KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
3.3.21 21:28

Tak jsem dnes byla na utz, sliznice 10 mm tak ve středu bude ket našeho posledního broučka. A ten nahoře ať při nás stojí ať to konečně dobře dopadne 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.3.21 22:15

@Evineczka držím palce ať se chytí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.3.21 23:28

@Evineczka super, to jsou skvělé zprávy, držím všechno co mám a co můžu držet :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.3.21 05:54

@Evineczka
Hodně štěstí, držím všechno, co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
4.3.21 05:59

@Evineczka @Maky1234 Holky držím pěsti, ať už se konečně zadaří :D Jak s ketem, tak u OPU.

My teď máme po neúspěšném ketu tento měsíc pauzu, nestihla jsem hned začít stimulovat na další ket, navíc mi vyměnili doktorku (moje šla na nemocenskou, je těhotná).
Ale ta nová mi navrhla několik dalších možností, takže do mě vlila nové naděje, po tolika neúspěšných pokusech. Myslela jsem, že už jsem vyzkoušela snad všechno, takže jsem byla celkem příjemně překvapená. Tak snad už ten příští měsíc bude ten pravý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
4.3.21 07:27

Díky holky snad už to bude to pravé 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
4.3.21 07:54

@terrka83 My si take davame pauzu, budme se snazit v bezpeci domova :) pristi cyklus pujdu do nativniho IVF, tak treba budeme spolu testovat. Doufam, ze budu mit embryjko :srdce: Co noveho ti navrhla? Vzdycky je dobre mit nejakou novou nadeji. Ale nekdy je to proste jen poctem pokusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
4.3.21 07:57

@maflik porad premyslim, cos psala o tom dokotorovi. Takze on ti na monitoru ukazal 24 mm a do karty napsal 18mm? To je teda bidak. Vedel, ze je to moc a nezastavil KET? :zed: :pocitac: A kdyz jsi to rekla tomu novemu, veril ti to? Co rekl na ten progesteron? Mne to porad nejde do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
4.3.21 08:04

@Petra Star Navrhla mi, že můžeme zkusit ještě toto: před ketem poškrábat sliznici (nevím, jak se to přesně jmenuje), ať se embryjko má na co chytnout, taky že můžeme před ketem vzít přímo vzorek sliznice a udělat rozbor, jestli je vhodná pro ket, potom že můžeme zkusit před ketem uvést tělo do umělého přechodu, aby neprodukovalo vůbec žádné hormony a vše řídit prášky a také mluvila o era testu (ten ale stojí pěknou pálku, dělá se ve španělsku, takže to si nechám asi jako poslední možnost). Tak snad něco z toho konečně zabere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
4.3.21 08:06

@terrka83
a co ti navrhla? jo uz to ctu. je dobre, ze z ni mas dobry pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.21 08:57

Ahoj. Mam dva dotazy.
1. Měla jste některá OPU až 16DC a vajíčka byla ok? Já měla dvě ivf a OPU bylo jednou 13DC a 14DC a ten šestnácty den mně znervoznuje

2. Měla jste některá pauzu mezi ivf jen 1 menstruaci? jakože po OPU příjde jedna MS, a pak s tou další už stimulace opět krátký protokol? Jaký byl počet vajíček ve srovnání s tím předchozím ivf?

• Citovat
  • Upravit
10923
4.3.21 09:11
@Anonymní píše:
Ahoj. Mam dva dotazy.
1. Měla jste některá OPU až 16DC a vajíčka byla ok? Já měla dvě ivf a OPU bylo jednou 13DC a 14DC a ten šestnácty den mně znervoznuje2. Měla jste některá pauzu mezi ivf jen 1 menstruaci? jakože po OPU příjde jedna MS, a pak s tou další už stimulace opět krátký protokol? Jaký byl počet vajíček ve srovnání s tím předchozím ivf?

Na obě otazky ne. 1. Opu jsem mivala max 14. den, spis drive. 2. rozhodne ne, mela by byt 3 mesicni pauza. :nevim: ani v jednom centru nedovolilu jit hned do dalsi stimulace, vsude bylo receno, ze se telo musi trosku srovnat, nez se zacnou prát dalsi leky do tela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.3.21 09:19

@Petra Star
Nic mi neřekl, já mu neříkala, že mi doktor řekl, že má 24 mm…jen jsem koukla do kompu a viděla jsem, že je tam napsáno 18 mm, což pravda určitě není…asi se jistil dopředu, idiot…a co se týká toho progesteronu, tak mi řekl, že to není tak šílené, ale dávku utrogestanu by snížil…prý byly na to studie a nezjistili, proč některé ženy mají hodně progesteronu…ničemu to nevadí a patřím mezi minimální procento žen, které to tak prostě mají…jsem exot :D A jinak, já mám od začátku smůlu na doktory, prostě někdy to tak je…snad vedoucí lékař udělá max pro to, aby se 7.pokus podařil. Pak se uvidí co dál…nechci předbíhat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.3.21 09:20
@Anonymní píše:
Ahoj. Mam dva dotazy.
1. Měla jste některá OPU až 16DC a vajíčka byla ok? Já měla dvě ivf a OPU bylo jednou 13DC a 14DC a ten šestnácty den mně znervoznuje2. Měla jste některá pauzu mezi ivf jen 1 menstruaci? jakože po OPU příjde jedna MS, a pak s tou další už stimulace opět krátký protokol? Jaký byl počet vajíček ve srovnání s tím předchozím ivf?

Stejně jako @DandátkoP opu 14 den a u nás je taky minimálně 3 měsíční pauza mezi IVF. Tělo se musí dát dohromady.. Většinou se dělá HP a pokud není vše ok tak dalsi IVF ještě odloží dle potreby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.3.21 09:24

@maflik teda to jsi vážně narazila na kr***na to snad není ani možný :pocitac: Pokus číslo 7 bude ten šťastný jako to číslo ;) Držím vše co mám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí