Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krásné vánoce všem. Já dneska 12 den po ket a jsem taková nějaká. Myslela jsem, že by čárka měla být už stejná jako kontrolní, ale já mam už 3 den takovou. Doufám, že to neznamená nic špatného ještě ke všemu když se chci dneska podělit o tu novinu s přítelem.
@misicka455 zkus si kdyžtak vyfotit ty testy vedle sebe - jestli čárka sílí. Záleží i na citlivosti testu a kolik obsahuje barviva. Držím palce ![]()
Holky snad budou letošní Vánoce opravdu plodné, já to prubla dnes - 7. Den a pidi 👻 je tam 😍. Tak ať vám testiky taky ukážou | |. Teď budu zase doufat, že to konečně zdárně dopadne…30. bude snad vše potvrzené na 100% a pak přijdou zase nervy s dalšími etapami. Tak šťastné a veselé Vánoce ![]()
Nejprve jsem testovala proužkama a ted tyčinkovýma. Bohužel asi 3 druhy testů tak snad je to tím. Zkusím teď vydržet a testnout až ve čtvrtek nebo pátek a snad už bude stejná jak kontrolní. V pátek jdu na krev tak budu mít větší jistotu. Ty poslední tyčinkové jsou z dneška jeden citl. 10 druhý 25
@misicka455 já měla minule 12. Den stejně jako ty ty dva poslední na fotce vlevo. Bohužel jsme nedokončili 3. Měsíc, ale bylo i srdíčko, takže testy ti ukazují hezky.
@Lota35 díky tak snad je to v pořádku a už se budeme jen těšit.
Ahoj holky,
Tak uz si konecne do nadpisu taky muzu dat datum KETu
![]()
Vse probehlo v poradku, pani doktorka byla nadsena z kvality embrya…tak ted jen to nekonecne cekani do 8.1. ![]()
Krasne svatky vsem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.