Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maflik prej stará bába
jako ode mě si asi tak o 4 roky, to je teda fakt rozdíl
já myslím, že jsme tu všechny tak nějak celkem podobně, osmnáctku sem tu žádnou za tu dobu neviděla
no a kdy na to teď vlítnete, hned teď v nejbližším cyklu?
@Káča P. nebooooj, už brzo si dopřeješ
i když pak zas budeš řešit, jestli to vůbec můžeš, aby malej neměl prdíky
to je pak taky supr období, takový sucharový
![]()
@lachi děkuju za info. Jooo jak já ti rozumím… taky se mi už do ničeho nechce, jenže když to druhý chci a normálně to nejde
určitě dej vědět, jak postupujete - už jste se bavili o zahájení stimulace?
@Maky1234
s tema sucharama si me dostala. a vzpomela jsem si, jak mi nekdo prinesl do porodnice Pomelo. me v tu chvili nedoslo, ze je to citrus a cele jsem ho sezrala. jako dobry bylo, ale dite se tak osypalo, ze bylo jak struhadlo
![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jsem dnes 8 dní od transferu. v noci mě tak začlo křičet v podbřišku, jak na ms, mám pocit, jak kdybych ji měla dostat
.měly jste to taky některá tak a opak z toho bylo těhotenství? díky za info, jsem z toho nešťastná. toto je můj 3 transfer, vždy krásná embrya a nic z toho… ![]()
@Zuzule2014 Ahojky, občas jsem pobolivani měla, ale nikdy ne nějak velké nebo až křeče
No nezbývá nic jiného než čekat
a držet palečky
Kdy budeš testovat? Já měla 8 den jako první testovani ![]()
@Zuzule2014 já myslím, že by to mohlo být znamení, že se něco děje
držím palce na test ![]()
Jinak holky mě dorazila ms i přes Utroš, tzn. já s lékama končím už dneska a test už ani dělat nebudu. A holt to snad klapne příště
![]()
@BecaP no mě břicho nějak extra nebolí, spíš mě v něm tak skřoukà, jak kdyby měla na přijít…no klidně bych testla i dnes, ale lékárny jsou asi zavřené, a test doma nemám. a měla jsi nějaké příznaky nebo pocity u úspěšného KET?
@Maky1234 no jen aby…
.kručì ve mě jak kdybych to měla každou chvíli dostat…přitom mi většinou přes léky na nepřijde…ach jo, nejhorší je, že člověk už neví, co by proto udělal víc, aby to klaplo…
@Maky1234 Toluma
Teď řešíme převoz bobíška, ale vidím to tak na květen. Teď mám kontrolní krev (imunologii), a pak na to vlítneme…když to nevyjde, čeká mě 5.ivf. Snad se skvělým výsledkem…vkládám naposledy do nějakého doktora důvěru…
@maflik a tu imunologii sis sama vyžádala nebo ti byla doporučena?
A už víš, kolik bude převoz embrya stát?
@Zuzule2014 mě taky před posledním úspěšným ketem bolelo břicho jak na ms…uvidíš, držím ti palce…Je to fakt boj hroznej s tou neplodností
![]()
@Maky1234 no to je…
Člověk už neví, coby proto víc měl dělat. a měla jsi bolesti na ms jak dlouho? mám z toho fakt strach, od transferu mě pořád popichavalo dole a měla jsem tam různé tlaky, teď pobolivànì jak na ms…to jsou stresy, to je hnus…
@Maky1234
Nevyžádala, sám to chtěl a já jí navíc hotovou mám, v listopadu 2019 naposledy, což už je dávno…a převoz bobíška bude stát tři tisíce, což není taková hrůza…
@Maky1234 To jim ale rekni, ze ti prijde MS pres utrogestan. Kolik ho beres? 2-2-2. Pokud prijde MS, tak to muze znamenat, ze se ti spatne vstrebava. Meli by ti nabrat hladinu. Nebo si to zajisti sama. A 4 roky rozdil je v nasem veku pro IVF sakra vyhoda, takze mlada jsi ![]()
@lachi kontrola progesteronu pred transferem je taky dobra (jednak predtim, nez pichnes ovitrelle - pokud je nativ) a taky to vstrebavani, viz muj komentar pro Maky. Pokud to teda nebudou delat stylem jako u maflika, ze ho sice naberou, ale pak tu hodnotu vubec nevezmou v potaz a udelaji transfer spatne. Ale tolik pitomcu snad po svete nechodi
@Zuzule2014 Ty si asi budes muset udelat test, jinak nic nezjistis
Tak drzim palce.