KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
11.3.24 10:44

@Adus13 Krásné :srdce: A kolikátý DC jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.3.24 11:17

@Beliver dnes 17dc, mám řízený ket vzestupný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
11.3.24 11:48

Tak já jsem trosku zklamaná holky…

Akorát mám po kontrole…
Sliznice hezká - ale vyšly mi vyšší hodnoty štítné žlázy a budou mi muset upravit meditaci - jelikož hodnoty teď mám 5,5 a na KET mě nepustí dřív, než budu mít hodnoty v normě a max 2,5….jinak ze by KET nebyl úspěšný :nevim:

Sliznice je jinak hezká a folikul 14mm - dala mi ovitrel, který si mám píchnout ve středu večer a máme mít 3dny po sobě řízený styk 😁

Bylo by ale zase moc fajn, kdyby to po tomhle vyšlo 🙏 ❤️ ✌️ 🍀

Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.3.24 13:20

Ahoj, všem. Ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem byla na ket. Je to 1.ket z 3.Ivf. Těhotenství řeším už vlastně deset let. Po dvou ztrátách v 9.tt a jedné v 22.tt. jsme se kvůli genetice vydali cestou ivf. V prvním ivf byl po pgt pouze jeden ket ( neúspěšný). Z druhého ivf jsme měli tři mrazáčky a hned z prvního ket máme dceru (3roky). Druhý transfer skončil revizí v 9.tt (jednovaječná dvojčata) a třetí ket neúspěšný. Loni v květnu jsme podstoupili 3.ivf, z kterého máme opět zamraženy tři embryika. A dnes jsem si tedy byla pro první z nich. Tak doufám, že se holka chytne a udrží. :)
Všem vám tady držím palce, ať je březen ten šťastný měsíc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.3.24 13:35

Holky, tak já vám nevím, po včerejší krásných 👻 dneska možná něco slabého. Nekoupila jsem tedy máma test, ale livsage z Benu. Břicho mi bolí, jak kdybych to měla každou minutou dostat 🤔, přitom ms má přijít až 19.3. tak já vám nevím 🙈 už jsem objednala máma testy, tak zítra by měly přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
11.3.24 13:58

@Beliver méně obojí je ze stejného ivf ale jsou to obojí kety. Et nám nedoporučili že nemá takovou úspěšnost. Takže jsme všechno vyšetřili a šli rovnou do ket. Takže teď je to druhý ket a ještě jeden mrazacek nám zbylo, ale ten není vyšetřeny, už nebyl na pojišťovnu tak by se v případě nezdaru do vyšetřil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
11.3.24 14:07

@Romíseček to mne mrzí, zkušenost a tím nemám, ale tak třeba je to důvod proč to nešlo přirozeně a pak se povede na první dobrou :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
11.3.24 14:09

@Klchudik tak může to být změnou testu, uvidíte teda asi ve středu? Až budete mít stejné testy tak to bude lepší srovnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
11.3.24 14:42

@PiperW kez by dekuju ❤️ 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.3.24 14:52
@Klchudik píše: Více

Tak livsane ma menej farbivá, nemôžeš porovnávať dve druhý testov. Ale určite je to v poriadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.3.24 14:53
@Romíseček píše: Více

S hodnotami štítnej žľazy nemám skúsenosti ale je lepšie ze to podchytili.

Ale nám riadeny cyklus nikdy nevyšiel :nevim: ale určite by som bola za aby mi každý mesiac niekto povedal kedy je ovulácia a pichol ovitrelle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.3.24 15:05
@Klchudik píše: Více

Nemáš to inak pomýlené? Ms až 19.3? Mala/nemala by prísť v stredu :think: teda vychádzam z výpočtov ze sme mali Ovulaciu v stredu a 5 dní na tom sme sli na vklad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.3.24 15:20

@Zuzana_ana nene nemám, vychází mi to na 19.3 :? Já měla vklad 15. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.3.24 15:21

@Zuzana_ana kéž by 🙈 momentálně jsem s náladou na bodu mrazu 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.3.24 15:22

@Klchudik tak brzo?