KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
8.3.24 07:26

@Klchudik ahoj,
Kedy sa chystáš testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.3.24 07:30

@Flowerpower
Ahoj, tak ako? Prišla MS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.3.24 08:08

@Zuzana_ana mám to úplně stejně😂 😂 minule jsem cítila prsa, břicho, bederku atd.. Byla jsem unavená a bolela mě hlava… a bylo sněhobílo totálně🙁 teď? Teď mám pocit že nic :lol: :lol: mohla bych jít na Mount Everest 🤣 🤌🏻 občas mě tak píchne v podbřišku ale jinak nic… nejhorší je že si to ani nepamatuju jak to bylo s dcerou, tenkrát jsem prostě věděla že jsem těhotná :lol: teď nemám tucha🤦🏻‍♀️ každopádně od zítra čekáme tvoje fotečky s testama💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.3.24 08:24
@Chodži píše:
@Zuzana_ana mám to úplně stejně😂 😂 minule jsem cítila prsa, břicho, bederku atd.. Byla jsem unavená a bolela mě hlava… a bylo sněhobílo totálně🙁 teď? Teď mám pocit že nic :lol: :lol: mohla bych jít na Mount Everest 🤣 🤌🏻 občas mě tak píchne v podbřišku ale jinak nic… nejhorší je že si to ani nepamatuju jak to bylo s dcerou, tenkrát jsem prostě věděla že jsem těhotná :lol: teď nemám tucha🤦🏻‍♀️ každopádně od zítra čekáme tvoje fotečky s testama💪🏻

Ja si to práve tiež vôbec nepamätám ako to bolo s dcérou :zed: len viem ze som sledovala každé pichnutie :lol: ale teraz nic. Možno presne ako píšeš, že by som mohla vyliezť na Mount Everest :lol:

No zajtra už budem 5dpt. Ak sa zadarilo tak čiarka tam snáď bude. Ale mam hrozný strach ze to nevyšlo nakoľko je to náš jediný mrazak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 08:36

@Zuzana_ana no jak se to vezme v přirozeném cyklu. Jako měla bych to v té době mít, ale já mám měsíčky v přirozeném cyklu jednou za půl roku 😄takže ano, navázali jsme to na měsíčky takze přirozený nejspíš byl. Ale čekala jsem na ně hodně dlouho i s praskama mechy nechtějí chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 08:38

@Chodži moje první ivf a druhý ket, první byl úspěšný před třemi lety tak že stejného ivf jedeme zásobu z mrazáku 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 08:41

@duhovasnezenka už jsem to taky slyšela, tak se na další kontrole poradím jestli je to fajn a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 08:43

@Zuzana_ana v Brně nás vyšel na 11,5tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 08:46

@Chodži já ket byl v úterý v poledne, takže už bych měla mit pomalu zahnizdeno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 08:48

@Romíseček mne tentokrát 17.den zaváděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.3.24 09:25

Tak pridávam. Testy zatiaľ slabnu z ovitrell. Dúfam že zajtra čiarka zosilnie.

Inak zlavra od 2dpt. Dnešnú čiarku už skoro nevidno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
8.3.24 13:57

@Zuzana_ana

Super - tak zítra už testuješ na čisto 👍 💖 🙏

A jak se zatím cítíte po vkladu? Mate neschopenku holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.3.24 14:14

Ahoj holky, tak ja měla vklad 14 a 15 den vždy v řízeném cyklu. A teď pořád čekám na MS. A cena za KET je 7000,– + 3000,– za embryo glue. Což koukám je pěkná cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
8.3.24 14:17

@Romíseček neschopenku nemám, jsem ještě na rodičovské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.3.24 14:19

@Zuzana_ana ahoj, já vůbec nevím, nemám odvahu :D možná zítra, možná v neděli 😄