Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaiserin a jeste jedna perla - znama nemohla otehotnet, ani udrzet mimco, asi 8 let nebo i dele. Je teda hrozne mala a hubena, ale to je cely jeji zivot a rozhodne to neni anorekticka. Tchyne ji na nejake rodinne oslave prede vsemi rekla cosi ve stylu, ze s jeji postavou se nedivi ze neni schopna otehotnet natoz decko donosit ![]()
@Petra Star Já se nebojím jít do IVF, protože není podzim, já se bojím, že to nevyjde, ani teď, ani na podzim, ani nikdy. U ostatních věřím, že se dočkají, u sebe bohužel ne.
Dneska dorazily vitamíny, tak začínám brát.
@Maky1234 Já jsem se ségrou o 10 dní. ![]()
Jinak super výsledek, krásný počet, moc držím pěsti, ať je mezi nimi druhé dítě. ![]()
@Anonymní píše:
@kaiserin - mne toto navrhla vlastni tchyne a tchan si i aktivne dosel na SPG
to je fakt neuvěřitelný, kam jsou někteří lidé schopní zajít
![]()
@Mersi123 Tak to je teda děs!
@kaiserin Mám taky „prima“ zážitek s panem doktorem. Potřebovala jsem na OPU předoperační vyšetření a můj dr. měl zrovna dovolenou, tak ho zastupoval jiný. A ten se mě ptal na různý věci, např. na otázku zda jsem svobodná, či vdaná, když jsem řekla, že svobodná, tak mi řekl: „A to nevíte, že se děti rodí až po svatbě!“ Kdyby mi nafackoval, vyšlo by to nastejno. Úplně mě tím rozhodil, že jsem nebyla schopná se ani bránit, nebo ho poslat někam. ![]()
A pak v práci se mě jeden kolega zeptal, jestli nejsem těhotná, (Já v tu dobu akorát píchala injekce na 1. IVF. ) že to koluje po firmě. Si tu otázku uměl načasovat, vidím rudě ještě dneska. ![]()
@kaiserin me rekl tchan ze kdyz neni chlap schopnej tak ze mi to vnouce bude muset udelat sam (nevedel ze mame problem a podstupujeme ivf) malem sem se sla vyzvracet kdyz to rekl.
@Renata1991 Tak to bych šla taky zvracet.
Neskutečný, to se člověku ani nechce věřit, že to byl někdo schopnej vypustit z pusy.
No to je všechno prostě děs. Já jsem si vzpomněla ještě na jednoho, co mi řekl - „a nechceš s tím pomoct?“
@lachi Hele, ja se taky bojim, ze to nevyjde. Navic uz ani nemam pokus na pojistovnu, takze fakt balik to jeste bude stat. Ale proste musime doufat. Ale hodne zalezi, jak to mas nastavene. Pokud ti vlastne jedno ditko staci, tak se svet nezbori, kdyz zustanes s jednim.
My jsme se doma dohodli, ze do konce leta budeme zkouset a pak zkusime cyklus s DV. No a pak uz asi konec, jen sex doma a mega stesti…
@Srabek
včera ráno bylo ze 13ks oplodněných 11…dneska ale volat nemám, až zítra ráno v 8h…pak se zítra rovnou dozvím, zda bude ET, ale snad jo no…🙏
Holky u mě nastala změna, teď mi volali z laboratoře, že prý embryjek je tam hodně a zda teda nechci přijít na ET až v sobotu místo pátku…
Je to napínavý nějaký
![]()
zítra v 9h mám volat, jak to vypadá s počtem embryí, kolik se jich vlastně vyvíjí…
@Maky1234
v ten patek byste zavadeli petidenni?
ja myslela, ze se bude delat genetika a ze odeberou i to, co ti vlozi, ale to driv nez ten paty den ani nejde ![]()
@kaiserin jinak mi toto navrhla i jedna ma ztrestena kamaradka, dalsi pred svym kolegou, jehoz zena nemohla mit deti, ale on asi je v poradku, z niceho nic po jednani vybalila, jestli by mi nechtel pomoct
a korunu vsemu nasadil i chlap, ktery si me sveho casu nechtel vzit a rekl ze se mi vezme az kdybych otehotnela a bylo jiste ze to nepotratim
To jsem tehdy hodne obrecela a na svatbu jsem se vyprdla, dite za trest nema jeho prijmeni.