Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DandátkoP taky nemám žádné příznaky, ani prsa, ani břicho, nic… a taky doufám, že je to ok. Ale zatím mi ani nebrali hcg, jdu až na uz.
@Toluma super! Ja si taky myslim, ze by se to nemelo lisit, ale nechci pak zbytecne stresovat, kdyby to nahodou nerostlo v jiny laboratori dle predstav, protoze to merej treba jinak:D
@Toluma jooo, s nejakou odchylkou pocitam, ale spis jestli ta odchylka muze byt v radu stovek.
ale to snad ne
@DandátkoP Nemělo by se to lišit nijak zásadně. Ale jinak v tom moc nevidím smysl. Měla jsi pěknou hodnotu, teď je důležitý ten ultrazvuk ![]()
@bezinka.11 tak to jsme na tom stejne. Ja teda na krvi byla, ale to, ze mi absolutne nic neni me proste stejne znervoznuje. Ale holky psaly, ze nemusej byt ![]()
@kaiserin ja viiiiim a furt premyslim, zda mam jit nebo ne.
Bojim se, zda tam furt je
ale to uz mam zas jen v hlave ![]()
@DandátkoP Já tě naprosto chápu a jestli ti to pomůže, tak jdi. Ale právě to je ono, pomůže ti to?
Když bude pěkný nárůst HCG, uklidní tě to?
@Toluma ja mam tolik leků, ze by MS asi jen tak neprisla
utrogestan, estrofem a prolutex by to udrzely si myslim.
@kaiserin no
to je otazka, urcite me to uklidni, ale na jak dlouho
… ne kdyby me aspon nekdy pichlo v podbrisku nebo cokoliv
ale nic
… nejvic me zabijet tady diskuze asi no
holky pisou, jak je jim zle, jak nespej z bolesti prsou atd.
@DandátkoP Na příznaky klidně může být brzo, u prvního mi začalo být blbě tak kolem toho prvního UZ, teď naposled, si myslím, že taky tak nějak. Ale já jsem velká
, teď jsem naposledy zvracela v den druhotrimestrálního screeningu. Jinak prsa mě nebolela nikdy. Teda spíš ne nikdy specificky s těhotenstvím ![]()
@DandátkoP
Ono kdyz te ted pichne, tak se zas vydesis, ze je neco spatne. Bud rada, ze je ti ted dobre, ono to prejde
@Janullkaa obrovská gratulace k Filípkovi, buďte oba ( všichni doma ) zdraví
![]()
@Toluma jasně, teď ta situace s DV bude určitě jiná, covid to celý pozměnil…
no já jen doufám, že moje vajíčka odcestovala daleko za kopečky, nerada bych tu na ulici potkala svůj klon
![]()