Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My máme taky ještě jednoho sněhulacka. Ale je to 50% mozaika. Už se koukám na změnu toho caru. Asi jsem to měla udělat už před tímto IVF. Zase koukám po apolinari. Tím ze si už platíme IVF ze své kapsy.
Holky jak to u Apolinare funguje? Co je třeba u nich podstoupit před IVF?
@Evineczka
a ted jsi kde?
hele ten pripadny neuspech muze byt prave proto, ze je to ta mozaika a proste nebylo geneticky dobre. pak zase je to takhle lepsi.
pokud to teda blbe dopadne ![]()
k apo nic extra nepotrebujes, objednas se, termin byva okolo 6 ti tydnu, na tu prvni konzultaci si nemuzes lekare vybrat, nemaji jeste rozpis. na konzutaci vezmi nejaky ten souhrn s predchozich ivf, hlavne vysetreni atp. me udelal gynekologicke vysetreni a utz - byla jsem asi 11 DC, tak se to sfouklo. nabral mi AMH a dostala jsem zadanky na HP. a to bylo vse
@Toluma takže jste pak hned šli do IVF? Jaké jsou na ne prosím recenze?
@Evineczka
no my to pak meli posunute tim spontanim otehotnenim a naslednym ZT s revizi.
ale v podstate mi nabidl hned na prvni onzultaci, ze posle zadost na ivf, takze teoreticky bych zacla se stimulaci bud hned po tom HP nebo v dalsim cyklu. asi jak bychom se domluvili
Ahoj holky…gratulace všem, co to vyšlo
jsem ráda za vás
já byla dnes ráno na odběru krve, na výsledek si mám zavolat dnes po 13:30h…třetí den mi přidává na intenzitě bolest prsou a naopak druhý den se mi uklidňuje bolest v podbřišku…tak doufám, že to je dobré znamení a ne to špatné…na klinice mi řekli, že by to k utrogestanu ty prsa být neměla…tak snad můžu doufat… ![]()
Holky a nechaly by jste si to mozaicistni embryo transferovat? Teď to byla mozaika na 3 chromozomu 30% a druhé zamrazene máme na 5chromozomu 50%. Nevím jestli nejit raději do nového IVF a tady to nechat převést tam kam půjdeme. Ale zkusit raději mít zdrave. Myslíte, ze u Apolinare jsou dobří?
@Evineczka @maflik holky je mi to moc líto
a bohužel vím, jak se cítíte
prostě nezbývá než zatnout zuby a bojovat dál
@Evineczka já jsem s Apolinářem taky spokojená, hlavně teda co se cen týká…a taky jsem z nich vždycky měla pocit, že mi opravdu chtějí pomoct a ne jen rejžovat prachy… ![]()
@Evineczka jinak jako u Apolináře nečekej žádné extra hezké prostředí, je to prostě nemocnice/porodnice…ale zas o to myslím nejde, jde o výsledek…já za sebe Apolináře můžu doporučit ![]()
Tak už mám výsledek ze včerejšího oděru na Progesteron. Je to 96,7
podle doktora víc než čekal. Tak snad jsem udělala vše co jsem mohla.
Píchám dnes druhý den Prolutex a musím říct, že břicho v místě vpichu fakt bolí, i když se třeba jen ohnu. Máte to taky tak?
Jde mi o to aby někdo přišel třeba s něčím novým. Já tehotnim, ale teď je zase asi problém v genetice embryjek. Já nevím už 🤷♀️ 🤦♀️
Teď u nás selhala hlavně stimulace. Reagoval jen jeden vajecnik, což je hodně blbé. Nechápu proč mi dr dala jiné léky než obvykle. Proste to cele bylo asi na nic.