICSI, fertil chip, mrazeni, biopsie, leky
2. Ivf Gennet…cena 66 tisic, opět žádné embryo k transferu, cena je vyšší, priplatili jsme monitoring embryii.
3. Ivf PFC 73 tisic plus leky 18 tisic, leky byly drazsi nez v Gennetu, protože jsem stimulovala o 3 dny dele. Genetika opět na pojišťovnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.21 19:44
@Anonymní píše:
Já.
1. Ivf Gennet. Cena vcetne leku a genetiky embryii (na pojistovnu). Cena 61 tisic. Žádné embryo nebylo zdravé, takže jsme pak neplatili poslední část za KET. V ceně PK, ICSI, fertil chip, mrazeni, biopsie, leky
2. Ivf Gennet…cena 66 tisic, opět žádné embryo k transferu, cena je vyšší, priplatili jsme monitoring embryii.
3. Ivf PFC 73 tisic plus leky 18 tisic, leky byly drazsi nez v Gennetu, protože jsem stimulovala o 3 dny dele. Genetika opět na pojišťovnu.

Ta část co se v Gennetu neplatila by byla 15 tisíc. To jsem zapomněla napsat.

• Citovat
  • Upravit
719
14.3.21 19:57

Děkuji, taky jsem si myslela, že to bude 60-70 tisíc…ty jsi asi v Praze, tam je možná levněji než tady na severní Moravě :think:
I tak si říkám, že je to neskutečný balík peněz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 20:00
@maflik píše:
Děkuji, taky jsem si myslela, že to bude 60-70 tisíc…ty jsi asi v Praze, tam je možná levněji než tady na severní Moravě :think:
I tak si říkám, že je to neskutečný balík peněz :zed:

To počítáš málo. Pokud by byl KET, je to 61 tisíc plus 15 tisíc, což je 76 tisic. Takže spíše 70-80.
A ano, je to Praha.

• Citovat
  • Upravit
719
14.3.21 20:13

No uvidíme, jen jsem chtělo nějaké info. Ještě mám jednu zmrzlinku, 7. pokus, tak třeba mi sedmička přinese štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
14.3.21 20:28

@maflik
no hele pojistovna plati za ivf cca 32 000, takze to je ta cena, kterou bys mela platit. plus komplet leky to by melo vyjit okolo 15-20 000. zalezi jak velke davky a kolik dni.
no a pak priplatky za metody a to uz je stejne jako pri ivf na pojistovnu. takze k cene, co jsi platila predtim pricti cca 50 000 navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.3.21 20:50

@Toluma
Jak jsem psala 60-70 plus možná něco navíc… :zed: díky za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
14.3.21 22:06

@maflik
to bude vic, ISCI, PK a mrazeni coz je vpodstate minimum te asi vyjde vic nez na 10 000, podle me je to spis tech 70-80 000 a to se ani nejak nerozsoupnes na metodach :think:
a planujes i genetiku embryii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
14.3.21 22:47

@maflik a ty už pak nemáš pokus na pojišťovnu? no kéž bys měla ten pokus č.7 úspěšný :kytka:
je to hrozný, takovejch peněz, když to člověk čte :oops: :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.3.21 05:07

@Maky1234
Nemám už na pojišťovnu nic, v lednu mi bylo 39 :roll: A peníze to jsou šílené, ale řekla jsem si, že do 40 a dost, tak bych to chtěla ještě zkusit. Pořád si myslím, že to může jít, jen potřebuju normálního doktora :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.3.21 05:10

@Toluma
Určitě plánuju i vyšetřit mimíšky, to hradí pojišťovna i o 39 tce. Už jsem zjišťovala…nemám to nijak vliv na hrazené nebo nehrazené ivf. Ale samozřejmě o to musí lékař požádat a mít k tomu srozumitelný důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
15.3.21 06:57

@maflik
Jako duvod staci jen ten vek. Akorat teda nezapomen pricist k cene jeste biopsii embryii
Ty jsi nekde z Moravy? Kan chodis do centra?
Ja vim, ze v ivf clinic si za biopsii neuctuji nic, cenove by to vyslo okolo tech 80 000. A pak ory ve zline to neuctuji a prej ti i zadarmo daji monitoring embryii. Ale to mi jen rikala jedna holka o sve kamosce, ze to tak pry mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.3.21 08:10

@Toluma
Já momentálně docházím do Gyncentra v Ostravě. Tam se chystám i na ten 7.pokus. Pokud bude opět nezdar, měníme kliniku na Ivf Clinic v Olomouci. Do třetice všeho dobrého a zlého :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
15.3.21 08:40

@maflik
Tam jsem byla na konzultaci a ta biopsie je tam zdarma. Tam by to mohlo vyjit okolo tech 70 000.
Ale snad to ani nebude potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
15.3.21 08:46

@maflik jak psala Tolu - na genetiku embryí máš určitě nárok, jednak věk, ale určitě i ten počet neúspěchů :? :oops:
Snad to nebude potřeba a ta 7mička bude opravdu šťastná :hug:
A už se teď na pokus připravuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí