KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
3.4.21 20:06

@Maky1234
no to je minimalka - tumuzesmit s clostikem, femarou nebo tamoxifenem. tyhle leky se davaji vetsinou od 3-7 DC, obvykle dve tbl, ja brala 3. da se to ruzne kombinovat treba s menopurem. ja mela toto a pak jeste 8 DC sem pichla 225 j menopuru a orgalutran
cena za nativ je u apo 11 000 (v cene ISCI) a pak se jeste doplaci tusim 4 000, kdyz je transfer. ve vetsine center pocitaji ten clostik v ramci nativu, pokud ale pripichujes jeste ty menopury atp, uz to berou jako minimalku a ta je jeste o neco drazsi
v nasem centru je cena za nativ i minimalku stejna a to 24 500 i s ET, 19 000 bez ET, 8 000 kdyz je to bez zisku vajicka a pokud nedojde k OPU (nic neroste nebo dojde k predcasne ovulaci), tak se neplati nic. takze ja tam nechala tech 8 000 a leky me staly cca 2 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 21:47

@Toluma děkuju za vysvětlení… ale teda neměla si nějaký nižší dávky nebo tak něco, že nebylo ani jedno vajíčko? :? budeš to v caru nějak řešit? mrzí mě to za tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.4.21 21:53

@Maky1234
nene, mela jsem stenou davku 3 tbl na den, jen misto clostiku Femaru, protoze na clostiku jsem mela blbou sliznici. a tentokrat navic jeste ten menopur. proste asi smula no.
resit asi neni co, kazdy miva nekdy nejaky folik prazdny, bohuzel kdyz jedes v tak nizkych poctech jako ja (i na plnem ivf 2 foliky), tak je sance, ze zadne vajicko nebude mnohem vetsi nez kdyz reagujes dobre a mas tech foliku treba 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 21:59

@Toluma rozumím…no co teď s tím :( tak ráda bych ti poradila, vy jste mě tu taky už kolikrát podržely, jenže nevím, co radit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.4.21 22:44

@Maky1234
hele asi nic, ono neni co. bud se na to vybodnem nebo to jeste zkusime. ty sance jsou proste male. ono ani neni co zkouset, uz jsem toho mela dost a ta ovarialni zasoba je uz naprdlacku. s tim nikdo nic neudela. ja mam vysledky porad vicemene stejne a to jsem do 1 ivf sla jen s vitaminama. pak inositol, ted jeste Q10 a dopadlo to vlastne nejhure. proto jsem k tem pripravku dost rezervovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 23:06

@Toluma tak ty máš dobrý to, že přirozeně otěhotníš snadno ne? tak prostě zkoušejte a ono si snad i vás to štěstí najde…
Jinak já myslím, že ten inositol možná funguje, ale musí se brát opravdu dlouhodobě a nejlíp v dávce 4g denně…kolik si toho brala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
4.4.21 07:46

@Maky1234
inositol beru 4 g denne uz vice nez rok (leden 20) - takze vysoke davky dlouhodobe uz urcite ano. vysledek zadny
prirozene zatim ano, ale od revize zkousime a nic. ono tech pokusu moc nebylo diky tem OPU byly asi jen 3 mesice, kdy jsme se teda mohli snazit samy. jinak sem sama bez problemu otehotnela prakticky pred 10 lety, takze to uz je ted vpodstate mimo hru - ted uz jsem vekove jinde. a ze se nam to povedlo za 3 mesice loni - to mohla byt nahoda. a treba tenhle cyklus bys prirozene neotehotnela urcite, kdyz nebyli vajicka.
vzdyt i tady se obcas nekomu povede prirozene po X letech snazeni a neuspesich v ramci ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
4.4.21 10:02

@Toluma tak uvidíš no…kromě toho inositolu moc nevím, co bych ti doporučila. Sama se v tom plácám už takovou dobu :roll: :zed:
Já teď chci zkusit Mojžíšovou, cvičila sem jí před x lety a ET pak vyšel - tak jestli to byla náhoda anebo to fakt pomohlo :nevim:
Mám za sebou i kurz hormonální jógy, ta mě ale nechytla. Tak co zkusit nějaký takovýhle cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
5.4.21 15:31

@Toluma hele, jestli by to cviceni, co radi @Maky1234, nepomohlo s tim postavenim vajecniku. Aby ti je priste nasli oba. To je mozna k zamysleni. Ale asi se to za mesic nezlepsi tak rychle. No, zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
5.4.21 15:49

@Petra Star
Hmm, mozna. Oni teda rikali, ze kdyby tam byl folik, tak by ho nasli. Pri OPUneco zahledla, ale ory mrnavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.21 08:51

@Toluma ahojky, možná blbý dotaz, ale nepomohl by třeba dlouhý protokol, delší stimulace? Nevím, jak to u tebe přesně funguje, ale zatím jsi měla jen minimalni stimulace, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
6.4.21 08:53

@bezinka.11
Ne, mam za sebou 2× kratky, 1 dlouhy, nativ a 2 minimalky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
6.4.21 09:57

Ahoj holky, tak zítra si jdu pro žádanku na imunologii a zkusím ještě to…
Taky si objednám,,zahřátí dělohy,,, začnu s Mojžíšem a to by bylo, aby nebylo :mrgreen: :pankac:
Já si fakt nedám pokoj :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.21 09:59

@Toluma Aha, tak ten dlouhý jsem nepostřehla, věděla jsem, že máš krátký, nativ a minimálky. Ach jo, tak to nevím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
6.4.21 10:04

@Toluma a já bych být tebou zkusila možná to cvičení…ta hormonální jóga je taková dost ezoterická, víc pro spirituální duše než běžný cvičení…mě to nebavilo, ale neříkám, že je to úplně špatný. Ta Mojžíšovka je docela fajn, i to rovnání kostrče se dá přežít…tak zkus popátrat, jestli by pro tebe třeba ještě tahle varianta přišla do úvahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí