Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzana_ana ahoj, tak jak se dnes cítíš? Mě dneska úplně příšerně pálí a bolí prsa 🙈 takhle mi nebolí ani před MS 🙈 testovat jsem se ještě neodhodlala. Co ty?
@Anonymní píše:
Tak holky já nevím, dáseň pořád bolí, ale je to lepší a mám pocit, že mi začíná zánět i tam „dole“a do toho už za den dva začne MS
asi neklapne ani tenhle měsíc, od prosince už je to čekání dlouhé - celý večer přemýšlím a bulím, nevím jestli jít do stimulace nebo ne
No v těhotenství jsem měla záněty každý druhý měsíc macmiror takže rozumím, může to být nepříjemné. Já teď zavádím amelgen, aby se miminku dařilo a udržela jsem ho. Snad se zavrtá, ale po tom amelgenu mne vše svědí jako bych měla nějaké kvasinky 🙄takže paráda. Asi si n a kontrole řeknu zase o utrogestan raději. Rozhodně nebrecet, nehrouítit se a čekat, ještě se může ukázat test, třeba jsi měla později ovulaci. Pokud to nevyjde tak hurá k zubařce spravit a pak na další pokus. Chápu, jak to může byt frustrující, když se nedaří. Nám se nedařilo 5 let a pak jsme došli do repromedy a malou jsme do roka měli☺️ takže hlavně se nevzdávat a nebrecet
Ahol holky, já včera na vložení ket 5 denni embryo a mam jen utrogestan 2-0-2
Tak uvidime co a jak bude! Proste jsem tehotna a hotovo
kazdopadne jsem taky presla z unorove skupinky, v unoru se nam nezadarilo. Na ten zub jak tady bylo zmineno nam se nejvic vzdy osvedcil https://www.drmax.cz/…da-0-1-200ml?…
@Klchudik píše:
@Zuzana_ana ahoj, tak jak se dnes cítíš? Mě dneska úplně příšerně pálí a bolí prsa 🙈 takhle mi nebolí ani před MS 🙈 testovat jsem se ještě neodhodlala. Co ty?
Ahoj,
Ja necítim nic
dnes som dokonca zase spinila. Cítim jedine ze ma boli cipek a krize a ten cipek ma vždy boli pred ms.
Ja testujem od včera kvôli ovitrellu. Včera tam.bola ešte čiarka aj dnes ale uz slabšia.
@Chodži ahoj zdravím tě a přeju ať to vyjde. Ten utrogestan závidím, měla jsem v prvním těhotenství a bez problémů, teď mám amelgen a můžu se uskrabat tak dole jak to svědí 😄mne vkládali v úterý tak budu mít výsledek o trošku dříve ale určitě se dočkáme obě ![]()
@PiperW
Ahoj ![]()
Ako si často si vkladať amelgen? Máš ráno aj večer?
@Zuzana_ana ano ráno i večer. Utrogestanu jsem měla 9 tablet, ráno v poledne i večer, tady jsou aspoň jen dvě tablety ale za to problémy no 😄mám pcos tak potřebuju větší dávku hormonů
@PiperW píše:
@Zuzana_ana ano ráno i večer. Utrogestanu jsem měla 9 tablet, ráno v poledne i večer, tady jsou aspoň jen dvě tablety ale za to problémy no 😄mám pcos tak potřebuju větší dávku hormonů
A šla si v prirodzenom cykle?
Ja si teda asi zavolám do centra keď spinim už 3.den ci nemám malú dávku hormónov. Snáď som tu nikoho nevidela kto si dáva len jednu tabletu vecer.
@Chodži
Prostě jsem těhotná a hotovo 👍 😁 🙏tak to mě po ránu vážně zvedlo náladu 🙃
Přesně tak, musíme myslet pozitivně…
Já už se těším na pondělí na kontrolní utz a dozvím se datum KET 😇 💖
@Romíseček tak to musi byt a hotovo!! Mame dceru uz z jednoho ketu pred 3 rokama a ted uz se to dvakrat nepovedlo tohle je treti a jeste jedno zbyva tak proste to tak je a hotovo ![]()
@Chodži píše:
Holky kolikate jste nebo tak, po kolikatem jste ivf?
Ja mam za sebou 3ivf a 4 vklady. Pri prvých dvoch IVF sme nemali nič na mrazenie ![]()
@Chodži tak držím palce, co to jde 🍀 ❤️
My máme posledního nanuka 🙏 💙
Já měla IVF před 10 lety a z toho byl jen jeden jediný, kterého mi zavedli …avšak v 17tt to bohužel nedopadlo…
Pak druhé IVF z toho byli 3 nanuci, ale 2× se KET nepovedl…tak už jsme na to hodili vidle a já už se taky bála dalšího zklamání no…
Nečekaně jsem pak otěhotněla přirozeně, ale bohužel mimoděložně a tak mi vzali pravý vejcovod…
Po roce jsem opět přirozeně otěhotněla a je z toho 5lety vymodlený chlapeček 🍀 💙na kterého jsme čekali 5let…. no a teď bychom chtěli pro nej sourozence a přirozeně, nám není zatím 2,5 roku přáno - tak jdeme zkusit našeho posledního mrazáčka 🙏 ❤️ 🍀
Amelgen lze zavádět i rektálně, zkuste to, mně to právě od problémů moc pomohlo. Vaginálně jsem pak řešila ještě zánět léky, ale amelgen jsem vkladala jen do zadecku, da se to prezit. Od te doby mam pokoj.