KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
2.1.20 23:36

@Lefinecka dekuji moc. Je to šílený a okolí taky nepřispívá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
3.1.20 08:04

Ket 5.12.

@misicka455 mě u syna převáděli po potvrzeném srdíčku. A léky jsem brala tak, jak mi napsali v car. Utrogestan do 12tt a estrofem jsem pomalu snižovala dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.1.20 08:13

@Domča199 To je mi líto. Ale vydržte :hug:, my už teď museli do darovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.1.20 15:07

Tak jsem to včera zakřikla dneska jsem musela pro lístek na peníze do caru málem jsem se ráno nevymotala jak my bylo zle. Nastěstí ted už dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.1.20 15:48

@misicka455 Jsi na neschopence? Tak snad to bylo jen ojedinělé a zase bude líp:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
4.1.20 08:59

@LilliLu jo jo jsem na neschopence mám docela náročnou práci. Hodně se nařídím našlapu a natahám. Chtéla bych se po utz vrátit, ale nevím jak se bude vedoucí tvařit když mi bude muset hledat práci v zázemí. Ale už téd mi doma hrabe. Venku zima..Pořad se sleduji. Takže bych do práce v Únoru chťela zpět
Taky člověk omezen vycházkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
4.1.20 09:00

Jo dneska už je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.20 10:14

@misicka455 To se nedivím, taky by mě siblo :) ale hodně v tom hraje ten typ práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.1.20 10:50

Ahoj holky.. můžu se k vám přidat? ještě se vejdu do KET prosinec 31.12.2019 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.1.20 11:03

Já doufám, že práci mi to čekání na UTZ rychleji uteče, taky se pozoruji každou minutu… Teď mám pocit, ze mě prsa skoro neboli a břicho jak jsem měla trochu nafouklé, tak splasklo… Ale když jsem byla tehu minule, tak krom prsou žádné příznaky nebyly a jak zamlklo, tak mě prsa nebolely vůbec celý týden. Trochu se uklidnuju, že sem tam trochu pobolivaji a že je normální, že ta bolest kolísá. Ale taky už mi hrabe… Hlavně proto, že minule zamlklo, ale snad toto to vydrží a bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.1.20 11:12

Ahoj holky, tak já mám utz 13.1., takže musím vydržet. Ale doma mi lítá 2,5 letý rarášek, tak je o zábavu postaráno :lol:
Jinak já při dvou předchozích těhotenství neměla příznaky žádné. Takže je to opravdu individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.1.20 11:26

@Lefinecka a kolikatý den po KET si? :kytka: já jsem 4 den a od včera mě bolí břicho na mrchu tak se bojím, že zas nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.1.20 11:39

@Betqas já už 23 den, KET byl 12.12. Ale břicho mě pobolivalo taky. Akorát mě bolelo snad vždycky, když se povedlo a i když se nepovedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.1.20 11:43

@Lefinecka dej mi kus tvého úspěchu :srdce: :dance: moc ti gratuluji, vážně :) já mám jít na kontrolu 13.1. taky do caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.1.20 11:52

@Betqas já považuji za úspěch, až se narodí zdravé miminko :) mám za sebou 3×IVF a 2×KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.