KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.12.19 13:16

KET 9.12.

Holky, ja nevim, ale podle me je na priznaky treba jen brzy… Vsak ovitrelle je v podstate tehotensky hormon, ne? Mne pichali 10.000 jednotek a necitila jsem se ani teochu jinak, tak si rikam, ze tech par jednotek na zacatku tehotenstvi asi nemusi byt znat… Uklidnuju tim sebe, treba to i nektere z vas, co jeste cekate, pomuze 🙂… Jinak ja za tech skoro osm let cekani uz mela snad vsechny priznaky, co jsem si kde precetla. Kazdy mesic me mezi ovulaci a menstruaci poboliva podbrisek, prsa jednou hodne a jednou vubec… Takze to, ze ted boli i prsa i podbrisek se snazim brat proste jako svuj cyklus… Nechci si delat falesne nadeje, i kdyz to vzdycky nejde ☺️️… Ale testovat budu i tak asi zitra, i kdyz to muze byt jeste brzy, ale jak uz tu nekdo psal, nechci si to nechat na vanocni teseni-kdyz tam nic nebude, budu mit vic casu se s tim smirit a jedine prekvapeni pak muze byt to prijemne-to kdyby nahodou ta druha jeste vyskocila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.12.19 13:27

Ket 11.12.

@ModrenkaIUI udělej si třeba za 2 dny test a uvidíš:). Každá to máme prostě jinak, což je asi dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.12.19 13:29

Ket 11.12.

@Katerina.2008 to jsem asi psala já, člověk to případně za pár dnů rozchodi a doufá v další pokus. Test udělej a uvidíš, držím ti pesti! Jak moc tě bolí podbrisek? Mě od včera docela hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.19 15:41

KET 9.12.

Ted dost, jak kdybych tam mela pytlik s vodou.. Tlaci to dopredu a dolu. Zacalo to ted behem vytirani, tak si jdu pro jistotu hodit nozky na stul a pustim nejaky pekny film 🙂..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.12.19 15:49

@brnacka26 To jo, ale mohl by to člověk mít tak, aby to pokaždé vyšlo. Nebo alespoň aby to bylo jasný za 2 dny. Jinak to čekání je na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.19 15:52

@frbul Tak tfuj tfuj tfuj ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.12.19 20:38

Ahojky trochu se vtěrknu neb mi už začíná hrabat :-)) Ket 12.12 zítra týden a už mě začíná svrbět na testování ale vím že je jeste brzo. Nechaly jsme závést 1 A kvality geneticky testované. Mám za sebou 1 Ivf, tohle je druhý Ket. A 3 x IUI. O mimčo se snažíme už 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.12.19 21:14

@misicka455 Ahoj. Já byla také 12.12. a už mi z toho také solidně hrabe i když se snažím hodit to co nejvíc za hlavu. A jak se cítíš, máš nějaké příznaky? Mě trochu děsí, že já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.12.19 21:18

@ModrenkaIUI Jé tak to máme stejný datum, moc hezký :- )) Příznaky jak se to vezme mám je všechny :) A pak zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.12.19 21:35

@misicka455 Já chvílemi také. Kdy budeš těšit? Já asi o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.12.19 06:20

@ModrenkaIUI asi v pátek nebo víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
19.12.19 08:15

@Katerina.2008
Moc dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.12.19 08:46

Tak jsem trochu dočítala a koukám, že tu nebudu jediná z Brna a chodím taky do Reprofitu. Přešly jsme tak po roce a půl z Obi. Toto je náš první Ket v Reprofitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.12.19 09:24

@misicka455 To ne. Já třeba chodím do Reprogenesis v Brně. A vidíš nějaký rozdíl myslím medicínských mezi OBI a reprofitem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.12.19 10:19

@ModrenkaIUI medicínsky zatím asi moc posoudit nemohu, ale co se týkà přístupu a celkově informovanosti určitě. Na obi byly všichni v pohodě, ale tak nějak mi přišlo, že dělali jen o co jsem si řekla. Přišlo mi potupné vyšetřování na utz jako honem do kabinky další. Objednáni na čas málokdy. Sestřičky v pohodě. Byla tam jedna super doktorka, ale ta pal odešla začal se tam zaučovat Crha mladší a ty jeho utz docela bolestivé. Po prvním Ivf jsem dostala hyperstimulační syndrom musela jsem i do spitálu a na péčí při tomto si nemohu stěžovat. V Reprofitu bylo super když mohl být partner semnou po celou dobu Ketu a vše jsme viděli na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.