Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych se k vám přidala 🙂 včera jsem byla na svém prvním KETu. 🙂 To čekání je strašné 🙈
@Klchudik držím palce
Růženko můžu se zeptat čím stimuluješ a jak to na tebe působí? Mě čeká Estrofem a pak Utrogestan a minule jsem byla pořád náladový brečínek 🥴 😭
@bluciste Děkuji, mám strašně rozporuplné pocity
strašně si přeju, aby to vyšlo a říkám si že to vyjde, embryo bylo v pořádku, když jsem si nechala dát embryoglue, když mě poboliva podbřišek,…a na druhou stranu mám strašný strach. ![]()
@Klchudik píše:
Ahoj, ráda bych se k vám přidala 🙂 včera jsem byla na svém prvním KETu. 🙂 To čekání je strašné 🙈
Ahoj,
Tiež som bola na prvom KETe včera. Inak som mala vždy len ET. Áno to čakanie je hrozne. Ja by som najradšej testovala už hneď po vklade ![]()
@Flowerpower píše:
@Klchudik držím palceRůženko můžu se zeptat čím stimuluješ a jak to na tebe působí? Mě čeká Estrofem a pak Utrogestan a minule jsem byla pořád náladový brečínek 🥴 😭
Ahoj,
Ja mam teda besins a nie utrogestan ale tiež mám pocit ze som náladová ![]()
@Zuzana_ana já měla Opu a pak hned Kryo, protože Ohhs 🤦♀️
Prvního syna mám přirozeně 🙈
Kdy máš v plánu testovat? Až po těch 14 dnech? Já vím že to nevydržím
, vsud čtu že třeba už 5-7 den by mělo být vidět
, tak uvidím, jak vydržím ![]()
@Klchudik
Ja začnem testovať tak 3 deň:D zistím ci mam v tele ešte ovitrell a ak to vyslo tak na 5den by už mohli byť niečo vidieť.
@Zuzana_ana tak Ovitrelle nemám 100%, ten jsem nepichala 😂 mám estroferm 1×1×1 a progesteron benins 1×1×1. Co máš ty?,🙂… nějaké pocity? Mě tedy píchá a poboliva v podbřišku
…u prvního těhotenství jsem necítila vůbec nic.
Nechávala sis dávat embryoglue??
@Klchudik
Ja som šla na ket v prirodzenom cykle čiže ovitrell na ovulku a pak dávam len besins 0-0-1.
Ja teda cítim bolesti od včera a spinim ale dosť ma vytrapili pri vklade pretože im nešliel zaviesť ten kateter.
Ale na nejake príznaky je určite skoro aj keď som tu citala už o pichnúti a podobne.
Kedy sa chystáš testovať? ![]()
@Zuzana_ana já asi o víkendu, jestli to vydržím
..možná pátek už
objednala jsem mamatesty, takže zásoba bude 😂
Mě zavedli ve 13:13 a v tu dobu se jim na sále rozbilo nějaké sklo
tak sestřička mluvila o štěstí
tak uvidíme…
@Klchudik tiež som bola okolo 13.15 na sále tak snáď to sklo bude pôsobiť aj na mňa:D
Inak k tomu embryoglue, nechceli sme ho ale včera prišla za mnou embryologicka ze ho tam dali
potom ešte pred vkladom mi povedali ze nakoľko je to ich chyba tak to nebudem platiť.
Niekde tvrdia ze to zvyšuje úspešnosť o 5-12% q niekde ze.len o 1-2% a niekde ze je to k hovnu
preto som ho ani nechcela. Ty si si ho dala?
A máš ešte nejakých ďalších mrazakov?
@Zuzana_ana já ho chtěla. Kamarádka měla takhle 3× ket bez a nic a 1× s ním a má holčičku.
Jinak nic, jen mě poboliva podbřišek jako na Ms. Co ty?
Ahoj holky tak dnes jsem byla na druhém ketu u prvního odběru. Z prvního pokusu už máme doma dvouletou princeznu, tak doufám, že to zase tak krásně klapne, když si nedělám naděje, že by se mi dařilo držet klidový režim tak jako bezdětné ☺️ 😄
Já stimuluji. Jde to díky
Růženka