KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
22.3.21 17:37

@Toluma @Petra Star holky děkuju moc :kytka:
No já minulou neděli píchala Ovitrelle a nemám na sobě vysledováno, kdy mi vyprchá…takže reálně vidím testování až ten 10.tý den po transferu, ať už je jistota, že by to kdyžtak nebyl ten Ovi…
@Petra Star nevím, jestli nezměnili nějak technologii výroby Mamatestů, ale mě teď před ivf udělal ( asi ) falešnýho ducha..a dooost viditelnýho…vždycky sem s nima byla spokojená, ale občas ty testy dělaj divný věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
22.3.21 18:53

@BecaP Nojo, uz spinim, takze test byl zbytecny :) jestli huraa nevim, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.3.21 19:11

@Petra Star me MS přišla v sobotu, včera už jen spineni a dneska téměř nic :nevim: tak nevím co to moje tělo zase předvádí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
22.3.21 19:46

@Maky1234 Tak to je krásný výsledek, tam to miminko bude! :dance: Moc držím pěsti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
22.3.21 19:47

@Petra Star @BecaP Mně tentokrát přišla MS 20. den cyklu, jako fakt jsem tomu nemohla uvěřit. Už mám ten cyklus úplně v háji. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
22.3.21 20:17

@lachi @BecaP teda, co to predvadime, ze? Snad se nam to srovna. Ale ja si to teda nakopla sama… mam nervy, bude jen jeden folik. Jsem docela doufala v domaci zazrak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.3.21 06:10

@Maky1234
Super výsledek :hug: Mě to možná čeká taky, jestli ta 7čka nebude šťastná :zed: Ve čtvrtek už na kontrolu foliku, tak jsem zvědavá, co se v tom mém těle děje tento měsíc :think: Každopádně držím vše co mám, ať je ET úspěšný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
23.3.21 08:34

@maflik děkuju :kytka:
nebooj, bude č.7 bude šťastné, stejně jako ta moje 10tka…musíme věřit no… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
24.3.21 10:58

Holky, potřebuju se zeptat. Příští týden nás čeká 1. konzultace v PFC. Dívala jsem se, kam máme vlastně jet a chci se zeptat, PFC sídlí na Poliklinice Vysočany? v té samé budově? A dá se tam zaparkovat? My tam dřív blízko bydleli, ale už si to moc nepamatuju. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.3.21 11:05

@lachi joo to je ono. Zaparkovat se tam da dobre. Bud je primo pred poliklinikou parkoviste, placene nebo hned vedle, kdyz se tam odboci z hlavni, taky placene, ale levnejsi a je to o 10 metru jen dal, takze my parkovali vzdy tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.3.21 11:06

@lachi
ano sidli v te poliklinice. kdyz budes stat pred hlavnim vchodem, tak jsou doprava. do toho hlavniho vchodu nejdes, ale zvenku uz uvidis ceduli
da se parkovat bud primo tam, maji tam placene parkoviste a platis az pri odjezdu nebo v okolnich ulicich pres parkovaci automat. nebo jeste v nakupaku na Harfe, tam je misto vzdy a je to asi 5 minut chuze. tam parkujeme my, pak jdeme rovnou nakoupit. tam se neplati
kdy tam jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.3.21 11:07
@Toluma píše:
@lachi
ano sidli v te poliklinice. kdyz budes stat pred hlavnim vchodem, tak jsou doprava. do toho hlavniho vchodu nejdes, ale zvenku uz uvidis ceduli
da se parkovat bud primo tam, maji tam placene parkoviste a platis az pri odjezdu nebo v okolnich ulicich pres parkovaci automat. nebo jeste v nakupu na Harfe, tam je misto vzdy a je to asi 5 minut chuze. tamparkujeme my, pak jdeme rovnou nakoupit
kdy tam jdes?

Je otazka, ke kteremu lekari jde. Ja chodila k Lazarovske a ta je v novem patre a chodilo se tam uz hlavni budovou rovnou. :dance:

Příspěvek upraven 24.03.21 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.21 11:07
@lachi píše:
Holky, potřebuju se zeptat. Příští týden nás čeká 1. konzultace v PFC. Dívala jsem se, kam máme vlastně jet a chci se zeptat, PFC sídlí na Poliklinice Vysočany? v té samé budově? A dá se tam zaparkovat? My tam dřív blízko bydleli, ale už si to moc nepamatuju. Díky.

Parkujeme v ulici K Moravine za 30 kc na hodinu, i ty okolní mají za 30 ( platím přes mobil přes Parkuj v klidu) nebo je tam placené parkoviště myslím za 50 Kc na hod.

• Citovat
  • Upravit
7486
24.3.21 11:12

@DandátkoP
tak ale stejne se asi bude muset nahlasit na recepci, kdyz jde poprve, ne? a ted se jeste vypisuje bezinfekcnost a meri TT - to nevim, jestli se dela i jinde nez na recepci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.3.21 11:15
@Toluma píše:
@DandátkoP
tak ale stejne se asi bude muset nahlasit na recepci, kdyz jde poprve, ne? a ted se jeste vypisuje bezinfekcnost a meri TT

Je tam i recepce nova. :dance: Je tam vlastne vse, je tam i novy sál, jsou tam i nove pokoje- uz nejsou vsechny zensky pri opu a transferech najednou ale kazda ma vlastni pokoj i s manzelem. Je to jak druhý modernejsi PFC, ktery vubec neni zavisly na tom prvním. :lol:… na kontroly jsem sla rovnou uz hlavni budovou a do 6. patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí