Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Toluma dlouhá cesta před vámi, ale snad bude už úspěšná
kup si taky zahřátí komnaty, já do toho půjdu, to by bylo, aby nebylo
![]()
@Hnědočka hele a může se to teda i při ivf? Jako myslím když budu aplikovat ty injekce atd? ![]()
@lachi ty jooo super, moc na tebe myslím, ať to dopadne na 1 * ![]()
@Maky1234 píše:
@terrka83 ahoooj Teri, zkoušela jsi znovu testovat?
Ahoj, zrovna dneska a bohužel nic. Už tomu teda moc nedávám, dneska jsem devátý den po ketu, takže už je to celkem jasné. To už by asi musel být zázrak, aby se tam ta čárka ukázala později. Ale nevadí, ještě si budu muset měsíc počkat, plánuju jít hned na další, jen nevím, jestli se to hned tak za sebou může
Nemáš s tím zkušenost?
@terrka83 u me když to nevyšlo, tak jsem šla hned další cyklus. Nemělo by tomu nic bránit. Uvidíš jak se domluvis v caru. Jinak je mi líto, ze ani dnes. Ale naděje umírá poslední a třeba se tam ještě // objeví. Ver tomu, ze vše je možné.😉
@Maky1234
U me je na zahrivani komnaty heste hodne brzo. My se k transferu nedohrabeme driv jak v cervnu. Takze spis az po lete
@terrka83 to mě moc mrzí
jako takhle, já s tím brzkým testováním zkušenost nemám, zkoušela jsem test nejdřív 11den po ketu…třeba se to někomu tady stalo, že 9tý den nic a 11den druhá čárka..uvidíš no, moc bych ti to přála ![]()
A s tím dalším pokusem si myslím, že by to mělo být v pohodě - já po nezdaru šla taky hned, nač ztrácet čas…myslím, že není důvod vyčkávat ![]()
@Toluma
![]()
No je to fakt běh na dlouhou trať
já od konzultace v září jen čekám, čekám a čekaaaaam…
![]()
Děkuji holky za odpovědi. Na ten další KET půjdu tedy hned, pokud dr nebude proti. Není čas ztrácet čas ![]()
@Toluma
no možné to je u nás už 12 let převažují kluci, když já byla malá tak zase holky. teď je těhotná přítelkyně od bratrance tak jsem zvědavá jestli se zadaří holčička.
Holky a po transferu mate jaky rezim? Uklizite treba i? Ja funguju celkem normalne uz, i uklidim- kuchyn, koupelnu.. uvarim..neluxuju teda. Ale pak ctu nekde, ze holky nedelaly ani to. Tak abych si to pak nevycitala. ![]()
@DandátkoP hele takový běžný úklid asi nevadi. Teď me to čeká o víkendu. Jinak my máme roboticky vysavač, který jezdí denně. 1× týdne pak vysáváme i normálním, ale jelikož drahouš není doma, tak vysaje robotek Ruda 😂 😂 😂 pak jen pomaloucku vytřu
@Evineczka u nás taky vysává robot Miláček
.. ja taky neuklizela, ale dnes jsem uz prave potrebovala, protoze nam prijdou delat skrin v tydnu
tak snad takovejhle mensi uklid ok ![]()