KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
19.2.21 14:14

@Hnědočka me bylo na utz vidět váček když jsem měla okolo 1500j, ale třeba nemeli dobrý přístroj. Hlavně se nestresuj a počkej do dalšího utz. Neboj bude to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
19.2.21 15:09

@Hnědočka já měla tenkrát v pondělí HCG 2001jednotek a v pátek jsem začala krvacet a na ultrazvuku v pátek jen gestacni vacek bez embrya, tak mě tenkrát desili, ze to je špatný když tam není embryo. A dneska jsou naši princezně tři týdny 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.2.21 16:00

@DandátkoP poprvé jsem byla na krvi v pondělí, to bylo cca 445j HCG, dneska 2546j, tak vypadá, že roste… Tak snad to bude ok… V úterý jdu na kontrolní UZ, v pondělí si naberu HCG v práci, i když jsem se tomu chtěla vyhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
19.2.21 16:08

@Hnědočka Ahoj, vim, ze to jsou nervy, ale z hCG se toho zas tolik nepozna. Tobe roste pozde a pokud jdes na utz v utery, tak nema cenu nabirat v pondeli, ne? Zkus nebyt ani prilis optimista ani pesimista. Mne pomohlo, ze kdyz to bylo takove neurcite, ze jsem si rikala, ze se proste jeste nevi, jestli jsem tehotne. Proste jako dalsi cekani na test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
19.2.21 16:18

@Hnědočka
A budou delat i kontrolni hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.2.21 16:34

@Toluma nebudou mi brát v ut kontrolní HCG, jen UZ proto si ho beru sama v pondělí, abych viděla, jestli roste nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
19.2.21 17:35

@Hnědočka
Tak drzim palce, at to dobre dopadne, mozna fakt tennutz nebyl tak kvalitni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.2.21 17:42

@Petra Star asi máš pravdu, jinak to asi ani nemá cenu brát… To by se z toho člověk pak zbláznil… HCG si chci vzít, abych věděla, jestli roste nebo klesá…
Co znamená, že mi roste HCG pozdě?
@Toluma doufám v to… On to i říkal, že nemá kvalitní UZ a ukazoval mi tečku na monitoru, že by to mohl být gestačni váček, ale určitě že mi to říct nemůže, protože to nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
19.2.21 19:04

@Hnědočka no, jestli fakt pozdeji uz od zacatku, tak se asi chytilo pozdeji. Ale tys byla na krvi 12 den po KET, ne? To jsi byla 4tt+3 (petidenni?). Takze dneska 5tt+1 zhruba? Ti bych brala jako OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.2.21 20:20

@Petra Star jojo, byla jsme na krvi 12,den a dneska bych podle poslední MS měla být cca 5+2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
19.2.21 21:32

@Hnědočka držím palce a věřím, že to bude dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
19.2.21 21:37

@maflik @terrka83 @lachi holky je mi to moc líto :( zažila jsem si to samé :( a prostě nezbylo mi nic jinýho než jít do novýho ivf, prostě co s tím zmůžu :nevim: chápu vás, že síly pomalu docházejí… já to beru tak ( a tak nějak mě to drží nad vodou ), že čím víc pokusů absolvuju, že tím se zvyšuje pravděpodobnost, že JEDNOU to vyjde…ale už mě to taky dere - celkem 9 etů a ketů a,,jen,, jedno děťátko :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
19.2.21 22:21

@Hnědočka embryo roste podle data KETu ne podle MS. Kdyz k datu KETu prictes stari embrya a 2 tydny, tak to by melo odpovidat. Mas to nacasovyne podobne, takze priblizne tedy 5tt +2. -+ den je samozrejme jedno. Snad tedy mel doktor jen spatny utz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
20.2.21 07:58

Tak se dnes rozjela mrcha a jde se znovu do boje 💪 před 11 lety v tuto dobu jsem začínala stimulovat na svoje 1 IVF. a za 9 měsíců 26.11. se narodil syn ❤️️ doufám ze u nás bude ten nahoře stát a konečně se povede🙏by děti slavily narozeniny společně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
20.2.21 08:38

Holky, nedá mi to a musím se zeptat. Vy, co jste byly uz tehotne mi urcite poradite. HCG mi roste jak ma, zasla jsem si radsi i na kontrolni odber, ale vsude ctu, jak je holkam zle, jak je bolí prsa, jak chodej furt na wc atd. No a mě není nic, ale naprosto nic, prsa nebolej, spatne mi neni… nic, jak kdyby se nic nedelo. Je to normalni? Vim, ze pro nekoho mozna hloupej dotaz, ale celkem me to znervoznuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí