Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klchudik tiež som prechádzajuce vklady nemala už 9 deň ovitrele ![]()
Mne dnes už nič nie je. Nič ma neboli. Akoby sa ani nič nedialo
ale príliš sa sledujem
ved to asi poznas
@Marťula70 tak to mne moc mrzí, ale nevzdávejte se naděje, příště to určitě vyjde
dáte si cyklus dva pauzu a pak znovu? Nebo jak to máte v plánu?
@Zuzana_ana
Děkuji za podporu ![]()
V dalším cyklu… teď vysadím léky, dostanu měsíčky a všechen ten kolotoč znovu…musím myslet pozitivně
@PiperW
Děkuji moc ![]()
Doktor hned navrhl teď vysadit a vše znovu…snad budeme mít štěstí
@Marťula70 ono je to nejlepší, dokud ve vás zůstane co nejvíc hormonů a tak. Jak se říká kout železo dokud je žhavé
tak ať vám to uteče a brzo se máte důvod radovat
@PiperW
Tak snad máte pravdu
Děkuji ![]()
Akorát sem se ráno nemohla vyznat v tom výsledku, i když mě doktorka obvodní řekla že tam nic není
Nevíte náhodou? Dá se to podle něčeho poznat…
@Marťula70 pouze odcházející HCG takže nic, jen že to určitě nebylo mimoděložní to by vypadaly ty čísla jinak. Takže jen že je to negativní a dojde ms
@Flowerpower píše:
@Klchudik držím palceRůženko můžu se zeptat čím stimuluješ a jak to na tebe působí? Mě čeká Estrofem a pak Utrogestan a minule jsem byla pořád náladový brečínek 🥴 😭
Ahojky. Měla jsem Gonal 150 a Menopur, Clexan, a orgalutran nebo jak. Dneska v noci 2× Ovitrell a v pátek na opu. Jsem nateklá a nafouklá a břicho jak v 6 měsíci. Dle utz by mělo něco ze mě vypadnout ![]()
Růženka
@PiperW
Jé, děkuji, vy se vyznáte
tak je to jistý…
Děkuji moc za odpověď
Budu se koukat dopředu a snad se dočkáme i my s manželem
Ahoj holky 🙋♀️
Mohu se k vám přidat?
Taktéž prechazím z únorové skupinky 😁 lékařka KET posunula o měsíc - chtěla mít jistotu, že vnitřní jizva po CS je v pořádku - sice 6let po prvním porodu, ale co už 🙏 😇
Kontrolní UŽ mám v pondělí 11.3. jinak máme jedinného nanuka 🍀
@Romíseček píše:
Ahoj holky 🙋♀️Mohu se k vám přidat?
Kontrolní UŽ mám v pondělí 11.3. jinak máme jedinného nanuka 🍀
Taktéž prechazím z únorové skupinky 😁 lékařka KET posunula o měsíc - chtěla mít jistotu, že vnitřní jizva po CS je v pořádku - sice 6let po prvním porodu, ale co už 🙏 😇
Ahoj ![]()
11.3 utzv budeš 10-14dc? Ja mam po CS 1r a 4m a tiež sme mali len jediného nánuka snáď aj uspesneho
Ahoj 🙂
Ms jsem dostala 1.3. takže 11.3. budu 11DC dobře se to počítá 😁 😇
10.3. Mám narozeniny - tak snad mi přinesou štěstí 🍀 👍 ❤️
Držím ti palce 👍kolikaty den jsi po transferu?
Tak holky já nevím, dáseň pořád bolí, ale je to lepší a mám pocit, že mi začíná zánět i tam „dole“
a do toho už za den dva začne MS
asi neklapne ani tenhle měsíc, od prosince už je to čekání dlouhé - celý večer přemýšlím a bulím, nevím jestli jít do stimulace nebo ne ![]()
@Anonymní píše:
Tak holky já nevím, dáseň pořád bolí, ale je to lepší a mám pocit, že mi začíná zánět i tam „dole“a do toho už za den dva začne MS
asi neklapne ani tenhle měsíc, od prosince už je to čekání dlouhé - celý večer přemýšlím a bulím, nevím jestli jít do stimulace nebo ne
Ahoj, ešte máš čas par dni. Určite to bude lepsie. Ja som mala mykozu ale trpím na nich odjakživa. Hneď pri náznaku použijem voľnopredajné prípravky a všetko je hne v poriakdu ![]()