Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Osssisss 19.12. Jsem měla KET. Třeba test z maxe jsem měla sotva znatelnou čárku, ale ten jsem si vcera dělala skoro v 10 ze zvedavosti. Je fakt zajímavý, jak se to meni během dne. Snad máš pravdu a budou pozitivní. V pondělí zkusím ten s modrým vrskem, další tycinkovy z benu už nemám, musela bych koupit až ráno v práci.
@LilliLu Trochu unaveně a trochu bolí břicho jako na mrchu. Jinak dobrý
Už abych měla utz za sebou a zase trochu toho stresu ze sebe zhodila
HOLD pořád bude asi něco z čeho bude mít člověk fedry aby to dotáhl do štastnèho konce. Teď se z toho jen nezbláznit ![]()
@misicka455 Rozumím:) tak utz snad bude brzy a uvidíme prcouska, jak se uhnizdil ![]()
Já mám teď koupené jen ty testy Dr. Max
. Je fakt, že asi ukazují čárku slabší, ale když porovnávám dle minulého těhu, tak jsem v klidu, že je to stejné. Jak jsem psala, minule to skončilo zamlklým až později, takže zatím OK. ☺️️
A ty růžové testy, to je co za značku? Nakonec si možná koupím jeden pořádný ![]()
@Lota35 nejlepší k porovnání je asi testovat 1 značkou celou dobu. Ale i já měla různé testy a když je člověk dal k sobě tak ten rozdíl byl viditelný.
@misicka455 jojo, pak jsem si říkala, že to nechám tak, když bude sílit, jak minule, tak OK a čas pak ukáže sám ![]()
Tak na utz objednaná přesně za 14 dní na pondělí 13.1. To bude dlouhých 14 dní
Myslíte když dneska jsem 4+6 takže za 14 dní by mohlo být i srdíčko?
Ahojte holky! Měla jsem 23.12. Potvrzene těhotenství. Dnes odpoledne jsem začala trošku krvacet. Nevím, co dělat. Volala jsem na kliniku, ale nikdo už nebral telefon. Ráno tam zavolám, ale myslím, že je to ztracené. Začíná mě pobolivat břicho jako při ms. Setkala jste s tím některá?
@Martina711 krvácení občas být může, já u syna taky krvácela. V car mi zvýšili dávky utrogestanu a brala jsem ascorutin (je volně prodejný). Hlavně se moc nenamáhat a odpočívat.
@Martina711 Nemáte Marti nějaký speciální telefon, jak bývá pri ket, že můžete volat 24/7? Tam by Vám to měli hned vzít? Kde jste byla?
@Martina711 popřípadě bych zavolala na pohotovost a zeptala se třeba na ten ascorutin. Při větším krvácení bych tam jela.
@Martina711 snad to nic nebude. Do caru kam chodím mají nonstop linku. Pak jedině pohotovost.
Díky za radu, ascorutin mám doma. Volala jsem na linku nonstop a nikdo to nebere… Ještě počkám. nekrvacim hodně, jen trochu, když se otru toaletním papírem. Trošku jste mě uklidnily.
Já jsem krvácela 26.12, taky jen na papír. KET 5.12. Zvedla jsem utrogestan a nasadila ascorutin. Druhý den jen špinění. Pak už OK. tfuj tfuj… Dnes jsem si pro jistotu zašla na HCG. To samozřejmě není záruka, ale naštěstí roste. UZ mám až 14.1. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.