KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.24 08:38
@bluciste píše:
Růženko dekuju :srdce: jak se ti dari?

Já stimuluji. Jde to díky
Růženka

• Citovat
  • Upravit
59
5.3.24 10:49

Ahoj, ráda bych se k vám přidala 🙂 včera jsem byla na svém prvním KETu. 🙂 To čekání je strašné 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.3.24 11:35

@Klchudik držím palce

Růženko můžu se zeptat čím stimuluješ a jak to na tebe působí? Mě čeká Estrofem a pak Utrogestan a minule jsem byla pořád náladový brečínek 🥴 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
5.3.24 11:58

@Klchudik drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.3.24 12:05

@bluciste Děkuji, mám strašně rozporuplné pocity :nevim: strašně si přeju, aby to vyšlo a říkám si že to vyjde, embryo bylo v pořádku, když jsem si nechala dát embryoglue, když mě poboliva podbřišek,…a na druhou stranu mám strašný strach. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 12:30
@Klchudik píše:
Ahoj, ráda bych se k vám přidala 🙂 včera jsem byla na svém prvním KETu. 🙂 To čekání je strašné 🙈

Ahoj,
Tiež som bola na prvom KETe včera. Inak som mala vždy len ET. Áno to čakanie je hrozne. Ja by som najradšej testovala už hneď po vklade :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 12:31
@Flowerpower píše:
@Klchudik držím palceRůženko můžu se zeptat čím stimuluješ a jak to na tebe působí? Mě čeká Estrofem a pak Utrogestan a minule jsem byla pořád náladový brečínek 🥴 😭

Ahoj,
Ja mam teda besins a nie utrogestan ale tiež mám pocit ze som náladová :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.3.24 12:50

@Zuzana_ana já měla Opu a pak hned Kryo, protože Ohhs 🤦‍♀️
Prvního syna mám přirozeně 🙈
Kdy máš v plánu testovat? Až po těch 14 dnech? Já vím že to nevydržím :D, vsud čtu že třeba už 5-7 den by mělo být vidět :), tak uvidím, jak vydržím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 12:56

@Klchudik
Ja začnem testovať tak 3 deň:D zistím ci mam v tele ešte ovitrell a ak to vyslo tak na 5den by už mohli byť niečo vidieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.3.24 13:03

@Zuzana_ana tak Ovitrelle nemám 100%, ten jsem nepichala 😂 mám estroferm 1×1×1 a progesteron benins 1×1×1. Co máš ty?,🙂… nějaké pocity? Mě tedy píchá a poboliva v podbřišku :nevim:…u prvního těhotenství jsem necítila vůbec nic.
Nechávala sis dávat embryoglue??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 13:10

@Klchudik
Ja som šla na ket v prirodzenom cykle čiže ovitrell na ovulku a pak dávam len besins 0-0-1.
Ja teda cítim bolesti od včera a spinim ale dosť ma vytrapili pri vklade pretože im nešliel zaviesť ten kateter.
Ale na nejake príznaky je určite skoro aj keď som tu citala už o pichnúti a podobne.

Kedy sa chystáš testovať? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.3.24 13:16

@Zuzana_ana já asi o víkendu, jestli to vydržím :D..možná pátek už :D objednala jsem mamatesty, takže zásoba bude 😂
Mě zavedli ve 13:13 a v tu dobu se jim na sále rozbilo nějaké sklo :D tak sestřička mluvila o štěstí :lol: tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 13:23

@Klchudik tiež som bola okolo 13.15 na sále tak snáď to sklo bude pôsobiť aj na mňa:D

Inak k tomu embryoglue, nechceli sme ho ale včera prišla za mnou embryologicka ze ho tam dali :nevim: potom ešte pred vkladom mi povedali ze nakoľko je to ich chyba tak to nebudem platiť.
Niekde tvrdia ze to zvyšuje úspešnosť o 5-12% q niekde ze.len o 1-2% a niekde ze je to k hovnu :lol: preto som ho ani nechcela. Ty si si ho dala?

A máš ešte nejakých ďalších mrazakov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.3.24 13:30

@Zuzana_ana já ho chtěla. Kamarádka měla takhle 3× ket bez a nic a 1× s ním a má holčičku.

Jinak nic, jen mě poboliva podbřišek jako na Ms. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
5.3.24 13:40

Ahoj holky tak dnes jsem byla na druhém ketu u prvního odběru. Z prvního pokusu už máme doma dvouletou princeznu, tak doufám, že to zase tak krásně klapne, když si nedělám naděje, že by se mi dařilo držet klidový režim tak jako bezdětné ☺️ 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí