Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Michaelavavra
co vim, tak u Svabikove zatim se neceka. ale co neni, muze byt ![]()
u toho Hulverta mi to prijde blbe zvladnute, jestli ma tolik pacientek, tak by nemel mit kazdy den novou konzultaci, ale treba jen 3× tydne. sice by se na uvodni konzultaci cekalo dele, ale pak by nemel mit tolik pacientek v procesu
![]()
@Toluma Hele a s tím není problém? Když podstupujete IVF z genetické indikace, mit ET nevysetreneho?
@kaiserin
nevim o tomhle jsem teda ani nepremyslela
Příspěvek upraven 24.03.21 v 14:04
@kaiserin
ale je to podobne, jako kdyz nekomu delaji geneticke vysetreni embryii a zaroven delaji i ET a to jak nevysetreneho, tak vysetreneho. taky by z logiky veci asi nemeli. a dela se to ![]()
@Toluma No, prave ze me zaráží, že je to stejne u genetiky vzhledem k věku či neuspechum a známého prenasectvi. Ale pokud to nemáš nikde uvedeno ![]()
@Toluma jako neni to nic proti tobě, jen mě to překvapilo i stran pojišťovny
@kaiserin
Jo v pohode, to ja to tak brala, nekdy proste clovek neco zarazi i co se uhrad tyce
Ahoj holky, můžu se zeptat? Jsem po nevydařeném ivf a zajímalo by mě, jesti den kdy byla punkce by byla i normálně ovulka? Zatím my ovulaci nikdo nezjistoval, doktor říkal že zkusíme hned iui, punkce byla 11dc a objednal mě až na 13dc tak přemýšlím jestli už to není pozdě, cyklus myvam asi 25 dní, děkuji za odpoved
No oravidlo to neni, ale ten 13 DC mi prijde uz pozde, vetsinou se chodi okolo 10 DC
@Toluma píše:
No oravidlo to neni, ale ten 13 DC mi prijde uz pozde, vetsinou se chodi okolo 10 DC
Děkuji za odpověď, když už bude pozdě tak to zkusíme až další cyklus…
Ahoj holky, tak zase nic folik 14 mm, sliznice krasna 8 mm, ale transfer by vysel na dalsi tyden na nedeli a oni proste o vikendech nedělají…takze kdyz mi kazdy mesic vyjde transfer na nedeli, tak se ho nedockam…uz jsem se objednala do Olomouce a jedu hned 31.3. Emryjko nechame prevest a podstoupim dalsi ivf. To cekani je katastrofalni ![]()
@Michaelavavra My máme právě taky už dost vyšetření hotových. Po 2 mimoděložních nemám vejcovody, všechny výsledky ok, ale stejně ze 3 embryí ani ťuk. Tak si říkám, že snad někde musí být ještě nějaký nezjištěný problém. Tak pak dej vědět. Díky. ![]()