Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak test negativni… Zkusim jeste o vikendu, ale moc v to neverim… Ono se to beztak ukaze i tak, mam to o vikendu dostat.
@Katerina.2008 Ahoj. To mě moc mrzí. Je to fakt naprd, jak kdyby to v tom prosinci nemohlo vyjít všem. A máš ještě nějaké mrazáčky?
@misicka455 No tak teď to určitě vyjde uvidíš. Musíme věřit, nic jiného nám stejně nezbývá. Myslím, že psychika v celém tom kolotoči je velmi důležitá. A to zejména v důvěře toho zařízení, kam člověk chodí.
@brnacka26 chodíme k dr. Kozumplikovi měly jsme ho na vstupní konzultaci a pak nám dělal i Ket.
@ModrenkaIUI píše:
@Katerina.2008 Ahoj. To mě moc mrzí. Je to fakt naprd, jak kdyby to v tom prosinci nemohlo vyjít všem. A máš ještě nějaké mrazáčky?
Diky… Tys zatim netestovala? Jojo, mame jeste z tohoto IVF blastocystu a morulu a jednu blastocystu z minuleho IVF. Ale pockam pred dalsim pokusem na vysledky genetiky. Ta by mela byt po polovine ledna. I kdyz clovek musi s neuspechem pocitat, tak stejne porad doufam.. Zavadeli jsme 4denni morulu, tak treba se tam jeste ta druha ukaze… No, uvidime 🙂. Nic uz stejne neovlivnim…
@Katerina.2008 To by se ještě něco ukázat mohlo. Ja moc nevěřím tomu, že po 10.dni se to ještě změní, ale ty jsi jakoby o den před. Což znamená, že šance ještě je. Ne já ještě nestestovala. Nějak nemám odvahu a ani test ☺️️ Jsem tedy dnes teprve 7.den. A kolikátý je to tvůj pokus?
@ModrenkaIUI taky tomu neverim, holky maji bezne 6-7 den pozitivni testy, nektere driv ducha.. Veris, ze uz ani poradne nevim? 1× jsem mela ET, a asi sestkrat nebo uz sedmkrat KET… To od 2017…Nejhorsi je, ze my nemame zadny zdravotni problem. Kdyby aspon to, tak clovek vi, na cem je. Nebo se to da resit.. Ale takhle? Chjo.. Nejak to na me padlo 🙄
@misicka455 a jaké máš pokyny potom, co si udeláš po 14 dnech test?
@Katerina.2008 Někdy to tak je. A tady úplně, někomu to vyjde napoprvé a někomu až klidně na po deváté. Chce to jen vydržet. Ono to přijde. Ale ty zkus ještě za dva dny test a uvidíš definitivně.
@brnacka26 Ahoj, tak jak se mas? Jak se cítíš? Co prcek nezlobí? Mě dneska chvílemi bolí břicho a občas to jde až do zad. Trvá to naštěstí chvíli a potom nic. Zítra je den mě očekávané MS, tak snad to není k tomu. V neděli udělám test a budu vědět.
@brnacka26 já jdu 27.12 na krev. Řikaly, že si mám 26.12 udělat test a zavolat když bude pozitivní tak se objednat na utz a když ne tak se objednat na konzultaci. A nebo přijít na ty odběry od 8 do 10 hod. At bude na testu cokoliv chci to mít potvrzené z krve. Takže volat nebudu pojedu tam rano na tu krev.
@ModrenkaIUI ahoj, mě přestalo bolet břicho, ale občas mám křeče ve střevech a chodím častěji na velkou. Pořád spinim, ale zas méně. Fakt nevím, je to zvláštní. Ráno zkusím zas test, ale moc toho neočekávám. Dnes mě šíleně bolela hlava, šlo to skoro do migreny a už jsem si musela vzít prášek. Malej byl teď vhodnější, takže docela dobrý:). Do neděle bych nevydržela:))
@misicka455 mně řekli test 25.12. A když bude negativní, tak zkusit několik testů a případně vysadit prášky, což mne prijde silene a nebo přijít 27.12. Na krev, ale výsledky budou až 30.12..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.