Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicii92 no teda, tak to mate dobre plány ![]()
Tak to saurcite podarí tento mesiac. Navyše jarné a letné mesiace sú vraj viac uspesnejsie ![]()
@Zuzana_ana píše:
@Nicii92 no teda, tak to mate dobre plány
Tak to saurcite podarí tento mesiac. Navyše jarné a letné mesiace sú vraj viac uspesnejsie
Doufejme
Dcera se nam povedla v unorovem ET a ma s tatinkem narozky v listopadu, ja jsem narozena v unoru (dokonce jsme zacinali to nase prvni ivf na moje tricate narozky), takze my jsme zatim meli ty zimni mesice nejak souzeny
Ve Spanelsku aspon budeme moct delat zahradni party i na nase narozky, letosni zimu tam maji skoro porad 15-20 stupnu
Uz se tesim pryc tady z toho hnusu sedivyho. A na ty pozitivnejsi lidi ![]()
@Nicii92 píše:
DoufejmeDcera se nam povedla v unorovem ET a ma s tatinkem narozky v listopadu, ja jsem narozena v unoru (dokonce jsme zacinali to nase prvni ivf na moje tricate narozky), takze my jsme zatim meli ty zimni mesice nejak souzeny
Ve Spanelsku aspon budeme moct delat zahradni party i na nase narozky, letosni zimu tam maji skoro porad 15-20 stupnu
Uz se tesim pryc tady z toho hnusu sedivyho. A na ty pozitivnejsi lidi
No tak to úplne chápem ![]()
Ja som bola dnes na krv pred vkladom, poobede budú volať a verím ze potvrdia ze v pondelok bude vklad.
![]()
@Zuzana_ana píše:
No tak to úplne chápem
Ja som bola dnes na krv pred vkladom, poobede budú volať a verím ze potvrdia ze v pondelok bude vklad.
Určitě! Budu ti v pondělí držet palce
Mě čeká až ve středu kontrola 10. den cyklu, tak uvidíme, jak to bude vypadat ![]()
Brali ste tu niekto progesteron Basins? Od kedy ho beriem je mi divne na zaludok ![]()
Ahoj, koukám, že tu není nic nového.. zítra držím palce
@Zuzana_ana 🍀
Progesteron jsem nebrala, tak neporadím
@Flowerpower píše:Ďakujem
Ahoj, koukám, že tu není nic nového.. zítra držím palce
@Zuzana_ana 🍀
Progesteron jsem nebrala, tak neporadím
Hodně štěstí
je to zvláštní po únorové hodně početné skupince, je tu prazdno 🤷
Holky chci se vás zeptat co berete za vitamíny/ doplňky. Já teď dobírám Femobion 1 a po GS Mimistar mi nebylo dobře, tak prosím o tipy.
A ještě jestli můžu brát kolagen?
@Flowerpower ja beru pregnafolin (totez co femibion) a k tomu zelezo, omegu a D (zeleza a D mam malo..)
@Flowerpower ja teda beriem len Ccko, A kyselinu listovú.
Skus vitamíny brat až po jedle.
Tak dnes 12.30 idem na radu
celý čas myslím na to ci sa embryjko dobre rozmrazilo ale asi áno keď mám prísť ![]()
@Zuzana_ana píše:
Tak dnes 12.30 idem na raducelý čas myslím na to ci sa embryjko dobre rozmrazilo ale asi áno keď mám prísť
Určitě se rozmrazilo dobře!
Kdyby ne, tak u nás v centru ráno volají. Tohle už se teď téměř nikdy nestává. To bylo dříve, když nebyla vitrifikace.
Ať se bublince u Tebe líbí a hezky se zavrtá! ![]()
Tak už mam po!
Dosť ma vytrapili lebo sa nedalo embryjko zaviesť
až mi ta vyšli slzy od bolesti. Len som si v tej chvíli hovorila ze porod boli viac ![]()
Embryjko sa rozmrazilo dobre a bola v štádiu blastocysty, ešte nehatchovala co ma prekvapilo
označenie bolo BL3BB. Neviete niekto aké je to označenie kvality?
@Zuzana_ana take mam embrya kvality bl3BB melo by to byt nehatchujici blastocysta a kvalita bb pricemz nejlepsi je aa, muze byt i ab a ba, jedno pismenko oznacuje kvalitu bunek embrya a jedno bunek placenty.. nicmene horsi kvalita pry tak uplne nesouvisi s sanci uchyceni