KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
1.3.21 23:17

@romca1403 velká gratulace, to vypadá opravdu dobře :kytka: hodnotu hcg máš velmi slušnou, držím palce i nadále :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.3.21 09:18

@Maky1234 děkuji Maky. Moc si přeji aby ten zázrak už vyšel :andel:
a přeji to i všem ostatním co se o něj snaží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.21 12:07

Ahoj holky, tak dneska jsem byla 12.DC na kontrolní utz před KET a opět mi ho zrušili, protože už ovulace probíhá. Progesteron mi ani nebral, říkal, že teď už to smysl nemá, když to nedokáže spočítat. Chtěla jsem se Vás jen, zeptat, jestli máte nějaká zkušenosti s tím eratestem. Už se to tady řešilo, ale nějak si to nepamatuji. U mně by to asi bylo vhodné, protože to načasování si myslím, že u mně, je na prvním místě. Moje tělo si dělá prostě kdy chce co chce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.3.21 13:01

@maflik
Ahoj a stimulovaný KET jste zkoušeli? Já bych se v tvém případě na přirozený cyklus vykašlala. ERA se taky doporučuje dělat ve stimulovaném, protože chtějí spočítat, kolik hodin progesteronu je přesně potřeba. Vyjde ti třeba, že je potřeba přidat dalších 12 hodin a to se s přirozenou ovulací blbě odhaduje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.21 14:43

@medgirl
Zkoušeli a byla jsem totálně přehormonovaná a dva měsíce jsem se dávala dohromady…zavodněné celé tělo, i plíce, jaterní testy katastrofální, takže raději už ne…a doktor mi dneska říkal, že zkusit ten test můžu i v nativu…takže možná by se dopočítal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.3.21 15:28

@maflik jak máš dlouhé cykly? to tě vzali na 1. utz v tomhle cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.21 15:35

@Maky1234
Cykly mám teď 26-32 a první utz a tento cyklus poslední…ovulace probíhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
2.3.21 15:45

@maflik Ahoj, ERA ti nenacasuje ovulaci, ten se pocita az od zacatku ovulace - receptivita sliznice. 12 DC jit na prvni utz je pozde, ikdybys mela pravidelne 14 DC ovulku, je to riziko, ze to praskne uz 13 a pulty den a zas se to neda nacasovat. Ty mas nektere cykly 26 dni, takze uvulku uz treba ten 12 DC.
Ja chodim 9-10 DC a vetsinou uz je folik tak akorat na ovitrelle.
Tobe minule nevysel KET, protoze jsi ovulovala driv, nez spocitali, protoze ti dali pozde Ovitrelle. ERA se pocita od injekce Ovitrelle, ale kdyz ti ji daji pozde a praskne to driv prirozene, tak se zas nikdo nedopocita. Takze priste jdi na utz 9-10 DC a uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.3.21 15:52
@maflik píše:
@Maky1234
Cykly mám teď 26-32 a první utz a tento cyklus poslední…ovulace probíhá…

Ja taky chodím na prví uktrazvul 8.-9. den a minule jsem uz 8. den pichala ovitrelle. Chodit az 12. den je podle me pozde… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.21 16:01

@Petra Star
Doktor mě pozval uz 9.DC a říkal, že je možné, že už to bude na Ovitrelle. Dívala jsem se dnes do počítače a minulý KET napsal, že folikul byl 18 mm a ne 24 mm, jak mi ukazoval na obrazovce…neskutečný hajzl…dneska jsem byla u vedoucího lékaře a přístup úplně jiný, tak snad už :zed: 7. pokus bude úspěšný…teď jen dobře načasovat…ale musím zase čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.3.21 16:05

@maflik u Apolináře se chodí většinou 10DC, takže to ti pomotali v caru, měli tě objednat dřív. No holt už budeš pro příště chytřejší…
Já si u sebe, když mi pokus taky neklapne kvůli podobný botě, vždycky řeknu, že to tak mělo být, že by tenhle pokus prostě nevyšel :D
příště už to bude sázka na jistotu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.21 16:44

@Maky1234
Po 6 pokusech se to těžko snáší… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
2.3.21 20:33

@maflik
12 DC je fakt pozde, to uz mam i po ovu. no aspon, ze to stopli a neprisla jsi zbytecne o embryjo. ten ERA test je podle me zbytecny, zejmena, kdyz mas kazdy cyklus trochu jinak dlouhy :think:
a holky, co na nem byli, tak pokud vim stejne neotehotnely nebo bylo biochemko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
2.3.21 20:43

@Toluma @Maky1234 Holky, nemáte náhodou mail do Apolináře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
2.3.21 21:25

@kaiserin
ja ne, vzdy jsem volala a bud jsem vyridila se sestrickou nebo pak volala dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...