Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klchudik píše: Více
Neviem aký máš telefón ale ja mam samsung a mam tam možnosť fotenie „makro“ avtedg mi odfoti aj tien
Ja mama testom neverím už. Na každom jednom mi ostal sivý tieň alebo „duch“
Ale ty si netestovala asi z ranného moču ze? Ten livsane si ráno neskusala?
@Klchudik ja teda nevidim ani na jednom ale jak rikas ono telefonem to proste kolikrat nevyfotis
@Zuzana_ana nene z ráno ne, testovala jsem. Teď a jen mamatestem
@Zuzana_ana tak teda ja mam zas jen dobrou zkusenost
vzdycky mi to ukazalo presne 🤷🏻♀️ aj pri tom biochemickym to bylo hezky videt jak to nesili
@Klchudik u dcery jsem mela vzdy silnejsi testy vecer🤷🏻♀️ ted je mam silnejsi rano
a rano je pry nejsilnejsi… vcera jsem z rana videla ducha jen ja a odpoledne jsem ho nevidela a dneska rano uz ho videl i manzel😅
Nechám to teď prostě asi být, udělám v pondělí a tim se rozhodne 🤷🏻
Budem držať palce.
Už tu síce nebudem chodiť tak intenzívne ale určite nakuknem aby som vedela ako sa vám dari
@Beliver píše: Více
Je to tak - my 5let boje 2× IVF a pak už když, jsme se smířili ze budeme bez dětí - prošel zázrak a i s jedním vejcovodem jsem otěhotněla 🙏 🍀 ❤️ Za 14dni bude chlapečkovi 6 let 💙děti jsou opravdu požehnání 🙏
To je mi moc líto
![]()
Buď silná a statecna pro svoje dvě zdrave a krásné holcicky ❤️
My též máme jen jedinečné embryo a pokud se nepovede - nechceme jit do dalšího IVF….
@Romíseček Ahojky, tak to je mrzí, že to teď vyšlo, ale zase je důležité, aby si byla v pořádku a pak to klapne ![]()
A jak dlouho ta léčba může trvat? A při přirozeným otěhotnění to nevadí? Aspoň že máte o tuhle možnost
@Zuzana_ana
Je mi to moc líto, my budeme zkoušet poslední embryo a pokud nevyjde, tak nevím ![]()
Ahojky, jojo taky si to říkám…i když včera jsem z toho byla trošku smutná…
Abych řekla pravdu, léky na tu štítnou žlázu jsem chvíli flákala (tele noo) a ten odběr krve byl zrovna v tu dobu…tak se to mohlo trochu zkreslit…
Jinak už si dávám pozor a na konci března mám jít znovu na odběry, tak jsem zvědavá ✌️
Zítra mám ve 21h píchnout Ovitrelle a čtvrtek, pátek sobota se máme snažit ![]()
Pokud by to vyšlo musím hned na odběr krve, aby se štítná hlídala a za včasu se upravila medikace - tak jako tomu bylo, když jsem otěhotněla spontálně 🙏 🍀 ❤️
Ahoj holky, tak dnes se ho podařilo vyfotit, ve dvě ráno mne plný mocak poslal na záchod tak jsem tu 😄ještě teda nic moc intenzivní, ale snad by z toho mohlo něco byt :andebýt
7 dní od ketu
@PiperW to je super! Už to nie je duch ale ciarka ![]()
Držím palce nech silneje.