Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 jupiii tak držíme palecky ❤️️Tentokrat az do úplného konce❤️️
@Srabek moc děkuju, budou to teď dlouhý dny…
![]()
Pozdravuj a opusinkuj Agátku
![]()
@Káča P. Ahojky, jak se vede? Mockrat jsem si vzpomnela, neozyvas se? Jsi ok?? ![]()
@Maky1234 moc drzimse pěsti, připomněla si mi mě, povedlo se az 14. zavedení, je to boj ![]()
@Piškotka38 14?! To ani nerikej
Ale jsi dobra, ze jsi to nevzdala!
@Maky1234 tak asi budou delat biopsii nejpozdeji v pondeli, ale mozna nevi, kdy presne skonci, tak je lepsi volat v utery. Nerviky budou ted na mnoha frontach…
@Maky1234
kdyz ciknes v pondeli po 14, tak uz budou vedet urcite, ja vzdy takhle volala ten sesty den a uz vedeli
@Maky1234 Ahoj tak já taky držím co mám, aby desátý pokus byl tím pravým.
Stále vás čtu. Nezapomněla jsem na vás.
@Petra Star @Toluma určitě bych výsledek věděla dřív, nebýt tý genetiky… sice už je to 5 let, ale takhle dlouho jsem předtím na resumé určitě nečekala…
@ModrenkaIUI @Renata1991 @Srabek holky moc vám děkuju ![]()
@Piškotka38 tak to je masakr, to jsi fakt dobrá, žes to vydržela…pak ale výsledek všechno vynahradí viď? ![]()
Hele, já si to trdlo nepíšu, jak jsem to vždycky mela. Po vysazení utrouse dojde MS tak do dvou dnů, ne?
Já si to kvůli velikonocům chtěla načasovat, tak jsem si ke konci cyklu dala 111 utous. A teď MS zatim nic, tak jsem se přepočítala trochu. Ale vyjde to snad i tak. Víš, @Maky1234 myslela jsem, že ET o víkendech a svátcích nedělají, tak jsem trochu ladila velikonoce, aby OPU bylo nejdřív Čt a ET Ut po velikonocích. Ale asi jsem to prekombinovala, nebylo to nutné 🙃
@Petra Star teda ty seš kouzelnice s tím Utrošem, to by mě ani nenapadlo…ale tak dobrý vědět ![]()
Já byla taky překvapená, když mi navrhli tu sobotu…podle počtu pacientek OPU dělaj v so uplně běžně, na transferu jsem byla jediná…
@Maky1234
U apo v sobotu oracuji bezne, jn nekdy misto toho maji nedeli, kvuli sluzbam na oddeleni