Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@misicka455 mě u syna převáděli po potvrzeném srdíčku. A léky jsem brala tak, jak mi napsali v car. Utrogestan do 12tt a estrofem jsem pomalu snižovala dávky.
@Domča199 To je mi líto. Ale vydržte
, my už teď museli do darovaného.
Tak jsem to včera zakřikla dneska jsem musela pro lístek na peníze do caru málem jsem se ráno nevymotala jak my bylo zle. Nastěstí ted už dobrý.
@misicka455 Jsi na neschopence? Tak snad to bylo jen ojedinělé a zase bude líp:)
@LilliLu jo jo jsem na neschopence mám docela náročnou práci. Hodně se nařídím našlapu a natahám. Chtéla bych se po utz vrátit, ale nevím jak se bude vedoucí tvařit když mi bude muset hledat práci v zázemí. Ale už téd mi doma hrabe. Venku zima..Pořad se sleduji. Takže bych do práce v Únoru chťela zpět
Taky člověk omezen vycházkama.
@misicka455 To se nedivím, taky by mě siblo
ale hodně v tom hraje ten typ práce.
Ahoj holky.. můžu se k vám přidat? ještě se vejdu do KET prosinec 31.12.2019 ![]()
Já doufám, že práci mi to čekání na UTZ rychleji uteče, taky se pozoruji každou minutu… Teď mám pocit, ze mě prsa skoro neboli a břicho jak jsem měla trochu nafouklé, tak splasklo… Ale když jsem byla tehu minule, tak krom prsou žádné příznaky nebyly a jak zamlklo, tak mě prsa nebolely vůbec celý týden. Trochu se uklidnuju, že sem tam trochu pobolivaji a že je normální, že ta bolest kolísá. Ale taky už mi hrabe… Hlavně proto, že minule zamlklo, ale snad toto to vydrží a bude v pořádku.
Ahoj holky, tak já mám utz 13.1., takže musím vydržet. Ale doma mi lítá 2,5 letý rarášek, tak je o zábavu postaráno ![]()
Jinak já při dvou předchozích těhotenství neměla příznaky žádné. Takže je to opravdu individuální ![]()
@Lefinecka a kolikatý den po KET si?
já jsem 4 den a od včera mě bolí břicho na mrchu tak se bojím, že zas nic ![]()
@Betqas já už 23 den, KET byl 12.12. Ale břicho mě pobolivalo taky. Akorát mě bolelo snad vždycky, když se povedlo a i když se nepovedlo ![]()
@Lefinecka dej mi kus tvého úspěchu
moc ti gratuluji, vážně
já mám jít na kontrolu 13.1. taky do caru
@Betqas já považuji za úspěch, až se narodí zdravé miminko
mám za sebou 3×IVF a 2×KET
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.