Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lachi
a u koho jsi byla?
je fajn, ze se ti tam libilo. ta genetika je fajn, ale musis mit na ni co poslat. ale jestlis i ty predchozi stimulace mela nejake blasty, tak je to dobry napad. tys tam mluvila s genetickou nebo uz predtim?
jinak mas jeste na pojistovnu ne? takze tam si zaplatis ten balicek ivf s pojistovnou, na ten dostanes z ceny jeste 15% slevu, tak je to nejak lehce pod 30 000 a v cene uz mas ISCI i mrazeni a timelaps. a u vas plus 15 000 za biopsii na genetiku, v cene uz mas i PK, takze celkem nejakych 45 000
maji jeste balicek primo pro genetiku s pojistovnou, ale ten ti nedaji, pokud mas pojistovnu, tak muzes jedine ten balicek, jak uz jsem psala - ivf s pojistovnou a k tomu doplatit tu biopsii
@Srabek teda Aguska je frajerka v tom autě
a jak už je veliká beruska
@Ajkule no občas nechápu jak rychle roste ☺️️Hlavně je strašně hodna😍 fakt vymodleny dítě za odměnu
@Anonymní píše:
@Káča P. Ahojky, muzu se Te zeptat na Clexan…vim, ze jsi psala, ze pichas…kdy jsi zacala a pichas jeste??Mockrat jsem si na Tebe vzpomnela…v souvislosti s prodelanou preeklampsii…tentokrat vse ok, to je super
Byla jsi v prubehu tehu i na kontrolu u Malickove kvuli NK bunkam?
Diky, paa
Ahojky, ja jsem zacala pichat clexane hned, jak jsem zjistila, ze jsem tehotna, takze cca od 5tt. ![]()
Ano picham a jeste dloouho pichat budu.
Uz je to otravne, protoze mam boky, jednu obri bouli a modrinu.
Kazdopadne to pomaha i me i Damíkovi, takze to je dobre.
Kazdopadne, ted nevim jestli uz jsi tehotna, ale jestli mas riziko preeklampsie, tak si k tomu nech napsat max ve 14tt i anopyrin, tyhle dva leky me dostali tam kde jsem.
Ale je to psycho… Ted mi po mesici doktorka rekla, ze Damik o tyden mensi, nez ma byt, takze mi to moje pozitivni mysleni zase srazilo k zemi, ale jinak placenta je v cajku, cevy jsou v cajku, tlak, moc vse je v cajku, takze si rikam, jestli to neni diky ditete co mam kvuli cukrovce.
Hrozny, uz se tesim na cerven.
Jinak k pani Malíčkové uz jsem nemusela. ![]()
@Maky1234 Mockrat ti dekuji a drzim palecky.
Ja uz se hrozne tesim, az budu na uplnem konci… nejak to zase psychicky nedavam.
To tehotenstvi s rizikem preeklampsie neni nic moc. Vzdycky, kdyz si to zacnu uzivat, tak prijde dalsi bota, ale i tak to za to stoji, jen se strasne bojim, ze nejak ublizim Damikovi… Ted, jak uz je vetsi, tak uz se tak casto nehybe, tak tu panikarim, jak De.bil…
@Anonymní píše:
@Káča P. Ahoj, díky za skvěle zprávy, určitě hodně holek odsud potěší a povzbudiJsem moc rada ze jste s malým OK a držím palce dal
![]()
Jee, mockrat dekuji.❤️️Taky drzim palce. ![]()
@Ajkule Mockrat ti deluju.
Snad mas pravdu, ale je to narocne. ![]()
@Káča P. úplně to chápu…ale mysli na to, že už za pár týdnů budete spolu, budete chodit na procházky a z tebe bude šťastná maminka
žádná jiná možnost prostě není ![]()
@Toluma Byla jsem u dr. Švabíkové. Díky za shrnutí, s tou biopsií počítám, přeci jen lepší dát 15 tis. jednorázově a vědět, že embryo/embrya jsou v pořádku, než zavádět nevyšetřené. I když ET by byl a zbytek by šel na genetiku. Ale zatím to jsou jen plány, uvidíme, jaká bude realita. Mám za sebou jen jedno IVF a ze 7 oplodněných vajíček jsme měli 6 blastocyst. Takže výsledek super, právě dr. říkala, že použije stejnou stimulaci, že výsledek byl krásný. Ale tenkrát mi bylo o 6 let míň, to určitě bude hrát zásadní roli.
@Káča P. Taky na Tebe myslím a chápu ty nervy. Držím pěsti, ať je vše v pořádku.
Jak píše @Maky1234 za pár týdnů budeš jezdit s kočárkem, kojit, spát max. 2 hodiny v kuse
a užívat si další mateřské radosti a starosti. ![]()
@lachi
Joo tak pak ma genetika smysl urcite. Sem zvedava, co s poctem udelaji ta leta. Ale znam holky, co meli super vysledky i treba v 38, tak snad i u tebe. A kdy pocitas, ze zacnete?
@Káča P.
Verim pakce, ze to dopadne dobre. Damik uz neni uplny nedonosenec a par tydnu u tebe jeste urcite pobude. A ty jsi hlidana, kdyby neco
@Toluma Měla bych začít asi v půlce května. Příští cyklus ještě ne, ale hned ten další, mám ty cykly teď hodně krátký, a paní doktorka je jediná, která říkala, že ty krátký cykly můžou být tím, že nemám vejcovody, prý vejcovod prokrvuje vaječník a když není, tak neprokrvuje a ten cyklus může takhle blbnout. Fakt mám konečně pocit, že jsem v rukou odborníka.
Tak v sobotu mam OPU, vlevo 3 foliky a pravy nenasel. tak treba na nas ceka v sobotu jeste nejake utajene prekvapko vpravo
holky jake leky mate v ramci pripravy na ET?