KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
13.2.21 11:29

Jo tihle pomocníci jsou skvělí 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
13.2.21 13:17

@DandátkoP já dělala vše, jinak to nešlo když už jsem jedno dítě měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
13.2.21 15:13

@DandátkoP Hele, otehotni prece zdrava zena a ta je normalne aktivni. Muzes i normalne sprotovat a delat vsechno :) Ano, jsou nejake vyjimky jako ty sauny, vykonostni sport nebo nevystavovat se chemikaliim a ionizujicimu zareni, ale jiank uplne normalni rezim. Naopak, deloha se musi prokrvovat a to je pri odpocivani horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
13.2.21 15:14

@terrka83 Ja byla po neuspesnem ET taky hned :) @DandátkoP hele, já při prvním nedelala nic. Ted podruhy jsem mela téměř dvouletého a to neslo nic nedělat a vliv to nemělo. Takze s mírou jde vše, hlavně, aby ses ty citila dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.2.21 15:40

Holky, co jste měly pozitivní testy, už na sobě něco pozorujete? Můj muž se mi směje, že jsem každou chvilku bílá jako sedma a pravda je, že mám chvilky, kdy nemám daleko k :poblion:
Nemyslím si, že bych byla úplně cíťa, ale… Neni to brzy na těhotenské nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
13.2.21 15:48

@Hnědočka kolikátý týden jsi? já měla u obou tehu kolem 6 týdne nevolnosti a možná u druhého už možná od 5 týdne a trvali až do cca 20 týdne. cíťa určitě nejsi, já u nevolností hrozně trpěla a někdy i brečela. je to nepříjemné ale k tehu to prostě patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.2.21 15:56

@Hnědočka ja si nekdy pripadam, ze si to spis vsugerovavam :lol: kazdopadne, mam furt hlad, hlavne dopoledne, najim se a do 2 hodin mi kruci v brise a odpoledne a na vecer to mam naopak, nemam moc chut na nic. Kazdopadne prsa necitim vubec a obcas citim tlaky nebo me pichne trochu v podbrisku, ale to je asi takhle na zacatku normalni. :palec:. A dnes ve 3 rano me chytnul mensi prujem, ale ten byl buh vi z ceho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
13.2.21 16:05

Hele nevolnosti jsem nikdy neměla. Ale tentokrat je mi sem tam od žaludku tak divně. Ale je to spíše večer. Jinak mám tlaky dole pořad, sem tam me pichne dole. A prsa ty mám už větší, vylezly mi žily a cítím je hlavně z boku. Ale bolí už asi celá. Takže snad je vše ok🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.2.21 16:21

@pajka29 tuším, že 5.týden… Prsa mě nebolí, nafouknutá jen někdy, ale je mi, jako bych měla žaludek až v krku.
Taky jsem měla včera pocit, že jsem si to snad vsugerovala, ale dneska se to objevilo zase a průběžně mě to „divno“ provází celým dnem. Po jídle se to většinou na chvilku zlepší, ale ne na dlouho. Ze snídaně jsem snědla 3 lžičky a zbytek dojedl manžel, protože já jsem prostě nemohla… Ale říkám si, že na vyloženě těhotenské nevolnosti je to nějak moc brzy a nějak moc intenzivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
13.2.21 17:31

@Hnědočka mě ze začátku taky bylo pořád špatně, nesměla jsem mít prázdný žaludek, byla jsem s toho nešťastná protože už jsem nevěděla co mám pořád jíst. drjhe tehu bylo horší než první to mě i bolel párkrát žaludek jednou jsem měla doslova záchvat, jsem ráda že to mám za s sebou.

Přeji ti ať ti nevolnosti brzy skončí a můžeš si těhotenství užívat naplno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.2.21 19:11

Ahoj holky, jdu si prosím pro radu podstupuji první ivf. Dnes jsem začala s první dávkou injekce Bemfola. Nevadi, že jsem si to pichla až teď navečer a ne ranno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
13.2.21 19:46

@Katulina77 no já si nejsem jistá ale myslím ze by to problém být mohl. Vím ze mi jednou dr říkala, ze je nutné to pichat ve stejnou dobu vždy ráno. Ale možná holky tady budou vědět více 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.2.21 20:04

@Katulina77
nevadi, ale pichej ted uz vse vecer ve stejnou dobu a v centru to pak rekni. nektera centra to pisi na rano, nektera na vecer a nekde si muzes vybrat, co ti vic vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
13.2.21 20:22

Upsss tak se omlouvám, asi nejsem dobře informována 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.2.21 20:24

@Toluma děkuji za info. Ano mám to na čas. Tak musím už opul šesté večer. Myslím si, že to ale snad nevadí, že to účinnost bude mít stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí