Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Star Jéé, Ty na to jdeš na všechno moc vědecky.
To je jen takový můj osobní postřeh. Je to dost individuální, to je jasný. Ale přijde mi to minimálně docela zajímavé.
@lachi Ale zajimave co? Ze nekdo ma deti v podobny den v roce? A nekdo zas ne. Nekdo hodi za sebou tri sestky a nekdo hodi desetkrat a nepadne ani jednou, ale zas mu padne 3× ctyrka treba. To je statistika, nic tak preklapive od dob, co jsem hrala Clovece, nezlob se
A tak je to i s daty narozeni, akrota ty „kostky“ maji vice cisilek a nejsou to kostky. Ale prece se kvuli tomu nebudes bat jit do IVF, protoze minule jsi nahodou otehotnela na podzim… Neboj ![]()
@romca1403 Dobrych zprav neni nikdy dost ![]()
@maflik jeeee zase jedeš Zahřátí komnaty, no tak doprčic, to už prostě musí klapnout
a budeme si tu společně posílat fotky dětí a @lachi @Toluma @BecaP @Petra Star se k nám už co nevidět přidají
![]()
Zítra na to vlítnu, docela se i těšim ![]()
tak snad nějaký úspěch bude…
Jinak to o těch plodných obdobích jsem taky slyšela - známá má 4 děti a všechny na jaře ![]()
A moje mamka zvládla mě a ségru 9 dní od sebe, takže kdoví, jak to je ![]()
@Srabek dekuji
Můžu ti říct, že teď mám takových příznaků jako jsem mívala naposledy před celým ivf
To je zase peklo
I když si říkám, nesleduj se tak co myslíš, že dělám?
@Maky1234 kočí budu na tebe myslet
dáme pak nějakou nealko seanci ![]()
@BecaP ja to znám a nejhorsi je ze je pak hledas i kdyz mas dite doma 😂 🤣 😂 ja je mam kazdej měsíc az mi ten muj uz říkal jestli do toho nechci jit rádci hned nez ze me bude totální magor 😂mam příznaky i bez sexu 😂 k te nealko seanci se rada přidám pit stále nemuzu 😂 🤣 😂 🤣 doufam ze se mi ty a @Maky1234 konecne okotite i kdyz v tom pak v prosinci budu sama ale budu za vás šťastná to si snad za vás i prituknu i kdybych měla 3 hodiny odsavat
![]()
@Srabek Jooo slušně nám z toho hrabe
My bychom se rádi okotily
Ale návod jaksi nefunguje
My až nebudeme moct pít tak ty si budeš zase dopravat svaracek
Škoda, že se děje to co se deje
jinak by jsme s @Maky1234 přijely na mazlendo s tou vaší princeznou krásnou ![]()
@BecaP no ta se moc nemazli ale kravinky rada a strasne rada krade veci ze stolu hlavne peníze 😂 🤣minule mi přinesla petikilo ani nevim kde ho vzala 🤣 😂prej mamo sup to je na 2 dodycka 😂 🤣a s tím svarakem nevim nevim zářím to vypada ze budu asi kojit do toho prosince 😂 🤣 😂ted sem maly nechala usit lacliky se musim pochlubit ❤️️
@Srabek jee to bych určitě ráda přijela
potvrzuji, že já i @BecaP už se chceme konečně okotit
to je super výraz, to si musím zapamatovat ![]()
Pozdravuj Agátku
![]()
@Srabek no to je ale holka šikovná
po kom to ma? ![]()
No tak ty jsou prďácký ![]()
Ahoj holky,
jsem tu zase pro radu. Nevíte o nějaké dobré gynekoložce či gynekologovi v Praze 5 nebo 13? Ta moje šla do důchodu a ty co mi nabídli místo ní jsou hrozní. Od jednoho jsem odešla už před 4 lety a ten druhý ani nepozdravil, když jsem k němu šla na kontrolu na podzim. Samozřejmě oba už v pokročilém důchodovém věku ![]()
Jinak včera ultrazvuk v centru dopadl skvěle. Srdíčko bije
a tak se právě mám objednat ke svému doktorovi. čehož s trochu bojím. Vím že jsem to měla řešit dřív, ale holt jsem to neudělala.
Ahoj holky, tak já jsem fakt exot. Měla jsem dostat MS v pátek a došla už dneska. Takže se objednávám už 9. DC na utz. Jsem opravdu zvědává, jestli už tam bude folík
. Když pojede další den znovu. Docela mě překvapuje, že se mi ty cykly tak zkracují.
@Maky1234
Myslím na Tebe
a ano jedu na Zahřátí komnaty ![]()
@romca1403
Jen tak dál, ať je vše v pořádku ![]()
@maflik Ale vzdyt jsi mela ovulku driv, ne? Proto ti to odlozili. MS se pocita od ovulky, nebo se ti zkratila i lutealni faze?