KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
11.2.21 22:48

@Toluma no vida! :kytka: kdy máš jít na vklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
12.2.21 04:31

@Maky1234 to ti ja neporadim :lol: ja zacala cca 14 dni pred ketem, objednala jsem to vlastne asi hned ten den, co se to tu objevilo :lol: a druhej den uz brala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.2.21 06:29

@Maky1234
Na vklad nejdu. Nejdriv se musi oplodnit, pak dojit do poradne blasty (coz se nam zatim nikdy nepodarilo) a pak jeste genetika.
Takze do transferu daleko - jedno zrale a dve lehce nezrala vajicka neni zadne terno, na to, co je jeste ceka. Nemuset mit genetiku, bylo by to uz ted veselejsi, protoze sance na transfer by byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
12.2.21 08:03

@Toluma to ale nemáš z klasického IVF ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.2.21 08:33

@Maky1234 já začínám prvním dnem cyklu, kdy má proběhnout KET. Je to fakt hnusný, ale podle mě na tom něco asi bude, protože s tímto mám fakt vždycky ukázkovou sliznici Ale brala jsem to i po SP na vyčištění a taky to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.2.21 09:02

@Evineczka
Nene, jen po clostiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
12.2.21 10:10

A cele IVF nechcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
12.2.21 11:49

@DandátkoP ahojky,tak vidím, ze se transfer podařil😉 🙏Co tentokrat udělali jinak nebo stejne jako u minulých transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
12.2.21 11:55

@Michaelavavra ahooj, no uplne se o tom bojim mluvit jeste, ale snad :andel: jinak 5 dni pred transferem jsem dostala estrofem, aby se pry presne odmeril den transferu, plus jsem zacala stejny den brat Prednison, ikdyz nemam v imunologii zadny nalez, picham preventivne jeste ten Prolutex, dostala jsem kyselinu listovou na predpis, pak rikala at si koupim probiotika…a taky jsem si koupila tu cinskou medicinu, co tu je uz zminena :palec: :lol: Prolutex jsem teda uz mela minule, ostatni je vse novy u tohohle transferu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
12.2.21 12:07

@Toluma já to zjistovala zatim jen trochu ve fázi, ze do dalšího IVF nepůjdu🤔Ale prave jedna holcina měla DE z Olomouce a to testované a vyšlo to. Predtim asi dva jiné CAR a tam vždy DE netestovane. Zahlidla jsem, ze minimalka u tebe dobra, jedno pekne a dvě trochu musí dozrat.Tak držím 👍A s jejich,,praci a přístupem” v PFC jsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.2.21 12:11

@Evineczka
no ja uz mela cele ivf 3×,
poprve predcasna ovu, kdy byli 3 foliky,
podruhe dve vajicka, oplodnilo se jedno a to doslo jen do moruly
potreti dve vajicka, obe oplodnena, ale jedno se zastavilo na 3 bunkach a druhe na 9 - takze evidentne spatna i geneticky. a embryologovi se teda nezdaly hned
pak jeste jeden nativ bez niceho, jedno vajicko, skoncilo jako casna blasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
12.2.21 12:12

@DandátkoP no tak to toho mas hafo😳to užije skoro na rozpis a dávkování na léky, jako nějaký důchodce🤪Ale hlavně, ze se to podařilo. Je moc dobre, ze nad tím přemýšlí a vymysli co s jak udělat jinak, aby to klaplo🙏Když píšeš o estrofemu, tak jsi měla stimulovany KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.2.21 12:15
@DandátkoP píše:
@Michaelavavra ahooj, no uplne se o tom bojim mluvit jeste, ale snad :andel: jinak 5 dni pred transferem jsem dostala estrofem, aby se pry presne odmeril den transferu, plus jsem zacala stejny den brat Prednison, ikdyz nemam v imunologii zadny nalez, picham preventivne jeste ten Prolutex, dostala jsem kyselinu listovou na predpis, pak rikala at si koupim probiotika…a taky jsem si koupila tu cinskou medicinu, co tu je uz zminena :palec: :lol: Prolutex jsem teda uz mela minule, ostatni je vse novy u tohohle transferu. :)

Holky snažím se tu najít o jaké čínské medicíně píšete, ale nenašla jsem. Co to je a kde to koupím? moc děkuji, chytám se každé možnosti tomu nějak pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.2.21 12:17

@Michaelavavra
a manzel ma i blby SPG, ze uvazujes o embryu? no mam pocit, ze sem nikde ty DE po genetice moc nevidela. pokud ta nabidka testovaneho je, tak mi to prijde lepsi. ale zeptat se na to asi muzes vsude, jestli by se nedali otestovat
jinak teda jestli mas jeste cyklus na pojistovnu, tak sem videla, ze se delalo ivf, ale s darovanymi vajicky i spermiemi. a pak by se urcite mohla na genetice domluvit - ale koukala jsem, ze genetika u samoplatcu je skoro 100 000, protoze se jich muze poslat treba az 6. ale mam poct, ze v Olomouci mozna meli cenu i za testovani po jednom. coz uz je pak zajimavejsi, protoze pochybuju, ze by z tech Dv+DS bylo vic nez treba 3 blasty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.2.21 12:17

Jedno vajicko nedozralo, tak ho ani nezkouseli oplodnit. druhe dozralo a podarilo se plodnit obe vajicka, takze mame 2 embryjka. ted doufat, ze neco vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí