Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 Čekám na ms, asi v pátek, jinak pojídám vitamíny, klasika - listovka, déčko, beru i jod kvůli štítné a piju MACA prášek. Od MS dávám detoxikační náplasti 10 dní a ještě piju Zahřátí komnaty…stačí, už tak je toho dost ![]()
@Maky1234 Objednala jsem Nosifol, Q10 a pro manžela Selzink.
Tak se začneme dopovat.
Zítra na Tebe budu myslet. ![]()
@BecaP Já jsem byla těhotná 4× a vždycky na podzim, takže si myslím, že některé ženy jsou plodné pouze nějakou část roku, na mě to fakt sedí. A mám známou, která má tři děti, narozené v rozmezí jednoho týdne (po 2 a 3 letech)
Finance máme, kdybych věděla, že to vyjde, jdu do toho, ale takhle mám pocit, že ty peníze vyhazujeme oknem, jen za 3 neúspěšné KETy skoro 30 tisíc a nic z toho. A síla už mně právě taky dochází. A do toho ještě ten pitomej covid. Jaký jste měli průběh covidu?
Vitamíny určitě neuškodí. ![]()
@lachi já 2× vždy v dubnu a 2× podzim zima tak teď babo raď ![]()
Přítel 4 dny zastydla rýma, bolest hlavy a furt jenom spal, já absolutně nic
až jsem si říkala, že to snad ani nebyl můj test
Ale díky bohu za tyhle průběhy ![]()
No tak je to raketa za to všechno
ale clovek tomu proste veri a pro mimi udela vse
Tak budu držet palečky ať už to konečně tentokrát vyjde ![]()
@lachi Hele, jsou lidi, co maji deti v podobnoou cast roku a pak jsou lidi, co to maji kazde jindy. To je proste statistika. Mama je ze 4 deti a narozeniny maji kazdy jiny, muj muz ma taky jindy nez jeho segry (ale na prikladech z okoli NELZE delat medicinske zavery). No, tak nekomu to tak vyjde. Az prijdete nekdo s odobronou studii, ze to tak je, tak zacnu verit, jinak je to fakt spis nahoda. Hledat se mi to nechce, neb mi to prijde jako nepravdepodobne.
@lachi
mám dobrou zprávu. Jsme v pořádku a krásně nám bije srdíčko
![]()
Uf, ale jak jsem se bála, to mi uvěříte jen tady. ![]()