Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evineczka
no takze kdyz si srovnam vysledky ivf x minimalka, tak jsme na tom srovnatelne.
u toho ivf s dvemi embryjky mi ale den po OPU rikal, ze se mu ty vajicka moc nelibili, ted jsem se na to ptala, ale nerikali nic. ze nic vic nevi
@Toluma úplně špatný spg…kvůli tomu byl na operaci Mesa/Tesa, něco našli, máme zamrazene spermie, ale kvalita spatna. Proto u druhého IVF jsme měli i darce.Ale uvidíme teď, co řeknou na konzultaci v PFC, můžeme he tam nechat převézt a třeba si s mimi nějak poradi. Já bych teď šla na třetí IVF.
To DE mi přijde,,jednodušší”, než DV+DS🤷♀️
Jinak super, mate tedy dvě embrya a teď čekání🙏
@Michaelavavra
jasne DV je urcite jednodussi, ale na ty podle me nemuzes vyuzit cyklus na pojistovnu. coz na DV+DS ano
a mas pak sanci nechat udelat i tu genetiku
@Toluma tak to vyjde lépe teda bez IVF. Je super ze teď mate 2 kousky
🙏 tentokrat dojdou do blasticek a i na genetiku, uvidíš.😊 držím palce
@Michaelavavra uplne nevim, zda se to da nazyvat stimulovanym. Normalne jsem jela bez leku, prvni byl ovitrell a pak jsem brala az ten estrofem po ovulaci, tech 5 dnu pred KETem, to asi neni stimulovany ne? ![]()
Ahoj holky začala mi vrtat v hlavě jedna otázka tak se chci zeptat zda je možné mít z jednoho IVF různá pohlaví? jakože když se zadaří klu/holka a zbylá embrya jsou zamražená tak jestli tam může být opačné pohlaví když jsou oplodněna z jedné dávky spermií.
@pajka29
jasne, spermie v jedne davce nemaji stejne pohlavi, cast je klucici a cast holcici
@pajka29 píše:
Ahoj holky začala mi vrtat v hlavě jedna otázka tak se chci zeptat zda je možné mít z jednoho IVF různá pohlaví? jakože když se zadaří klu/holka a zbylá embrya jsou zamražená tak jestli tam může být opačné pohlaví když jsou oplodněna z jedné dávky spermií.
a nespletla sis to s embryem? To když se v děloze rozdělí na dvě, tak má stejné pohlaví (jednovaječné dvojčata).
@Toluma @kaiserin @DandátkoP já jen že nevím o nikom kdo má 2 děti různého pohlaví z IVF tak mě to tak napadlo ![]()
@Maky1234 Já mám tablety z čínských bylin od dr. Zhang přímo na míru. A beru je 2× denně a začíná se den, kdy už nemáš silnou MS. Takže začínám brát 4 DC. A mám je brát hodinu po jídle, nebo 15 minut před. A beru je i teď po transferu, ale myslím, že stačí do transferu. Když jsem čekala dceru, tak jsem je přestala brát s pozitivním testem, takové jsem měla instrukce.
Gratuluji všem, které mají pozitivní test! ![]()
Já dnes 3 den po KET a tááááhne se to… už bych ráda věděla výsledek. ![]()