Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evineczka
Muzes si dat pozadavky na vysku, barvu oci atp
@lachi
Ani mi nemkuv, jeste v 15:30 se nic nevedelo, takze cekam dal. Snad se ta // jeste ibjevi
@Evineczka @Petra Star
Jo biopsie zdarma je v Olomouci a nevim jiste jestli ve Zline. Levna je jeste v Gennetu 3 500. Jinak 10-15000 a to i ve statnich jako je apolinar ci podoli
@Srabek ta je tak krásná
![]()
Můj malej si se zubama taky užil…a já s ním
ale naštěstí není to navždycky a pomine to ![]()
Moc děkuju, vážím si podpory ![]()
@kaiserin Ahoj, no, spis jde o to, ze to tam vubec zkousi, studie rikaji, ze to fungovat muze. Vetsina CAR o tom bud ani nevi, nebo nemaji zkusenosti a zkouset nechteji. Ja bych do toho sla, muzou byt kvalitnejsi embrya a i vic. Ale muj muz uz moc IVF nechce a menit centrum tuplem ne, tak se ho snazim neprovokovat
Jsem holt experimentalnejsi typ…
@Toluma měla jsem Bemfolu 3 a 4 IVF a to bylo loni a předloni.
@Petra Star
V OFC to pouzivali, ale nemelo to ory vysledky, vic se jim vyplatil pry rstroferm ( tusim)
@Toluma přesně no 🤷♀️ Myslím ze to bylo tou špatnou stimulaci a jinými léky.
Tak jsem si nechala dnes odebrat hcg a výsledek je 2 😔 vysazuji teda dnes léky, počkám na ms a objednavam se k dr a jdeme do dalšího Ketu.
@maflik Ach jo…je fakt na prd, ze si musíš ty dr pohlidat. Já už jsem k tomu taky došla, ze si vše zapisuji, porovnávam a hlidam😳
Mám za sebou tři KET a vždy načasování (vnativu) folik 18-19mm, sliznice 8mm a KET naposledy 18DC. Klaplo to, ale pak ZT, ale to je jiná věc. Držím palce a neboj se být na ne trochu,,drsnější”.