Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PiperW píše:
@Zuzana_ana aha tak to já mini Dusíka až 9.den po ketu, dřív vůbec nic, proto dřív ani netestuju
A vkladali ti 5 dňové embryo? Bol ket úspešný vtedy?
@Zuzana_ana vkládali šestidenní a byl úspěšný, už dva roky mi tu běhá živý důkaz 😄nebo další možnost, že jsem slepá a dřív ty duchy prostě nevidim nebo jim nevěřím a zaměňují to za stíny 🤣
@Zuzana_ana píše:
@Romíseček
Mam doma ešte 4 balenia mama testov tak môžem aj 2× denne![]()
Ty si drak 😄 😄
@PiperW píše:
@Zuzana_ana vkládali šestidenní a byl úspěšný, už dva roky mi tu běhá živý důkaz 😄nebo další možnost, že jsem slepá a dřív ty duchy prostě nevidim nebo jim nevěřím a zaměňují to za stíny 🤣
Jeheee - já budu mít vloženo, taky 6denni 🍀 🙏 🙃
@Zuzana_ana to já mám jen 1,5 balení máma testu a jedno balení testu z Dr Maxe 😄 takže celkem 5 testiku 😁
@Romíseček ty by měly být nejkvalitnější, největší pravděpodobnost, že se uchytí 😁jedno už mi takto dopadlo
@Flowerpower to tak bývá když člověk na něco čeká, tak to nepřichází 😄
@Flowerpower hlásím se také na březen
v pondělí mám ultrazvuk a podle toho se uvidí, mám řízený ket
@Flowerpower píše:
Já čekám MS už od 6.3.mám zpoždění
To je zakon schválnosti ![]()
@Zuzana_ana tak co, dělala jsi? 😄 Já tedy hned ráno po probuzení, zda se mi, že možná malinkého, nepatrného vidím, nicméně je taky dost možný, že si to namlouvám a že ho chci vidět 😂…zkusím zas za dva dny..
@Klchudik píše:
@Zuzana_ana tak co, dělala jsi? 😄 Já tedy hned ráno po probuzení, zda se mi, že možná malinkého, nepatrného vidím, nicméně je taky dost možný, že si to namlouvám a že ho chci vidět 😂…zkusím zas za dva dny..
Ahoj, áno skúšala, je tam taka ista slaba čiarka ako včera takže ťažko hodnotiť ci je to stale ovitrelle alebo nejaky naznak uz
nedá sa ani odfotit. Čiarka samozrejme až po limite ![]()
Robila si mama test ci inú značku? Nevieš odfotit dat sem?
@Zuzana_ana vyfocené to mám, ale na fotce není nic vidět, ale bylo to v limitu. Dělám mamatest. Takže uvidíme za dva dny. Jako od včerejška mě vcelku pobolívá břicho. Uvidíme, co bude 🙂 🙂
@Klchudik
Jj slabo vidno na fotke ale leskne sa tam ten duch ![]()
Skúsim odfotit aj ja, keď bude u nás jasnejšie na dennom svetle. Vonku je pod mrakom a mame celom šero v baraku.
Aký Máte vlastne problém prečo sa Vám nedarilo otehotnieť?
@Zuzana_ana @Klchudik
Jen testujte holky, v úterý se k vám přidám, slibuju
![]()