KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
23.12.19 17:25

@kelynka Ahojky :) mě po 2 měsíce po odběru darkyne nevyrostla sliznice, uplne mi ji zabila ta injekce v průběhu stimulace darkyne, takže odebrali, oplodnili, zamrazili a dva měsíce jsem mazala oestrogel (po lanzetu jsem mela šílené migreny). Teď konečně byla 8mm, takže to šlo. Trošku cítím podbrisek, jako před ms, ale snad to bude ok. Asi zkusím v pátek. A co Ty jak jsi to měla a kdy plánuješ zkusit? Držím pěsti;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.12.19 17:26

@misicka455 Ano ano jsem v péči celou dobu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.12.19 17:28

@Domča199 Hodně štěstí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.12.19 17:45

@misicka455 jj, do reprofitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
23.12.19 18:33

@brnacka26 a výsledky byly tedy ten den tak to bych je v pátek mohla mít taky ten den ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.12.19 19:33

@LilliLu tak to jsi dobra, ze tak dlouho vydrzis :lol: :hug:, ja jsem sileny nedockavec :zed:. Zkusim 5-6den :lol: Jak se citis? Pocitujes neco? Ja mam nativni ket, byl folikul i sliznice. Zatim na sobe nepocituji vubec nic. Jen v den transferu jsem mela silenou migrenu, no a sem tam me poboliva podbrisek, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.12.19 19:38

@kelynka Jj, taky ten podbrisek. Já to asi nechci uspěchat, ať nejsem zbytečně zklamaná, že nic a ono by to třeba bylo kvůli tomu, že je to brzy :) ale taky počítám každý den :lol: Ty jsi byla kde? My ten Reprofit v Brne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.12.19 19:54

@LilliLu ja uz tim, ze to neni muj prvni ket, tak vim, ze pokud 6 den neni duch, tak to nevyslo. Chodim do Repromedy v Brne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.12.19 20:06

@kelynka Pane jo o to víc držím pěsti! Jo Repromeda je skvělá, byli dřív u nás na Viniční, teď po nich máme prostory :) tak já zkusím v pátek, to už bude 8 den. A už se někdy dřív povedlo a zkoušíte další nebo prvního prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.12.19 20:55

@LilliLu ano, jezdila jsem i driv na Vinicni. Ty pracujes v medicomu vip? Tam jsem si nechala delat prsa :lol:. Mam doma dceru, druhe dvojce. Syn bohuzel po par dnech umrel, praskly mu plice, dvojcatka se narodila ve 26.tydnu. Ty uz dite mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.12.19 21:08

@kelynka Bože to mě mrzí:( Ano, jen jsme změnili jméno na Medicom Clinic:) tak doufam, ze jsi spokojená. Já děti mít nemůžu, mam pro endom. odstranene vejcovody, proto ta ivf (nepivedla se) a teď darované. 8 let jsem ted pečovala o rodiče, až teď tedy zkoušíme to darované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.12.19 00:02

@LilliLu dekuji :hug:. To me moc mrzi, ze nemuzes mit svoje deti, ale aspon, ze je moznost darkyne. Moc bych ti prala, aby to vyslo :hug: Jinak ano, jsem moc spokojena, priste bych sla urcite zase tam. Rodice uz nemas, ze jsi o ne pecovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
24.12.19 06:14

@kelynka Jsi moc hodná :hug: a kdy budeš testovat Ty? Zítra?
bohužel jsem letos přišla i o tatínka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.12.19 08:17

@LilliLu to je mi moc lito :,( :hug: Testovat planuji zitra :andel:. Preji Krasne Vanoce :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
24.12.19 08:35

@kelynka Krásné Vánoce! Na zítřek moc držím pěsti :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.