Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ajkule je moc krasna. Tak hlavne ze uz jsi v poradku. My taky zdravime
@Ajkule ta je nádherná
kočička sladká, moc děkuju!
Ty jo, to sis teda užila
a tys rodila normálně nebo císařem? hlavně, ať jste v pořádku obě dvě ![]()
@Janullkaa moc moc děkuju.
No říkala sem, že bych testla zejtra…ale taaaak se mi nechce
je to takový fajn teď, užívám si takovou tu představu,,co kdyby to přece jen vyšlo,,, už si sama sebe představuju s pupíkem…je to hezký být v týhle naivitě
ach jo ![]()
Moc se opatrujte ![]()
@Maky1234 koukej zitra testovat! Ja verim, ze to tam bude!!!
… mas teda vydrz
ja jsem opacnej extrem, nejistotou jsem ani nespala a testovala 4. den
ale me se pak vzdycky ulevilo, i kdyz byl test negativni, protoze jsem vedela, na cem jsem ![]()
@Maky1234 rodila jsem normálně, porod super rychlej, Natalka byla venku okamzite, ale placente se nechtělo. Nakonec povolila, ale hodinu po porodu jsem si volala zpátky doktorku, že ze mě leje krev proudem, tak mi dělali revizi. Bohužel tam i tak něco zůstalo, tak jsem musela jít znovu.
A na zítra držím vše co mám a tesim se na pozitivni testik ![]()
@Renata1991 Malá je úžasná a jste teda veliký ![]()
@Ajkule 11.4.uz bude mit 4 mesice. Hrozne to leti. Roste jako z vody
@DandátkoP no, já bych uplně nejradši netestovala vůbec a čekala, až zahřmí…
nějak bych nejradši dělala mrtvýho brouka. Když tam ta druhá čárka bude, tak můžu se vůbec radovat?
aby to zas nedopadlo jako předtím… ![]()
@Ajkule no to sis užila teda
slyšela sem o tom, že placenta může nadělat neplechu, někdy to trvá, než se odloučí…no hlavně, že je to ve zdraví za váma! ![]()
@Ajkule hlavně ze už je všechno v pořádku a mas nádhernou princeznu ❤️️Ten nosanek ❤️️ @Renata1991 ty jo 4 měsíce toto utíká 😯 je moc krásná ❤️️ No mi taky pozdravujeme mi už 12.4. 8mesicu ❤️️ @Maky1234 No ja vůbec taky nechtěla testovat a nakonec to dopadlo dobre 🤣 ja čekala až do 16. Dne tak mas času ještě dost 🤣 ale taky sme zvědavý ❤️️Držíme s Aguskou pěsti ❤️️Budu tu spiclovat teď každej den ať to vím až se rozhoupes ❤️️
@Srabek Aguš je hvězda, ta fotka v tom autě
ta se vám povedla, vymazlený ( a vymodlený ) štěstíčko
děkuju, jste úžasný
![]()
@Maky1234 jo loket z okna 🤣 😂všichni říkaly ať ji tam ještě nedáváme ze se bude bát a ona se ani nedrzela a brecela jen když to zastavilo 🤣 😂 tak tfuj tfuj ženská máme tady teď samou ženskou tak drž lajnu 🤣 😂
Ahoj holky, jdu si pro radu.
Jsem.10.den po. ET 4.denního embryjka.
Na testu mi vylezl duch, ale teda mini duch
to ani nevím, zda to půjde vyfotit. To asi není dobrý co?
to bude biochemko spíš?
@Maky1234 ukaž fotku. Nemusí to nic znamenat, v klidu. Nekomu se objevuje dyl, dulezity je, ze tam je
@Maky1234 hale ja testovala 16.den a ta čárka nebyla taky úplně top a je z toho agus ještě to nemusí nic znamenat. Někdy se začíná tvořit hcg až okolo 10.dne proto v caru chtějí ten test ten 14. Den. Držím pěsti
@Maky1234
Duch asi nevadi, udelejbtest za 2 dny a uvidis, jestli sili