KET Březen 2024

• Fotoalbum (51)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
6.3.24 12:10

@Klchudik tiež som prechádzajuce vklady nemala už 9 deň ovitrele :nevim:

Mne dnes už nič nie je. Nič ma neboli. Akoby sa ani nič nedialo :,( :( ale príliš sa sledujem :lol: ved to asi poznas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.3.24 12:21

@Marťula70 tak to mne moc mrzí, ale nevzdávejte se naděje, příště to určitě vyjde :hug: dáte si cyklus dva pauzu a pak znovu? Nebo jak to máte v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.3.24 13:00

@Zuzana_ana
Děkuji za podporu ;)
V dalším cyklu… teď vysadím léky, dostanu měsíčky a všechen ten kolotoč znovu…musím myslet pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.3.24 13:03

@PiperW
Děkuji moc ;)
Doktor hned navrhl teď vysadit a vše znovu…snad budeme mít štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.3.24 13:31

@Marťula70 ono je to nejlepší, dokud ve vás zůstane co nejvíc hormonů a tak. Jak se říká kout železo dokud je žhavé :pankac: tak ať vám to uteče a brzo se máte důvod radovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.3.24 18:08

@PiperW
Tak snad máte pravdu
Děkuji :)
Akorát sem se ráno nemohla vyznat v tom výsledku, i když mě doktorka obvodní řekla že tam nic není
Nevíte náhodou? Dá se to podle něčeho poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.3.24 18:15

@Marťula70 pouze odcházející HCG takže nic, jen že to určitě nebylo mimoděložní to by vypadaly ty čísla jinak. Takže jen že je to negativní a dojde ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 18:26
@Flowerpower píše:
@Klchudik držím palceRůženko můžu se zeptat čím stimuluješ a jak to na tebe působí? Mě čeká Estrofem a pak Utrogestan a minule jsem byla pořád náladový brečínek 🥴 😭

Ahojky. Měla jsem Gonal 150 a Menopur, Clexan, a orgalutran nebo jak. Dneska v noci 2× Ovitrell a v pátek na opu. Jsem nateklá a nafouklá a břicho jak v 6 měsíci. Dle utz by mělo něco ze mě vypadnout :D
Růženka

• Citovat
  • Upravit
23
6.3.24 18:36

@PiperW
Jé, děkuji, vy se vyznáte :) tak je to jistý…
Děkuji moc za odpověď
Budu se koukat dopředu a snad se dočkáme i my s manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
6.3.24 18:56

Ahoj holky 🙋‍♀️

Mohu se k vám přidat?
Taktéž prechazím z únorové skupinky 😁 lékařka KET posunula o měsíc - chtěla mít jistotu, že vnitřní jizva po CS je v pořádku - sice 6let po prvním porodu, ale co už 🙏 😇

Kontrolní UŽ mám v pondělí 11.3. jinak máme jedinného nanuka 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.3.24 19:00
@Romíseček píše:
Ahoj holky 🙋‍♀️

Mohu se k vám přidat?
Taktéž prechazím z únorové skupinky 😁 lékařka KET posunula o měsíc - chtěla mít jistotu, že vnitřní jizva po CS je v pořádku - sice 6let po prvním porodu, ale co už 🙏 😇

Kontrolní UŽ mám v pondělí 11.3. jinak máme jedinného nanuka 🍀

Ahoj :mavam:
11.3 utzv budeš 10-14dc? Ja mam po CS 1r a 4m a tiež sme mali len jediného nánuka snáď aj uspesneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
6.3.24 19:12

@Zuzana_ana

Ahoj 🙂

Ms jsem dostala 1.3. takže 11.3. budu 11DC dobře se to počítá 😁 😇

10.3. Mám narozeniny - tak snad mi přinesou štěstí 🍀 👍 ❤️

Držím ti palce 👍kolikaty den jsi po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.3.24 20:42

@Romíseček dnes je to druhý deň a hrozne sa to vlečie. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 21:54

Tak holky já nevím, dáseň pořád bolí, ale je to lepší a mám pocit, že mi začíná zánět i tam „dole“ :zed: a do toho už za den dva začne MS
asi neklapne ani tenhle měsíc, od prosince už je to čekání dlouhé - celý večer přemýšlím a bulím, nevím jestli jít do stimulace nebo ne :cry:

• Citovat
  • Upravit
535
7.3.24 06:17
@Anonymní píše:
Tak holky já nevím, dáseň pořád bolí, ale je to lepší a mám pocit, že mi začíná zánět i tam „dole“ :zed: a do toho už za den dva začne MS
asi neklapne ani tenhle měsíc, od prosince už je to čekání dlouhé - celý večer přemýšlím a bulím, nevím jestli jít do stimulace nebo ne :cry:

Ahoj, ešte máš čas par dni. Určite to bude lepsie. Ja som mala mykozu ale trpím na nich odjakživa. Hneď pri náznaku použijem voľnopredajné prípravky a všetko je hne v poriakdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí