Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evineczka urcite nepolykat, je to naprosto nedostacujici, potvrzeno spickami v oboru…take jsem to resila
@Evineczka no líp se to vstřebává a účinkuje přes sliznici…funguje v podstatě hned - na wc si nemůžeš odskočit a zavést?
@Evineczka ležet nemusíš, já jsem neměla možnost si při ranním zavádění lehnout, musela jsem zavádět kvůli synovi na wc. musela to být rychlovka takže zavést a hned jít. rozpustilo se to i tak a nic moc ze mě nevytékalo.
@Evineczka taky si neleham. Prisla jsem na to, ze to vytejka za stejne dlouhou dobu kdyz lezim a ikdyz chodim… takze v praci proste dam a neresim.. ![]()
@Evineczka Taky jsem po nem neležela vždycky (naopak po tom v poledne skoro nikdd) a nic se nestalo ![]()
@Evineczka ležet není potřeba
prostě jen zaveď hodně hluboko a bude fungovat
líp než kdybys ho polykala ![]()
Holky a chodíte po ket všechny do práce? A co děláte za zaměstnání?
@Evineczka já jo… 2 dny jsem méla dovču, na to navazoval víkend, ale to už jsem jela v normálním režimu. Dál normálně do práce… Jsem staniční sestra na interně
@Evineczka ja pracuju z domova, takze taky „chodim“ do prace.. bych se asi zblaznila, kdybych nic nedelala a mela moc casu na premysleni ![]()
A jak vam je holky? Ja mam takovej pocit, ze kdyz jsem zjistila dve carky na testu, ze mne bylo mnohem vic tehotne nez ted.. jak to mate vy? ja bych mela byt ted cca v 6tt
@Hnědočka teda tak to mas v práci frkot 😂 já pracuju na onkologii, ale mám pohodovou práci.
@kajako hele tak já teda pořad něco pocituju dole a teda hlavně prsa, to je teda něco.😂 a kdy jsi byla na ket?
@Evineczka joo prsa me taky boli a mam je teda pekne nafoukly..
a dole taky sem tam pichne a taky jsem nafoukla.. ale od zaludku mne zatim spatne neni vubec. Na KET jsem byla 26.1.