KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
15.3.21 18:00

@lachi no jasně, jdu do toho po 2 a 3 letech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
15.3.21 18:01

@Petra Star Jéé, Ty na to jdeš na všechno moc vědecky. :) To je jen takový můj osobní postřeh. Je to dost individuální, to je jasný. Ale přijde mi to minimálně docela zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.3.21 19:15

@lachi Ale zajimave co? Ze nekdo ma deti v podobny den v roce? A nekdo zas ne. Nekdo hodi za sebou tri sestky a nekdo hodi desetkrat a nepadne ani jednou, ale zas mu padne 3× ctyrka treba. To je statistika, nic tak preklapive od dob, co jsem hrala Clovece, nezlob se :) A tak je to i s daty narozeni, akrota ty „kostky“ maji vice cisilek a nejsou to kostky. Ale prece se kvuli tomu nebudes bat jit do IVF, protoze minule jsi nahodou otehotnela na podzim… Neboj :hug:

@romca1403 Dobrych zprav neni nikdy dost :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
15.3.21 19:23

@BecaP ty jo moc držím palecky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
15.3.21 19:32

@maflik jeeee zase jedeš Zahřátí komnaty, no tak doprčic, to už prostě musí klapnout :pankac: a budeme si tu společně posílat fotky dětí a @lachi @Toluma @BecaP @Petra Star se k nám už co nevidět přidají :hug: :pankac: :dance:
Zítra na to vlítnu, docela se i těšim :dance:
tak snad nějaký úspěch bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
15.3.21 19:34

Jinak to o těch plodných obdobích jsem taky slyšela - známá má 4 děti a všechny na jaře :mrgreen:
A moje mamka zvládla mě a ségru 9 dní od sebe, takže kdoví, jak to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
15.3.21 20:04

@Srabek dekuji :hug: Můžu ti říct, že teď mám takových příznaků jako jsem mívala naposledy před celým ivf :lol: To je zase peklo :lol: I když si říkám, nesleduj se tak co myslíš, že dělám? :zed: @Maky1234 kočí budu na tebe myslet :hug: dáme pak nějakou nealko seanci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
15.3.21 20:23

@BecaP ja to znám a nejhorsi je ze je pak hledas i kdyz mas dite doma 😂 🤣 😂 ja je mam kazdej měsíc az mi ten muj uz říkal jestli do toho nechci jit rádci hned nez ze me bude totální magor 😂mam příznaky i bez sexu 😂 k te nealko seanci se rada přidám pit stále nemuzu 😂 🤣 😂 🤣 doufam ze se mi ty a @Maky1234 konecne okotite i kdyz v tom pak v prosinci budu sama ale budu za vás šťastná to si snad za vás i prituknu i kdybych měla 3 hodiny odsavat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
15.3.21 21:20

@Srabek Jooo slušně nám z toho hrabe :lol: My bychom se rádi okotily :lol: Ale návod jaksi nefunguje :cert: My až nebudeme moct pít tak ty si budeš zase dopravat svaracek :lol: Škoda, že se děje to co se deje :,( jinak by jsme s @Maky1234 přijely na mazlendo s tou vaší princeznou krásnou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
15.3.21 21:25

@BecaP no ta se moc nemazli ale kravinky rada a strasne rada krade veci ze stolu hlavne peníze 😂 🤣minule mi přinesla petikilo ani nevim kde ho vzala 🤣 😂prej mamo sup to je na 2 dodycka 😂 🤣a s tím svarakem nevim nevim zářím to vypada ze budu asi kojit do toho prosince 😂 🤣 😂ted sem maly nechala usit lacliky se musim pochlubit ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
15.3.21 21:31

@Srabek jee to bych určitě ráda přijela :kytka: potvrzuji, že já i @BecaP už se chceme konečně okotit :mrgreen: :mrgreen: to je super výraz, to si musím zapamatovat :mrgreen:
Pozdravuj Agátku :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
15.3.21 22:00

@Srabek no to je ale holka šikovná ;) po kom to ma? :lol:
No tak ty jsou prďácký :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.21 09:52

Ahoj holky,

jsem tu zase pro radu. Nevíte o nějaké dobré gynekoložce či gynekologovi v Praze 5 nebo 13? Ta moje šla do důchodu a ty co mi nabídli místo ní jsou hrozní. Od jednoho jsem odešla už před 4 lety a ten druhý ani nepozdravil, když jsem k němu šla na kontrolu na podzim. Samozřejmě oba už v pokročilém důchodovém věku :-(

Jinak včera ultrazvuk v centru dopadl skvěle. Srdíčko bije :andel: a tak se právě mám objednat ke svému doktorovi. čehož s trochu bojím. Vím že jsem to měla řešit dřív, ale holt jsem to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.3.21 10:12

Ahoj holky, tak já jsem fakt exot. Měla jsem dostat MS v pátek a došla už dneska. Takže se objednávám už 9. DC na utz. Jsem opravdu zvědává, jestli už tam bude folík :zed:. Když pojede další den znovu. Docela mě překvapuje, že se mi ty cykly tak zkracují.
@Maky1234
Myslím na Tebe :hug: a ano jedu na Zahřátí komnaty :lol:
@romca1403
Jen tak dál, ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.3.21 11:33

@maflik Ale vzdyt jsi mela ovulku driv, ne? Proto ti to odlozili. MS se pocita od ovulky, nebo se ti zkratila i lutealni faze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí