KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
5.3.24 13:44

@Zuzana_ana jo a zmrazené mám ještě 2 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
5.3.24 13:48

@Flowerpower ahoj já beru fertipronu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 14:07

@Klchudik no krce jako pred MS mam od vkladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 14:08

@PiperW
Ahoj :mavam:
Držím palce. Tiež mám doma už ditko a o kludovom režime sa nedá hovorit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.3.24 14:12

@Zuzana_ana ani u mě se nemluví o úplném klidovém režimu 😄 přeci jen dítko a domácnost… :)

Mě poboliva jak před MS až dnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
5.3.24 15:19

@Klchudik jinak já mám teda zavedenou sestidenni blastocistu a měla jsem i poprvé a slabou čárku jsem měla až po 10 dnech, takže já budu testovat až za 9 dní nejdřív. Mám to v plánu až 14.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 17:02
@PiperW píše:
@Klchudik jinak já mám teda zavedenou sestidenni blastocistu a měla jsem i poprvé a slabou čárku jsem měla až po 10 dnech, takže já budu testovat až za 9 dní nejdřív. Mám to v plánu až 14.3.

To by som 10 dní nevydrzala :lol: tie dní sa vlecu strasne pomaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.3.24 17:04

@Klchudik
Jj to je presne domácnosť a deti = žiaden kludovy režim, ale určite zvolnim a žiadne generalne uklidy sa nekonaju. Len bezne veci aby sme prežili v základnej čistote a mali čo jesť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
5.3.24 18:39

@Zuzana_ana no ono to je docela lehké u mne vydržet. Většinou se ráno vzbudím a pocit čůrat je silnější jak já tak zapomenu na nějaký test nebo ani nestíhám a z odpolední už to není ono no a s péčí o dítě a domácnost si myslím že to zvládnu netestovat minimalne ten Týden urcite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.3.24 07:25

@PiperW
Ja som asi závislá na testovani lebo zabudnúť by som nezabudla :D je to prvé na co ráno myslím :zed:

Dnes som skúsila lebo je to 10 deň od ovitrelle a je ešte pozitivny. Čakala som ze ovitrelle už nebudem mať v tele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.3.24 07:33

@Zuzana_ana já minulé těhotenství jsem 8den už Ovitrelle neměla.

Já jsem dneska taková, jako bych to nebyla já…takovej divnej nepopsatelnej stav…jako by roztřesená, jakoby se mi točila hlava, ale vyloženě netoči. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 09:25

Holky tak já stále čekám na MS už jsem 33 DC, ale to tak mívám, ale horší je, že buď mi začal růst moudrák, nebo mám nějakou bolavou dáseň nad osmičkou, která je založená, ale nevyrostla mi 😖 tak přemýšlím co s tím, zubař má do konce týdne dovolenou. Zatím cucám tantum verde - nemáte nějaký tip? Bojím se, aby to vůbec tenhle měsíc klaplo prý zánět v puse není dobrý pro embryo.. tak mi to vrtá hlavou :think:
Už se těším až budete testovat 😊

• Citovat
  • Upravit
23
6.3.24 11:54

Ahoj holky, dnes nově zaregistrovaná…
24.2. jsem byla na ET s darovanými oocyty…brala jsem estrofem a amelgen plus kyselinu listovou… celých 12 dní jsem se snažila být v pohodě, ale stejně na to člověk myslí a vrtá mu to hlavou.. měla jsem křeče
No bohužel dneska jsem byla na krvi a nepovedlo se…těhotná nejsem, tak jsem z toho zklamaná, :,( :,( i když vím že naštěstí máme další 2 pokusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.3.24 12:08
@Anonymní píše:
Holky tak já stále čekám na MS už jsem 33 DC, ale to tak mívám, ale horší je, že buď mi začal růst moudrák, nebo mám nějakou bolavou dáseň nad osmičkou, která je založená, ale nevyrostla mi 😖 tak přemýšlím co s tím, zubař má do konce týdne dovolenou. Zatím cucám tantum verde - nemáte nějaký tip? Bojím se, aby to vůbec tenhle měsíc klaplo prý zánět v puse není dobrý pro embryo.. tak mi to vrtá hlavou :think:
Už se těším až budete testovat 😊

Ahoj, a nebude ta dĺžka cyklu zapríčinena stresom?
S tým zubom nepomôžem ale žiaden zápal nie je dobrý pri vklade :( a nemôžeš s nim na pohotovosť ak má tvoj zubar dovolenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.3.24 12:09

@Marťula70
Ahoj :mavam:

To je mi ľúto ze sa to nepodarilo. Je super ze mas ešte 2 pokusy. Kedy plánuješ ďalší vklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí