Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ModrenkaIUI neboj v pořádku malý určitě bude akorát každý doktor léčí jinak ale určitě ví co dělají, potom uvidíš jaký budeš mít po měření hodnoty.Ja jdu na gyndu 10.8 a 12.8 mám diabetologii a ultrazvuk pokus číslo dva tak jsme zvědavá jestli se nám ukáže lépe 🙊
@ŠmoulikLucik No snad jo. Prostě mají prdousove svoji hlavu ☺️️ Tak se těším na další fotecku. To jdeme na gynekologii stejně, také jdu 10.8.
Ale ty už jsi dal myslím, já zítra budu 28+0.
Já jsem si volala do ordinace a sestřička mi řekla, že to mám v karticce napsané a mám to v pořádku. No mám tu akurat glykemie na lačno 4,4. Ale to se dost divím. Teď jsem sice 1,5kg zhubla, jinak mám celkem +13,5kg nahoře.
Ahojky holky, tak jsme se zdárně vrátila po dovolené a musím uznat že mě to teda krásné pročistilo hlavu. Jinak včera jsem byla na gynde a malá je v pořádku váží 1,5 kg což je lehce nad, břicho mám teda den ode dne větší a i když mažu tak se mě začínají dělat malé striie.No a co se týká cukru tak se mě glukometr zbláznil z jednoho pichanec jsem mela hodnotu 2.6/9.7/7.3
no zítra jdu kontrolu tak to se paní doktorka poměje s mých hodnot, no a ve 13 hod jdeme na druhý pokus 4D ale nevěřím že se ukáže i včera byla zase zakuklena🙂 A jak se daří holky vam? @ModrenkaIUI ty jsi myslím měla mít taky gyndu?.?.?a jak zvládáš to píchnutí do prstu?
@ŠmoulikLucik Ahoj. Měla. Malý v pořádku je větší o 8 dní a váží 1530g. Ale podle ní to zatím není nic tragického. Píchání do prstů zvládám na mě úplně s přehledem. Vysoký mám lacny jinak další hodnoty v naprostém pořádku. Tak nevím co mi řekne na diabetologii. Na kontrolu jdu 20. Tak moc držím palce, aby se ukázala a pošli fotecky. Mě teď také roste břicho a mám pocit, že i prsa ![]()
Tak holky byla jsme ve středu na 4D a mala sice nespala ale hrála si s pupeční šňůrou kterou měla pred obličejem, ale paní doktorka byla úžasná a snažila se mě tu šňůru digitálně odstranit, prý takový tvářičky co má malá ještě nevidela
. No jinak dneska mě přišel domů aniball tak jsem zvědavá ![]()
@ŠmoulikLucik Jee, ta je moc krásná. Ten náš měl také u pusinky pupeční šňůru.
Jsou to malí nezbedove ![]()
@ŠmoulikLucik Jé ta je nyny kosiska
No má krásný tvářičky.. jé je.. ten anibal si chci taky objednat,.
Děkuji holky
@Dara82 no já jsem zvědavá, ma se používat od 36 týdne takže mám ještě čas ale snad to pomůže. Jak se jinak holky vede?
@ŠmoulikLucik Já jdu do poradny až 1.9. jinak je mi dobře. Malá krásně kope. Občas cítím patičku a to je krásný pocit.
Na tě józe jsem zatím nebyla. Vždy to nějak nevyšlo. Ale chodím každý den delsi procházky. Budete chodit na predporodni kurz?
@Dara82 jj to kopání je úžasné akorát si malá nesmí hrát a močovým měchýřem, to už tak úžasné není 😂 Jinak já teda na delší procházky moc nechodím protože mě pripada že poslední týden jsem teda hodně narostla a cítím se jak koule. Jinak na kurz jsme objednána od 2.9 (5 lekcí) a docela se těším. No a na gyndu jdu myslim 27.8 a to jsi jdu pro papír že budu přecházet na mateřskou, já a papíry🙄 A ty jsi někde už objednána na předporodní kurz? nebo budeš chodit?
@ŠmoulikLucik Právě, že jsem zatim nikde nehlasila. Ale určitě někam půjdu. Aspoň ten normální kurz s přípravou na porod a šestinedělí. Původně jsem chtěla chodit na kurz hypnoporodu, ale to bych musela docela dojíždět. Jinak se na tu jogu taky moc těším, jdu od příštího tydne.
Taky jsem chtěla ze začátku jinačí kurz ale kdyz jsem viděla že bych 170km musela řídit tam a ještě chtěli za jedno sezení 2500kc tak jsem si to rozmyslela a jdu taky na normální ![]()
Ahojte holky, jsem tady nová. Vidím, že se Vám KET nebo ET podařil. Moc všem držím palce
já jsem 9 den po prvním KET, druhý transfer (první ET nevyšel) a zatím se bojím testovat.
Chtěla jsem počkat až na krev 25.8. Kdy jste testovaly Vy? A vyšel Vám první KET?
@Daisy253 Ahoj. Mě vyšel až 3.KET. Test byl pozitivní 9.den po KET. Jestli v tom nechceš být sama, tak skupinka KET 2019,2020 tam je spousta holek aktuálně pár dní po KET. Jinak moc držím palce aby ti to vyšlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.