Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzana_ana já bych řekla, že včera ještě byl vidět ovitrelle. Kdy ti řekli testovat? Ještě je podle mne fakt čas. Dej si teď chvilku pauzu a zkus to se mnou třeba ve čtvrtek. Já budu zkoušet úterý, čtvrtek a pak asi až další pondělí ať mám klidný víkend
Ještě to nevzdávej. @Klchudik a my čekáme na testik tedy
a dobré ráno přeju holky ![]()
@PiperW
No 6 deň po ket už zas tak brzo nie je
pri úspešných tehotenstvach mali holky už krásnych duchov aj ten 5den.
Pauzu si v testovani asi dám. V utorok by mala prísť ms tak uvidím no
Ja mela s malou 6. Den ducha vecer!! Az o 8 dnu bych si troufla rict, ze byla nejaka carka ale spis bych tomu porad rikala duch 😂 Takze opravdu neni nic ztraceno! Ano, asi kdyby jsi tam nic nemela utery nebo stredu tak uz bych si rekla ze nic. Vim, ze nektery holky nemaji nic, a az 11 den dve carky ale u me to bylo vzdy jasny, jakmile 8 den nic tak nic‼️
@Zuzana_ana tak trestní s náma to úterý, to už by měl být teda asi hraniční termín když má dojit ms. Ještě to nevzdávej, třeba ti hormony nastupují pomaleji
@Chodži to právě říkám taky, ja jsem ducha zaznamenala až 9.den, takže proto bych ještě neházela flintu do žita ![]()
@PiperW Áno, termín MS už je jasný. Mne hormóny nikdy lieky neoddialili a vždy sok ms dostala presne načas aj napriek konskym dávkami progesteronu.
Holky, tak dneska už okem krásně viditelný 😍 😍
I když fotakem nic moc 🙈
@Klchudik píše:
Holky, tak dneska už okem krásně viditelný 😍 😍
I když fotakem nic moc 🙈
Tak to je super ![]()
Trosku závidím teda ![]()
@Zuzana_ana nezavid, není co 🙂 já věřím, že tobě se pořád ještě ukáže!! 🙂
Ahoj holky, všem vám držím palce
nejsem tu moc aktivní ale sleduji vás:-) ve středu půjdu na UTZ a kdyz bude vse v pořádku budu mit KET si myslim 18. Nebo 19. ![]()
Ahooj no drzim palce na stredu, dej pak vedet jak jsi dopadla! Ja jsem dneska jakasi nervozni nejak to na me padlo🤦🏻♀️ 🥺 nechce se mi testovat a byt zklamana 😤
@Chodži nestresuj, nevyzkoušís=nevíš. V ti středu to dáme spolu a uvidíme, jestli něco uvidime
mne teď odpoledne začala šíleně trestit hlava, jsem nějaká unavená a pořád bych něco jedla. Před transferem jsem dala dolů 11 kilo a než se dozvím výsledek tak to snad zas naberu nebo co
no snad ne, jdu si dát hrstku mandlí má ty chutě nebo co ![]()
@bluciste on člověk dokud se nedostane do té aktivní fáze tzn. Stimulace, testování, těhotenství…tak se moc nezapojuje, nemá co sdílet, ale nebojte, i váš čas přijde ![]()
@PiperW ja uz byla v unorove skupince, bohuzel nevyslo a ted nejsem uplne psychicky naladena na pozitivni vlnu, tak nez sirit spatnou naladu, stres a strach, tak radsi mlcim
jinak stimuluju estrofemem
@bluciste jezis me estrofen delal tak strasne zle! Blbe se mi po nem dychalo a vsechno, tak snad to snasis lip! Pis cokoliv! I pri spatne nalade, negativnim testu nebo cokoliv jsme tu s tebu❤️