Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bluciste Ďakujem za odpoveď. Takže bb je najhoršia kvalita?
Pri úspešnom ET som mala len 4 bunecne embryo. Keď mi vkladali hatchujucu balastu vraj Áčkova tak sa nechytila ![]()
@Zuzana_ana nn jeste jsou C, embryo kvality BB je stale kvalitni a poslou ho i na genetiku
na me ceka sestidenni blastocysts bl3bb, bohužel prvni tez kvality se nepodarila
@bluciste píše:
@Zuzana_ana nn jeste jsou C, embryo kvality BB je stale kvalitni a poslou ho i na genetikuna me ceka sestidenni blastocysts bl3bb, bohužel prvni tez kvality se nepodarila
Ano a taky čekáme jak to s tebou dopadne. Sleduju tě a držím všechny pěsti co mám ![]()
Růženka
@Anonymní píše:
Ano a taky čekáme jak to s tebou dopadne. Sleduju tě a držím všechny pěsti co mám
Růženka
Růženko dekuju
jak se ti dari?
Dobre ráno,
Už som myslela ze ma nič neprekvapí. Písala som do unorovej skupinky keďže nás tu veľa nie je tak to možno prečítate 2× ![]()
Mam za sebou 4 vklad ale stalo sa mi to až teraz. Ráno spinenie ale celkom dost. Teda prekvapilo ma to lebo som sa s tým ešte nestretla. Je to v poriadku?
@Zuzana_ana čauky ano, ja osobně to zatím nezažila, embryjko se nechytlo, ale u tebe to bude nidace tj uhnizdeni, u asi 30 procent zen se u uhnizdeni vyskytuje krvaceni ![]()
@bluciste píše:
@Zuzana_ana čauky ano, ja osobně to zatím nezažila, embryjko se nechytlo, ale u tebe to bude nidace tj uhnizdeni, u asi 30 procent zen se u uhnizdeni vyskytuje krvaceni
Ale takto brzo?
@bluciste teda to spinenie sa mi nepáči A nezažila som ho ani u dcéry keď to vyslo. Určite by som sa nepohnem ala keby to ale bolo takto ![]()
Testy už som objednala tak sa teším na testovanie.
Benu ma i ak akciu 2+1 na mamatesty ![]()
@Zuzana_ana ja mam jeste neco doma 🤭 manžel by mě asi vykuchal kdybych pritahla dalsi 🤷 😂 😂
@bluciste
Ja sa pred mužom vždy s testami skrývam:D a test som mu vždy ukázala najskôr pred obedom krvi. O ostatnom testovani nesmie vedieť. Mal by ma za blázna:D
Vždy skúšam už 3 deň po vklade aj hlavne kvôli ovitrelle a potom každý ďalší deň
asi je to takt štandard:D