Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evineczka ja mela nejaky hodnoty zvyseny, ale ten stacyl je asi slabsi, nez co berete vy.
A vubec netusim do kdy brat, myslim, ze jsem mela napsany do 12. tydne, kdyz se zadari. Ale to proberu jeste s doktorkou pak.
@DandátkoP no uvidíme. Já se s dr domluvila do hcg z krve. Přesně mi to i vyjde, ze doberu krabičku.
Holky nevíte jak dlouho pak zůstanu naředěná po posledním léku?
@katka-365 píše:
@DandátkoP u nás ve skupině měla jedna ještě o dost sytější už 4den a dvojčata to nebyla, prostě jen rychle rostlo hcg, nemusí tam byt hned dvěhlavně, když sílí
![]()
Uvidíme, je mi to jedno. Dvojcatka jsme si nakonec uz prali a jestli tam je jen jeden bojovnicek, tak budeme radi uplne stejne ![]()
Lola dnes slaví 2 měsíce. Sledujeme vás tady a všem moc držíme pěstičky. ![]()
Ja dnes OPU z minimaljy - 3 foliky, 3 vajicka. Jedno krasne zrale se uz oplodnuje, dve jsou lehce nezrala, tak se jeste dopejkaj a uvidime
@Toluma to je pekny vysledek, drzim palce, at do “dopecou” a vse probiha jak ma ![]()
Take vsem moc gratuluji k carkam ![]()
@DandátkoP mela jsem podobne // a byla to holcicka, ani ne dvojcata ![]()
@Toluma Tobe drzim palce nejvic, sleduju Tvuj pribeh zde se zatajenym dechem ![]()
@DandátkoP strašně moc gratuluju, hlavně ať čárka sili a vše je v pořádku, jsem rada ze jsem se do tehle skupinky začala koukat zrovna ve chvíli kdy ti to snad už konečně vyšlo
![]()
Všem ostatní samozřejmě taky moc gratuluju a držím palce ať je vše v pořádku ![]()
@Toluma tak to je super zprava. Držím palce ať je vše na dobré cestě 🙏
@Evineczka @Hnědočka holky to je pecka tohle
![]()
@DandátkoP @Hnědočka vy jste mě teď tak nahlodaly, že do tý,,dobroty,, půjdu taky
kdy nejdřív se to má začít brát, aby to začalo působit?