Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem trosku zklamaná holky…
Akorát mám po kontrole…
Sliznice hezká - ale vyšly mi vyšší hodnoty štítné žlázy a budou mi muset upravit meditaci - jelikož hodnoty teď mám 5,5 a na KET mě nepustí dřív, než budu mít hodnoty v normě a max 2,5….jinak ze by KET nebyl úspěšný ![]()
Sliznice je jinak hezká a folikul 14mm - dala mi ovitrel, který si mám píchnout ve středu večer a máme mít 3dny po sobě řízený styk 😁
Bylo by ale zase moc fajn, kdyby to po tomhle vyšlo 🙏 ❤️ ✌️ 🍀
Nemáte s tím některá zkušenost?
Ahoj, všem. Ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem byla na ket. Je to 1.ket z 3.Ivf. Těhotenství řeším už vlastně deset let. Po dvou ztrátách v 9.tt a jedné v 22.tt. jsme se kvůli genetice vydali cestou ivf. V prvním ivf byl po pgt pouze jeden ket ( neúspěšný). Z druhého ivf jsme měli tři mrazáčky a hned z prvního ket máme dceru (3roky). Druhý transfer skončil revizí v 9.tt (jednovaječná dvojčata) a třetí ket neúspěšný. Loni v květnu jsme podstoupili 3.ivf, z kterého máme opět zamraženy tři embryika. A dnes jsem si tedy byla pro první z nich. Tak doufám, že se holka chytne a udrží. ![]()
Všem vám tady držím palce, ať je březen ten šťastný měsíc! ![]()
Holky, tak já vám nevím, po včerejší krásných 👻 dneska možná něco slabého. Nekoupila jsem tedy máma test, ale livsage z Benu. Břicho mi bolí, jak kdybych to měla každou minutou dostat 🤔, přitom ms má přijít až 19.3. tak já vám nevím 🙈 už jsem objednala máma testy, tak zítra by měly přijít.
@Beliver méně obojí je ze stejného ivf ale jsou to obojí kety. Et nám nedoporučili že nemá takovou úspěšnost. Takže jsme všechno vyšetřili a šli rovnou do ket. Takže teď je to druhý ket a ještě jeden mrazacek nám zbylo, ale ten není vyšetřeny, už nebyl na pojišťovnu tak by se v případě nezdaru do vyšetřil
@Romíseček to mne mrzí, zkušenost a tím nemám, ale tak třeba je to důvod proč to nešlo přirozeně a pak se povede na první dobrou
![]()
@Klchudik tak může to být změnou testu, uvidíte teda asi ve středu? Až budete mít stejné testy tak to bude lepší srovnání
@Klchudik píše: Více
Tak livsane ma menej farbivá, nemôžeš porovnávať dve druhý testov. Ale určite je to v poriadku.
@Romíseček píše: Více
S hodnotami štítnej žľazy nemám skúsenosti ale je lepšie ze to podchytili.
Ale nám riadeny cyklus nikdy nevyšiel
ale určite by som bola za aby mi každý mesiac niekto povedal kedy je ovulácia a pichol ovitrelle ![]()
@Klchudik píše: Více
Nemáš to inak pomýlené? Ms až 19.3? Mala/nemala by prísť v stredu
teda vychádzam z výpočtov ze sme mali Ovulaciu v stredu a 5 dní na tom sme sli na vklad ![]()
@Zuzana_ana nene nemám, vychází mi to na 19.3
Já měla vklad 15. den.
@Zuzana_ana kéž by 🙈 momentálně jsem s náladou na bodu mrazu 😬