Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je to hrozně slabý ![]()
Ovitrell sem měla před 16ti dny, to asi není ono…
@Maky1234
Jinak ja mela den pred odberem hcg slabsi carku a z odberu pak bylo hcg skoro 500
Jste moc hodný, já ani nevím, jestli na tý fotce vůbec něco uvidíte…
To ani nejde vyfotit ![]()
možná tady je vidět víc…
@Maky1234 ja vidim dobre. V klidu, duch tam je urcite, ryska to neni. Mela jsi jen 4 denni. Zkusila bych zas zitra rano a mel by bejt silnejsi.
![]()
@Maky1234
Taky vidim, ja bych testla az za dva dny - bud tam uz nic nebude nebo zesili
@DandátkoP @Toluma děkuju moc za podporu, testnu ve čtvrtek a uvidím…nebo možná v pátek, v sobotu je to 14 dní, co po mě chtěl car…
Holky to je vtipný, jak to ty chlapy berou jinak -,,prý ty už sis dělala test? proč tak brzo proboha?? Tam ani nic bejt ještě nemůže,,
chtěla bych být tak v klidu jako on ![]()
@Maky1234 ja ti tak moc drzim palce!!! Tohle je proste zacatek. Mam toho tolik nactenyho a bylo plno holek, co se jim objevil duch treba 11. den az a maj mimco.
… chapu, ze bys radsi uz hezkou carku, ale taky si mohla rano koukat jen na bilej test
a tohle je rozhodne lepsi, nez bilej test ![]()
@Evineczka @DandátkoP děkuju moc ![]()
@DandátkoP jooo určitě je lepší aspoň mini duch… uvidíme, co se z toho vyklube ![]()
@Maky1234
Je tam duch a já ho teda vidím krásně
za dva dny tam už bude dálnice
je tak dál ![]()
@Ajkule @Renata1991 @Srabek To jsou tak krásné holčičky. ![]()
@Ajkule To sis teda „užila“, tak snad už to teď bude dobré. ![]()
My máme už po konzultaci v PFC. A vypadá to, že půjdeme do klasického IVF a budeme mít genetiku embryí. Už jsem do velkého IVF nechtěla, ale nalomila mě ta genetika. Jinak paní doktorka byla jedním slovem úžasná. Napadlo jí i pár možností, kde by mohl být problém, tak uvidíme.
I prostředí je krásný, nejvíc mě zaujaly růžové obdélníkové obklady na WC.
A taky je super, že v ordinaci mají stěnu mezi stolem a křeslem.
Ale ty ceny jsou teda hrozný a dost v tom jejich ceníku tápu. Vyznáte se v tom někdo? Asi se vyplatí balíček?
@Maky1234 proste to bude OK a hotovo ❤️️Hod nám za 2dny lepší fotku 😛ja ho vidím dost dobre 😘víš sama jak to je musí sílit… mohla si v noci víc curat a muže to bejt víc naredeny🤫 ten můj mi doslova zakázal testovat dřív 🤣 věř mimcu i když mě se to říká viď