Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajka29
no mozna proto, ze neni moc holek, kterym by se zadarilo z jednoho ivf cyklu vic deti. a pak uz je to jen o nahode
ja treba byla tehotna trikrat a vzdy holcicka, tak se manzelovi smeju, ze proste klucici spermie nema anebo jsou to flakaci, co nikdy nedojdou do cile ![]()
@pajka29 @Toluma Přesně, pokud má někdo z jednoho IVF cyklu 2 děti, tak si může gratulovat, jak velkou kliku měl. Jinak v diskuzi Gennet byla holka, co měla z jednoho cyklu IVF 3 děti. ![]()
@Toluma Není chlap programátor? U těch to je známá věc, ty mají tak v 99% případů jen holky.
U chlapa v práci to tak je. ![]()
@lachi
je programator
a je fakt, ze az na jednu vyjimku s dvouma klukama je to v te komunite sama holcicka ![]()
Ahojik maminky, také jsem si tím prošla a v mrazáčku mám ještě 2 krásné děti. Maličký se mi udržel a dnes jsem nejšťastnější. Všem vám držím palečky a nevzdávejte se jednou to musí vyjít.
Chtěla bych vás pozvat na můj nový blog
. Děkuji, že kouknete.
edit adminem - umazán odkaz
@Toluma Já si zase myslím, že my máme kluky proto, že můj muž má tak málo spermií k předání genetického materiálu, že vytváří klony vč. pohlaví (oba jsou mu hodně podobní
)
@Toluma
tak je pravda že i přirozeně se málokdy povede páreček ![]()
@lachi já mám dva kluky z jednoho IVF a ještě dvě zamražená embrya. mít více než 2 děti s jednoho IVF to už je opravdu klika, já ze začátku ani nevěřila tomu že budu mít dvě z jednoho IVF a povedlo se.sli jsme si pro sourozence po necelých 2,5 letech a zadařilo se hned napoprvé.
Držím palce ať se taky už konečně dočkáš ![]()
@kaiserin no jo některý chlapy umí jen jí holčičky nebo kluky a některý obojí ![]()
Jinak semnou v porodnici byla paní a ta má 5 kluků, u toho 5 už opravdu toužila po holčičce
@Janullkaa ahoj už máš chlapečka u sebe? Dlouho ses neozvala ![]()
@pajka29
no ja jsem z peti holek
a holky u nas vladnou, i kdyz vlastne pohlavi urcuje muz. tak si myslim, ze nase vajicka proste radsi pusti holcici spermii nez tu klucici. pry si vajicka vybiraji, kterou dovnitr pusti ![]()
@Toluma no, ale tentokrat je tam soupnul embyolog, tak vajicka nemela moc na vyber ![]()
@Petra Star
To je mozna duvod neuspechu, soupou tam klucici spermie a na tobty moje vajicka nejsou zvedava ![]()