Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romca1403 super
to vypadá na velmi dobré cestě ![]()
Jinak u mě zatím novýho noc, po dvou dnech stimulace už jsem docela nafouklá… to se nechci vidět na konci, to vodlítnu ![]()
@Maky1234 ahoj promin ze píšu az ted ale moc držíme pesticky at to dopadne co nejlépe. Agatka uz ve stoje taky čeká jak ti to dopadne. Kdyby jsme tu nebyly tak na tebe myslíme ❤️️
Tak jak jsem tu psala tak manžel a nakonec i já jsme pozitivní. Naštěstí já mám jen rýmu a kašel. sedí mi to klasicky na průduškách. Ale jinak mi nic není. Malou v pupíku cítím, takže vím, že je živá. Akorát teď mi koluje v břiše.🤘Asi vás chce pozdravit. Naštěstí po karanténě jsme na 90 dní chráněni s protilátkami. A to bude akorát měsíc před porodem, tak snad se už ničeho nedockam. Akorát nesmíme chytit tu jihoafrickou mutaci. Na to protilátky neplatí. ![]()
@Srabek děkuju moc holčičky
![]()
To snad není ani pravda, že Agátka už se takhle umí postavit
je fakt moc roztomilá, moc jí pozdravuj ![]()
@Maky1234 no Agatka už leze, sedne si, stojí. uz ma 3 zuby, další 2 se ted prorizli a další 3 boule takze co nevidět bude mit uz 8 zubu 😂 jeji největší laska a záliba je jidlo 😂 🤣je dokonala❤️️🤩 tak cekame ze nam brzo vyrobis konecne nejakou kamosku ![]()
@Srabek to je teď teprve sranda viď
stejně je to zázrak… ![]()
Dobře, budu se moc moc snažit
![]()
Ahoj holky, jdu si pro radu. Jsem 9 dní po transferu první ivf. Začala jsem spinit trochu. V caru říkali, že můžu. Ale stejně se bojím. Spinila jste nějaká? MS mám mít za 5 dní
@Katulina77 zkus test, 9. dni po transferu tam uz neco bude.
… jinak nekdo spiní, nekdo ne. Stava se to.
@Katulina77 já bych si taky udělala test být tebou…náznak druhé čárky už by tam mohl být…
Jinak to špinění je hrozně častý jak po et, tak po ket…nevím, čím to je. Já špinila po et v 11tt docela hodně a narodil se mi zdravý chlapeček, po ketu jsem špinila malinko a skončilo to potratem…Je to prostě hop nebo trop ![]()
@Srabek teda ta roste!
To budete za chvili zkouset dalsi, ne?
@Petra Star nechame to na prosinec aby malá uz chodila a nemusela sem ji nosit. Mame jen jednoho mrazacka a kdyz to nevyjde tak musim na další ivf