KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
7.3.24 12:33

My jsme druhe ivf… z prvniho 3 nanuky, prvni se nechytil vubec, druhe mame 3 letou holcicku - treti jsme zkouseli ted na podzim a skončil bichemkem. No tak jsme v prosinci udelali druhy ivf a zase mame 3 nanuky. Prvni byl ted leden-unor a nechytil se vubec a ted druhy mame zavedeny vcera teda tak jsem zvedava. Ptam se pro to ze kdyz nevyjdou tyto dva tak se mi nechce moc do dlasiho ivf. Ale my jinaci moznost nez pres ivf nemuzeme a mala furt opakuje ze by chtela doma miminko atd :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.3.24 13:01
@Chodži píše:
My jsme druhe ivf… z prvniho 3 nanuky, prvni se nechytil vubec, druhe mame 3 letou holcicku - treti jsme zkouseli ted na podzim a skončil bichemkem. No tak jsme v prosinci udelali druhy ivf a zase mame 3 nanuky. Prvni byl ted leden-unor a nechytil se vubec a ted druhy mame zavedeny vcera teda tak jsem zvedava. Ptam se pro to ze kdyz nevyjdou tyto dva tak se mi nechce moc do dlasiho ivf. Ale my jinaci moznost nez pres ivf nemuzeme a mala furt opakuje ze by chtela doma miminko atd :,(

Tak to úplne chápem, že sa Vám do ďalšieho ivf ísť nechce. Je to záťaž na organizmus, psychiku aj na peniaze.
Ak nam tento Ket nevyjde tak na 99% ďalšie ivf nebude. Ale kto vie ci nezmení názor túžba po dieťati :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.3.24 13:03

Len tak pre zaujímavosť,
Koľko Vás stoji Ket vo Vašom CAR? My sme platili 13 000kč. Minulý rok to bolo ešte 7500Kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.3.24 13:10

My jsme v Brně a minuli rok 9000 a ted 11000 no neni to takova hruza furt. Kdyz jsem v minule skupince (unorove) videla jak ostatni holky psaly ze plati 22 tis atd siiileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.3.24 13:11
@Chodži píše:
My jsme v Brně a minuli rok 9000 a ted 11000 no neni to takova hruza furt. Kdyz jsem v minule skupince (unorove) videla jak ostatni holky psaly ze plati 22 tis atd siiileny

Ježiš tak 22tis. Je už fakt šialené 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.3.24 13:11

@Zuzana_ana presne kdovi jestli se to nezmeni ale jako do 3 ivf fuuu no ja nevim ano penize navic a furt nervy a nikdy nic nemas jisty🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.3.24 13:12

@Zuzana_ana jako asi tam meli jeste neco jako embryo glue atd. Ale aj tak mi psali ze bez tech pridanych veci plati 15-16 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.3.24 19:22

Jak se citite holky? A kdo vubec ze zdejsich uz ma zavedeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.3.24 19:25
@Chodži píše:
Jak se citite holky? A kdo vubec ze zdejsich uz ma zavedeno?

Ja som dnes 3.den po ket :mavam: veľa nás tu ešte nie je, ale už sa začínam v tom strácať :D

Ako si na tom ty? Včera si mala vklad, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
7.3.24 19:48

Holky, kolikaty DC vám dělaly KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.3.24 20:06

@Romíseček
Ja som mala až 20dc :nevim: vždy som mala ovulaciu 13dc ale teraz to vyslo neskôr :nevim:

ET po ivf som mala vždy už 16dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.3.24 20:25

Ano ja jsem byla vcera, no a ty teda pred tremi dny a jak se citis? Jezis ja uz bych magorila s testem 😂 😂 Romi a ty uz si byla nebo teprve jdes? Me 18 dc, ja se v tom moc nevyznam je to pozde? Brzo🤷🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
7.3.24 20:29

@Romíseček cauky, ja byla na vkladu v rizenem cyklu 18. Den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.3.24 05:24
@Chodži píše:
Ano ja jsem byla vcera, no a ty teda pred tremi dny a jak se citis? Jezis ja uz bych magorila s testem 😂 😂 Romi a ty uz si byla nebo teprve jdes? Me 18 dc, ja se v tom moc nevyznam je to pozde? Brzo🤷🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️
Ja už som skúsila test 2 deň kvôli ovitrelle a stále bol pozitivny :D zajtra 5den začnem testovat jak diva :D
I ak sa cítim ako keby sa nič nedialo.
Ako sa cítiš ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
8.3.24 06:14

@Chodži

Já jdu teprve teď v pondělí 11DC na kontrolní utz a též si myslím, že transfer bude 18.3. to budu 18DC ovulku mívám tak kolem 16DC prave…

Já se v tím taky moc nevyznám 🙃spis jsem zvědavá jen 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital