Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DandátkoP díky! Nedochvilnost moc nedávám teda 😅 u doktoru to ještě skousnu nějak, ale taky jen do určitý míry 😄 tím spis teď když mám malou tak někde nechci trčet cely den. Tak moc díky, zkusím Lazarovskou! Za tři dny má přijít MS tak hned pak tam budu volat..kez by teda nepřišla 🙄
@Lalady
tak jestli nevydrzis cekat, tak k Hulvertovi opravdu urcite ne, vzdy cekame tak hodinu a pul, jednou i pres dve
jeste jsem cetla chvalu na Svabikovou, ale osobni zkusenost nemam
@Toluma ja teď hlavně kvůli naší malý, je ji rok a čtvrt a docela obtížně bychom sháněli hlídání..
@Toluma teď na tebe myslím! a co ten druhej vaječník? čím jsi stimulovala a v jaký dávce?
@Toluma Holka zlata, ty mas pech. Je mi to moc líto
Necháte to být nebo zkusite DV?
@Ajkule dekuji za uklidneni.❤️️Snad je to jen tim, ze nejme obri.🙏
@lachi mockrat dekuju.❤️️Asi to tak vypada
Co jaa, me takhle damik trenuje sam, ze mi ve 3 rano zalehne mocak a pak v 5.
Joo, ja jsem ted vubec nejaka divna, plna energie bych mohla kacet stromy.
Jsem rada, ze jsem hlidana, jen ted je to s tim kopanim takovy vselijaky, tak se bojim abych to poznala, kdyz kope treba malo a tak. ![]()
@Maky1234 jojoo, to je furt neco.
Ale aspon uz budu mit Damika venku a budu vedet, ze mu jicim nijak extra neublizim.
![]()
@Maky1234
Na druhym nic. Jen femara a pak jeden den menopur. Minule z toho 3 vajicka a 2 embrya. Zatim v kazdem foliku vajicko bylo no
Tak s dalsi MS znova no
@Toluma to snad ne😔… tak snad priste bude uz lepsi vysledek teda!!!
@Tvojeteta
Tak tohle mi tu kazdy rikal i ted a totalni fiasko ![]()
@Toluma
Já vím, že je to klišé. Trochu už jsme se potkaly v několika skupinách. Ty máš takovej přehled a tolik zkušeností a tolik holek už jsi podpořila, že už si člověk říká, že by se to štěstí mohlo unavit a sednout na tebe…
Joo ty kecy typu… nesmíš na to myslet, musíš být pozitivní, tak už dítě máte - buďte rádi, určitě tam na vás čeká… to známe všechny.
A stejně bych ti chtěla napsat něco, co tě povzbudí… ![]()
Tak zkus olej z černýho kmínu, je hnusnej a třeba ti to pomůže k vajčkům… zkoušej co jde, i placebo efekt někdy pomůže a ty můžeš alespoň něco zkusit…
@Toluma a tohle je teda nějaká kratší stimulace? kolik jsi za to dala, jestli se můžu zeptat?
Mrzí mě to za tebe moc, je to zklámání. Člověk by do toho kopnul
![]()