KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
10.3.24 07:09

@Zuzana_ana já bych řekla, že včera ještě byl vidět ovitrelle. Kdy ti řekli testovat? Ještě je podle mne fakt čas. Dej si teď chvilku pauzu a zkus to se mnou třeba ve čtvrtek. Já budu zkoušet úterý, čtvrtek a pak asi až další pondělí ať mám klidný víkend :palec: Ještě to nevzdávej. @Klchudik a my čekáme na testik tedy :mavam: a dobré ráno přeju holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.3.24 07:12

@PiperW
No 6 deň po ket už zas tak brzo nie je :nevim: pri úspešných tehotenstvach mali holky už krásnych duchov aj ten 5den.
Pauzu si v testovani asi dám. V utorok by mala prísť ms tak uvidím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.3.24 07:18

Ja mela s malou 6. Den ducha vecer!! Az o 8 dnu bych si troufla rict, ze byla nejaka carka ale spis bych tomu porad rikala duch 😂 Takze opravdu neni nic ztraceno! Ano, asi kdyby jsi tam nic nemela utery nebo stredu tak uz bych si rekla ze nic. Vim, ze nektery holky nemaji nic, a az 11 den dve carky ale u me to bylo vzdy jasny, jakmile 8 den nic tak nic‼️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.3.24 07:28

@Zuzana_ana tak trestní s náma to úterý, to už by měl být teda asi hraniční termín když má dojit ms. Ještě to nevzdávej, třeba ti hormony nastupují pomaleji
@Chodži to právě říkám taky, ja jsem ducha zaznamenala až 9.den, takže proto bych ještě neházela flintu do žita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.3.24 07:42

@PiperW Áno, termín MS už je jasný. Mne hormóny nikdy lieky neoddialili a vždy sok ms dostala presne načas aj napriek konskym dávkami progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.3.24 07:46

Holky, tak dneska už okem krásně viditelný 😍 😍
I když fotakem nic moc 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.3.24 07:48
@Klchudik píše:
Holky, tak dneska už okem krásně viditelný 😍 😍
I když fotakem nic moc 🙈

Tak to je super :palec:
Trosku závidím teda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.3.24 07:53

@Zuzana_ana nezavid, není co 🙂 já věřím, že tobě se pořád ještě ukáže!! 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.3.24 09:52

@Klchudik supeeer 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
10.3.24 14:11

Ahoj holky, všem vám držím palce :srdce: nejsem tu moc aktivní ale sleduji vás:-) ve středu půjdu na UTZ a kdyz bude vse v pořádku budu mit KET si myslim 18. Nebo 19. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.3.24 14:36

Ahooj no drzim palce na stredu, dej pak vedet jak jsi dopadla! Ja jsem dneska jakasi nervozni nejak to na me padlo🤦🏻‍♀️ 🥺 nechce se mi testovat a byt zklamana 😤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.3.24 14:57

@Chodži nestresuj, nevyzkoušís=nevíš. V ti středu to dáme spolu a uvidíme, jestli něco uvidime :lol: mne teď odpoledne začala šíleně trestit hlava, jsem nějaká unavená a pořád bych něco jedla. Před transferem jsem dala dolů 11 kilo a než se dozvím výsledek tak to snad zas naberu nebo co :D no snad ne, jdu si dát hrstku mandlí má ty chutě nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.3.24 14:59

@bluciste on člověk dokud se nedostane do té aktivní fáze tzn. Stimulace, testování, těhotenství…tak se moc nezapojuje, nemá co sdílet, ale nebojte, i váš čas přijde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
10.3.24 15:04

@PiperW ja uz byla v unorove skupince, bohuzel nevyslo a ted nejsem uplne psychicky naladena na pozitivni vlnu, tak nez sirit spatnou naladu, stres a strach, tak radsi mlcim ;-) jinak stimuluju estrofemem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.3.24 15:28

@bluciste jezis me estrofen delal tak strasne zle! Blbe se mi po nem dychalo a vsechno, tak snad to snasis lip! Pis cokoliv! I pri spatne nalade, negativnim testu nebo cokoliv jsme tu s tebu❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí