Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky mám takovou blbou otazku. Doktorka mi po Ketu řekla, že se mám pouze sprchovat a vyhnout se horké koupely, ale nevím jak dlouho. Už bych si taak ráda dala vanu, ale bojím se
a dalsi věc. Beru uroges. a chci se zeptat, vypachujete se, nebo tam to „bílé“ necháváte? Přijdu si totiž špinavá i po sprchovani když se nevyplachnu
Díky ![]()
@Denny000 Tak vanu netuším jestli už jo nebo ne. Ale určítě nevyplachovat. Já beru utroš 2×4 a to je nářez ale jen umyju nevymývám a nosím intimku. Jo lepí to ale to je to poslední což bych řešila.
@Denny000 já se jen sprchuju a snažím se né tak horkou vodou jako normálně. Takže mi je zima🙈No a s tím utrogestanem. Tak se nekdy večer vypláchnu. Když už je,,nastřádáno,, protože mi to taky přijde nechutný a ta aktivní látka už je vstřebaná podle mě. I tak mám pořád na intimce, kterou pořád měním. Co bychom ale pro ty prcky nevydržely😉
Holky a co sex? Jak dlouho vam řekly..Já mam v papírech 5 ti denní abstinenci, ale i tak se zatím bojím i když chuťě už jsou ![]()
@Denny000 určitě se nedoporučuje horká vana, lázně a třeba i sauna minimálně v prvním trimestru. Pak už spíše podle zdravotního stavu a dohodě s dr, třeba před porodem to uklidňuje poslíčky ![]()
Jinak utrogestan nijak extra nevymývám.
Ahoj holky, zítra jedu na krev. Doufám, že bude vše ok. Testovala jsem 8.,9. a včera 11.den. Dnes jsem netestovala, chci ještě zítra ráno, než pojedu k doktorovi…
@misicka455 tak sex u nás nehrozí minimálně do doby, co budu zavádět utrogestan. Takže asi do 12. týdne určitě. Pak už bych se nebála. A neštítila sebe sama. Pořád je to ale v začátku, takže nad tím moc nepřemýšlím. Teď se spíš pořád bojím UTZ. Takže ani na sex nemám pomyšlení. To až budu ve větším klidu.
@Osssisss přesně ja to vydržím taky, ale jak říkáš, je to nechutný
můžu se osprchovat ale bez vyplachnuti, na což jsem byla normálně zvyklá, se prostě necejtim tak čistá
ale přesně, pro miminka všechno
![]()
Čau holky, tak druhý KET nevyšel a zbývá poslední pokus v lednu. Držím pěsti ostatním a hezké Vánoce!
@brnacka26
Ahoj, tak to mě moc mrzí, ale budu držet pěsti na další pokus. My jsme dnes dostali potvrzené od doktora, že se povedlo a čekáme miminko. Zatím je HCG 800, nedělal mi ještě ani ultrazvuk, ale vše by mělo být v pořádku. Přeji všem krásné Vánoce a důležité je to nevzdávat
. Taky se nám hned napoprvé nezadarilo..
@Martina711 Moc gratuluji! Ahoj holky, já jsem měla 19.12. KET darovaným vajíčkem, tak čekám…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.