KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
16.2.21 10:38

My máme taky ještě jednoho sněhulacka. Ale je to 50% mozaika. Už se koukám na změnu toho caru. Asi jsem to měla udělat už před tímto IVF. Zase koukám po apolinari. Tím ze si už platíme IVF ze své kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 11:05

Holky jak to u Apolinare funguje? Co je třeba u nich podstoupit před IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.2.21 11:28

@Evineczka
a ted jsi kde?
hele ten pripadny neuspech muze byt prave proto, ze je to ta mozaika a proste nebylo geneticky dobre. pak zase je to takhle lepsi. :think: pokud to teda blbe dopadne :hug:

k apo nic extra nepotrebujes, objednas se, termin byva okolo 6 ti tydnu, na tu prvni konzultaci si nemuzes lekare vybrat, nemaji jeste rozpis. na konzutaci vezmi nejaky ten souhrn s predchozich ivf, hlavne vysetreni atp. me udelal gynekologicke vysetreni a utz - byla jsem asi 11 DC, tak se to sfouklo. nabral mi AMH a dostala jsem zadanky na HP. a to bylo vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 12:11

@Toluma takže jste pak hned šli do IVF? Jaké jsou na ne prosím recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 12:13

@Toluma teď jsme v Sanusu v Pardubicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.2.21 12:20

@Evineczka
no my to pak meli posunute tim spontanim otehotnenim a naslednym ZT s revizi.
ale v podstate mi nabidl hned na prvni onzultaci, ze posle zadost na ivf, takze teoreticky bych zacla se stimulaci bud hned po tom HP nebo v dalsim cyklu. asi jak bychom se domluvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.2.21 12:22

14 dní po KET

Ahoj holky…gratulace všem, co to vyšlo ;) jsem ráda za vás :) já byla dnes ráno na odběru krve, na výsledek si mám zavolat dnes po 13:30h…třetí den mi přidává na intenzitě bolest prsou a naopak druhý den se mi uklidňuje bolest v podbřišku…tak doufám, že to je dobré znamení a ne to špatné…na klinice mi řekli, že by to k utrogestanu ty prsa být neměla…tak snad můžu doufat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 12:38

Holky a nechaly by jste si to mozaicistni embryo transferovat? Teď to byla mozaika na 3 chromozomu 30% a druhé zamrazene máme na 5chromozomu 50%. Nevím jestli nejit raději do nového IVF a tady to nechat převést tam kam půjdeme. Ale zkusit raději mít zdrave. Myslíte, ze u Apolinare jsou dobří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 12:44

@Ella35 držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.21 12:59

@Evineczka @maflik holky je mi to moc líto :( a bohužel vím, jak se cítíte :( prostě nezbývá než zatnout zuby a bojovat dál :nevim: @Evineczka já jsem s Apolinářem taky spokojená, hlavně teda co se cen týká…a taky jsem z nich vždycky měla pocit, že mi opravdu chtějí pomoct a ne jen rejžovat prachy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.21 13:06

@Evineczka jinak jako u Apolináře nečekej žádné extra hezké prostředí, je to prostě nemocnice/porodnice…ale zas o to myslím nejde, jde o výsledek…já za sebe Apolináře můžu doporučit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.2.21 13:10

Tak už mám výsledek ze včerejšího oděru na Progesteron. Je to 96,7 :-) podle doktora víc než čekal. Tak snad jsem udělala vše co jsem mohla.
Píchám dnes druhý den Prolutex a musím říct, že břicho v místě vpichu fakt bolí, i když se třeba jen ohnu. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:11

Jde mi o to aby někdo přišel třeba s něčím novým. Já tehotnim, ale teď je zase asi problém v genetice embryjek. Já nevím už 🤷‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:12

Teď u nás selhala hlavně stimulace. Reagoval jen jeden vajecnik, což je hodně blbé. Nechápu proč mi dr dala jiné léky než obvykle. Proste to cele bylo asi na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 13:13

@romca1403 a ty už jsi po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie