Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina711 Tak s tím spaním jsme na tom podobně 😂 A také se snažím nepozorovat peču a zdobim a odpočívám. Já měla jen ET a to bylo úplně jiné.
@Martina711 no já nevím, třeba taky nevydržím. Včera mě celý den bolel pravý vajecnik, dnes mně picha v levém a maličko spinim, tak nevím, nevím:(
@frbul a kolik tě tam vše stoji? KET mě stal strašných 9000kc a mám pocit, že začali šetřit. Před 3 lety, když jsem otehotnela se synem po ivf, tak vím, že po 14 dnech od transferu jsem šla automaticky na krev, o týden později ultz. A další týden zase. Teď je to tak, že když máš negativní test, jde s na krev a když pozitivni, tak se jen objednáš na ultz. Za dalších 14 dnu.
Gratuluju k dobrým zprávám!!! Ať je jich víc a víc!
@brnacka26
ja mam ted KET „zadarmo“, protoze jsem nebyla na ET, ale mam pocit, ze rikali 8500,–.
Zbytek napisu do zpravy.
Ted treba maji v Repromede akci, ze kdyz tam dojdes na konzultaci, tak mas 10 000,– minus z ceny vykonu ![]()
@Peťula3443 To je mi moc líto. Ale příště už to určitě musí vyjít. A ty jsi měla h. Blastocystu? Užiješ si vánoce, silvestra a příští rok je tvůj. Jednou nám to prostě musí vyjít.
@brnacka26 Někde jsem četla, že špinění okolo toho 5,6 dne je dobre znamení. Tak třeba je to i v tvém případě. Jak je to prekrvene tím uhnizdovanim, tak se to stane. Kdy máš termín MS. A jak se cítíš?
@ModrenkaIUI večer jsem měla na toaletaku i trošku růžové krve a v noci mě hodně bolelo břicho na mens. + psychika, tak jsem toho moc nenaspala, no nevím nevím, nemám z toho dobrý pocit
. Co ty? Jak se cítíš?
@ModrenkaIUI, @brnacka26
Je to brzo, ale nevydržela jsem to. Od včerejška se cítím tak nějak jinak a hlavně mám napnuta prsa, o kterých jsem při minulém ketu ani nevěděla, tak jsem ze zvědavosti testla ![]()
Nehazejte flintu do žita. Je ještě brzo, třeba to ještě vyjde ![]()
@brnacka26 Ahoj. No tak to jsem z toho jelen. Nezbyde nám než počkat, co se z toho vyvrbi. Já se cítím pořád stejně. Nemám skoro žádné příznaky. Včera vůbec nic až jsem už nevěřila a ráno mě trochu tlačí břicho a občas pichne na levé strane. Je to trochu jak na MS. A mám nafoukle břicho. Ono to neovlivníme ale zase doufám. Kdy jdeš na krev?
@Martina711 jeeee, to je teda nádhera!!! Drz se! Ty žádné splnění ani mens. Bolesti?
@ModrenkaIUI to těžko říct, u nás se dělá krev jen při negativním testu ![]()
@Martina711 Jeeee. Mooooc gratuluji, to už je nádherná čárka. To je krása. Já se tentokrát tak bojím testovat. Ani nemám Teda test doma, ale je to krásné. A ty jsi teprve 7.den že?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.