Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hnědočka já v prvním těhu špinila a krvácela v prvním trimestru a krev z nosu se mi spouštěla taky.ve druhém těhu jsem špinila ze začátku asi týden-14 dní. mam dva krásný zdravý kluky ![]()
Věřím že to bude v pořádku ![]()
Tak já dnes 10. den po KET a na testu nic, bohužel, takže u nás to taky nevyšlo. ![]()
Za ty roky už 6. transfer a nic z toho. Fakt nevím, kde je problém. ![]()
Sice jsem nás objednala do PFC, ale už se mi vůbec nechce nic absolvovat.
@lachi vydrz! Ja mela prvni pozitivni test az ted a byl to 7. transfer.
@lachi
Jsem na tom úplně stejně, 6 ketů a nic…jen dvě biochemka…nevěš hlavu, musíme jít dál…já dostala MS a jdu hned do dalšího…2.3. už jsem objednaná k doktorovi…třeba mi ta 7 přinese štěstí ![]()
Holky tak já ve středu ráno brala poslední prášky a dnes je pátek a nic se nedeje. Jak dlouho muže trvat než přijde ms? Vždy po vysazeni prášku mi ms chodila do 2 dni. Jsem z toho debil.
@DandátkoP @maflik Holky, já vím, ale my už jedno dítě máme, tak si říkám, jestli mi to za to ještě stojí. Kdyby šlo o první dítě, tak neváhám. My už žádné embryo zamražené nemáme, tohle bylo poslední, takže vše znova. A taky ten věk není ideální, letos 39. Jsem si vždycky říkala, že hlavně nechci rodit ve 40, že to už je pozdě…
Ale díky za podporu. Oběma vám taky moc držím pěsti!
@terrka83 Je mi to líto, drž se! Snad ten další transfer bude úspěšný. ![]()
@Evineczka
Já měla poslední utrogestan v pondělí ráno, včera už bolesti a dneska se to spustilo…do 5 dní je to normální…
@lachi
Děkuji moc
a já si zase řekl, že do 40ti to zkoušet budu a pak dost…mám ještě 11 mesiců ![]()
Tak výsledek HCG mám… 2546j kontrolní UZ mi přesunuli z pátku na úterý… Přivtakové hodnotě už by na UZ snad mělo být něco vidět, ne?
@Hnědočka tak to hcg roste jak na ne? Ted si nejsem jista, kdy jsi byla na krvi minule. Co jsem cetla, tak by melo byt videt neco uz od 1000. A taky zalezi, jak maji dobry pristroj.