KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
16.2.21 16:40

@Toluma Tolu a co za vitamíny bys doporučila, aby se zlepšila kvalita vajíček? Já vím jen o inositolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.21 16:43

Hlásím posun

Holky tak dnes jsem byla na konzultaci u Apo - vše vypadá dobře, už mám u sebe i léky :D počkám na ms a juchuuu na stimulaci :pankac: :pankac:
Máme teda v plánu udělat genetiku embryí, mělo by to jít na pojišťovnu.
Vzhledem k tomu, že potřebujeme dělat tu genetiku, tak se vajíčka budou oplodňovat metodou ICSI ( kterou jsme předtím nevyužili/nepotřebovali ). Pokud bude možnost, podstoupím ET.
Všem strašně moc držím palce, to dáme holky :pankac: :pankac: 🥳 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.2.21 17:08

@maflik @Ella35 Je mi moc líto, že vám to nevyšlo, držte se! :hug:
@Evineczka Je mi to taky moc líto, vypadá to na biochemko. :hug:

@Maky1234 Díky, že na mě myslíš, ale bohužel na testu nic. Jsem 7. den po KET, jako je ještě brzy, ale… zkusím to zase za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.2.21 17:08

@Maky1234 Super zprávy, takže jsi se konečně dočkala! :) Tak hodně štěstí! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 17:09

@Maky1234 to ke dobra zprava ze se vám to už posunulo. Já jsem teď začala přemýšlet o darovaných vajickach. Když s přítelem tvorime geneticky ne moc dobra. Holky nevíte jak to funguje? Můžeme si vybrat dárkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.2.21 17:10

@Toluma Už máš nějaké další info o embryích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.21 17:24

@lachi děkuju moc, jsi moc hodná :hug:
7.den je fakt ještě brzy, za dva dny tam určitě budou // :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.21 17:27

@Evineczka já jsem kdysi sama darovala a pokud se něco nezměnilo, tak by car měl garantovat anonymitu oběma stranám :nevim: co se týká výběru jako takového, tak asi můžete uvést, že byste si přáli dárkyni s podobnými rysy jako máš/máte vy…ale úplně detaily si asi nadiktovat nelze :think:
Já si pamatuju, že my jsme jako dárkyně uváděli do dotazníku vzdělání, barvu očí, přirozenou barvu vlasů, výšku a váhu…ale to bylo tak asi všechno :think:
Hele a zkoušela jsi třeba brát inositol v doplňcích stravy? např. Inofolic a podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 18:23

@Evineczka mne ted oslovily vitaminy FoliConcept - maji celkem dlouhy senzam vitaminu a mineralu, vsechny uzitecne. Beru jednu piluli denne a k tomu Fertiprona jeden pytlicek. K tomu jeste teda 200 mg Q10. A doufam, ze si tim zajistim stesti. Predtim jsem uzivala jen tu Fertipronu nebo Superfolic, stridala jsem. Tak jsem to ted zmenila.

@maflik 35 ng/ml (111 nmol/l) je s utrogestanem normalni hodnota (trochu vyssi, ale nic necekaneho). Dulezite jsou ty jednotky, nejcasteji se uvadeji v ng/ml, takze to musis prepocistat (vydelit cislem 3,17).
A tyden pred KET 3,7 nmol/l (=1,17 ng/ml) a byla jsi v nativu? To je lehce vyssi, nez normalne. Ve folikularni fazi byva hodnota pod 1ng/ml (spis 0,5-0,8 mg/mol). Ale pokud je to u tebe normalni, tak to asi nevadi. Zkus si nechat zmerit jeste par dni po MS. Ja asi vymyslim blbosti, jsem na ten progesteron trochu vysazena, tak me pripadne ignoruj :)
EDIT: tyden pred KET je tedy presne v den pichnuti Ovitrelle? Tak to bych bez znalosti predchozich hodnot do KET asi nesla nebot 1,17 ng/ml muze znaci zacinajici lutealni fazi, takze k ovulce doslo driv, nez indukce ovitrelle. Psala jsi sem tu hodnotu a ja to prehlidla? Jak velky byl folikul?

Příspěvek upraven 16.02.21 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 18:28

@lachi :hug: Joj, tak 7 den jeste sanci dava, tak drzim palce, ikdyz chapu tve zklamani, taky bych uz hazela flintu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 18:31

@Evineczka Zkus, jak reagujes na Clostilbegyt a jdi do nativu. Objednej se nekam na konzultaci uz pred tim poslednim KETem, maximalne to pak zrusis. Nestoji to tak moc a muzes to zkouset kazdy mesic (s tim Clostikem teda jen 3 po sobe, ale cisty nativ kazdy mesic). A na genetiku bych se vyprdla, leda bys nasla centrum, kde maji levny nativ a biopsii zadarmo nebo za par penez. @Toluma Nebylo to v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 19:00

@Petra Star na Clostilbegyt jsem nereagovala. Já nativ mít nemůžu, mám úplně anovulacni cykly. Myslím ze jsem ovulaci nikdy neměla. Zkusím ty vitaminy a více pohybu a taky nějakou dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 19:03

@Evineczka Aha, tos vlastne psala s temi cykly, se mi to plete. Ale pak ani minimalku, protoze minimalka se zacina clostikem… Leda zkusit jine preparaty (Femara, tamoxifen), ale vsechny fungujou pobne…
Edit: Nebo zkusit ten testosteron, jak dostala @Kaiserin v Podoli, pomaha to zenam, co maji spatnou odezvu na stimulaci. Ale ucinek uplne prokazany neni, studie naznacujou, ze to funguje, a u ni to nejaky efekt asi melo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 19:17

Já měla ale vždy odezvu dobrou. Jen teď chtela dr zkusit jiné léky a tak to pak dopadlo. Kdybychom dali Bemfolu jako vždy tak by to bylo v pohodě. To ze me vytáhli 20 vajíček a z toho bylo 8 blasticek. Takže pak nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 19:26

@Evineczka na me bemfola taky zabrala nejlip. Ale napred jsem mela 4× ciste menopur… Tak pak bych jeste zkusila jednou tu bemfolu. Je to teda drahy, no… U Apo je cenik na webu. Hele, ale mas porad ten posledni kousek, ono se treba chyti! Doufejme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí