Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.20 10:45

@ModrenkaIUI neboj v pořádku malý určitě bude akorát každý doktor léčí jinak ale určitě ví co dělají, potom uvidíš jaký budeš mít po měření hodnoty.Ja jdu na gyndu 10.8 a 12.8 mám diabetologii a ultrazvuk pokus číslo dva tak jsme zvědavá jestli se nám ukáže lépe 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.8.20 10:54

@ŠmoulikLucik No snad jo. Prostě mají prdousove svoji hlavu ☺️️ Tak se těším na další fotecku. To jdeme na gynekologii stejně, také jdu 10.8. :lol: Ale ty už jsi dal myslím, já zítra budu 28+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.8.20 11:07

Já jsem si volala do ordinace a sestřička mi řekla, že to mám v karticce napsané a mám to v pořádku. No mám tu akurat glykemie na lačno 4,4. Ale to se dost divím. Teď jsem sice 1,5kg zhubla, jinak mám celkem +13,5kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.20 07:20

Ahojky holky, tak jsme se zdárně vrátila po dovolené a musím uznat že mě to teda krásné pročistilo hlavu. Jinak včera jsem byla na gynde a malá je v pořádku váží 1,5 kg což je lehce nad, břicho mám teda den ode dne větší a i když mažu tak se mě začínají dělat malé striie.No a co se týká cukru tak se mě glukometr zbláznil z jednoho pichanec jsem mela hodnotu 2.6/9.7/7.3 :nevim: no zítra jdu kontrolu tak to se paní doktorka poměje s mých hodnot, no a ve 13 hod jdeme na druhý pokus 4D ale nevěřím že se ukáže i včera byla zase zakuklena🙂 A jak se daří holky vam? @ModrenkaIUI ty jsi myslím měla mít taky gyndu?.?.?a jak zvládáš to píchnutí do prstu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.8.20 08:01

@ŠmoulikLucik Ahoj. Měla. Malý v pořádku je větší o 8 dní a váží 1530g. Ale podle ní to zatím není nic tragického. Píchání do prstů zvládám na mě úplně s přehledem. Vysoký mám lacny jinak další hodnoty v naprostém pořádku. Tak nevím co mi řekne na diabetologii. Na kontrolu jdu 20. Tak moc držím palce, aby se ukázala a pošli fotecky. Mě teď také roste břicho a mám pocit, že i prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.20 18:35

Tak holky byla jsme ve středu na 4D a mala sice nespala ale hrála si s pupeční šňůrou kterou měla pred obličejem, ale paní doktorka byla úžasná a snažila se mě tu šňůru digitálně odstranit, prý takový tvářičky co má malá ještě nevidela :D. No jinak dneska mě přišel domů aniball tak jsem zvědavá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
15.8.20 10:00

@ŠmoulikLucik Jee, ta je moc krásná. Ten náš měl také u pusinky pupeční šňůru. :lol: Jsou to malí nezbedove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.8.20 16:13

@ŠmoulikLucik Jé ta je nyny kosiska :P No má krásný tvářičky.. jé je.. ten anibal si chci taky objednat,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.20 18:20

Děkuji holky :hug: @Dara82 no já jsem zvědavá, ma se používat od 36 týdne takže mám ještě čas ale snad to pomůže. Jak se jinak holky vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.8.20 05:07

@ŠmoulikLucik Já jdu do poradny až 1.9. jinak je mi dobře. Malá krásně kope. Občas cítím patičku a to je krásný pocit. :srdce: Na tě józe jsem zatím nebyla. Vždy to nějak nevyšlo. Ale chodím každý den delsi procházky. Budete chodit na predporodni kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.20 05:43

@Dara82 jj to kopání je úžasné akorát si malá nesmí hrát a močovým měchýřem, to už tak úžasné není 😂 Jinak já teda na delší procházky moc nechodím protože mě pripada že poslední týden jsem teda hodně narostla a cítím se jak koule. Jinak na kurz jsme objednána od 2.9 (5 lekcí) a docela se těším. No a na gyndu jdu myslim 27.8 a to jsi jdu pro papír že budu přecházet na mateřskou, já a papíry🙄 A ty jsi někde už objednána na předporodní kurz? nebo budeš chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.8.20 05:58

@ŠmoulikLucik Právě, že jsem zatim nikde nehlasila. Ale určitě někam půjdu. Aspoň ten normální kurz s přípravou na porod a šestinedělí. Původně jsem chtěla chodit na kurz hypnoporodu, ale to bych musela docela dojíždět. Jinak se na tu jogu taky moc těším, jdu od příštího tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.20 08:21

Taky jsem chtěla ze začátku jinačí kurz ale kdyz jsem viděla že bych 170km musela řídit tam a ještě chtěli za jedno sezení 2500kc tak jsem si to rozmyslela a jdu taky na normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.8.20 10:04

Ahojte holky, jsem tady nová. Vidím, že se Vám KET nebo ET podařil. Moc všem držím palce :hug: já jsem 9 den po prvním KET, druhý transfer (první ET nevyšel) a zatím se bojím testovat. :think: Chtěla jsem počkat až na krev 25.8. Kdy jste testovaly Vy? A vyšel Vám první KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
20.8.20 12:45

@Daisy253 Ahoj. Mě vyšel až 3.KET. Test byl pozitivní 9.den po KET. Jestli v tom nechceš být sama, tak skupinka KET 2019,2020 tam je spousta holek aktuálně pár dní po KET. Jinak moc držím palce aby ti to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.